Sarayburnu

Sarayburnu

Son dakika sarayburnu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarayburnu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarayburnu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarayburnu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarayburnu gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 sarayburnu haberi bulunmuştur. Tüm sarayburnu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü Sultanbeyli'de çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanındaki işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 3 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 işçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
15.01.2024 Gündem
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay Çanakkale'nin Ycenice ilçesinde eski eniştesi emekli öğretmen Halil İbrahim B. tarafından av tüfeği ile vurulan Basri Yılmaz, hayatını kaybetti.
27.11.2023 Gündem
Dört deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı! 'Sarayburnu'ndan Çatalca'ya kadar...'
Dört deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı! 'Sarayburnu'ndan Çatalca'ya kadar...' Yerel seçimler yaklaşırken deprem uzmanlarından özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylarına yönelik kritik uyarılar geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul'da 7'nin üzerinde olması beklenen depreme ilişkin adaylara uyarılarda bulunarak oy verecek vatandaşların bilinçli olmasının önemine vurgu yaptı.
27.11.2023 Gündem
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi Baykar’ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla geçti.
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Uraloğlu: 2023'te 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik
Bakan Uraloğlu: 2023'te 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'ün ilk 5 ayında 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik" dedi.
14.06.2023 Gündem
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu Baykar’ın öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA , insanlı savaş uçakları ile kol uçuşları gerçekleştirerek havacılık tarihinde birçok ilke imza attı.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
TCG Anadolu İstanbul’dan ayrıldı: 36 günde 221 bin 622 kişi ziyaret etti
TCG Anadolu İstanbul’dan ayrıldı: 36 günde 221 bin 622 kişi ziyaret etti Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu gemisini İstanbul’da 36 günde toplam 221 bin 622 kişi ziyaret etti. Gemi dün sabah saatlerinde İstanbul’dan ayrıldı.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemin merak edilen başlıklarını değerlendirdi. Sinan Oğan'ın ikinci tur desteğini de yorumlayan Erdoğan, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı." ifadelerini kullandı. "2. turda da milletim bu oyuna gelmeyecek gerekeni yapacaktır." diyen Erdoğan "Kılıçdaroğlu, iş 2. tura kalınca milliyetçiliğin önemini anladı. Milliyetçilerin adresi bellidir, Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.
22.05.2023 Gündem
Sarayburnu'ndaki TCG Anadolu'da 19 Mayıs yoğunluğu! 'Türkiye'nin milli gururu'
Sarayburnu'ndaki TCG Anadolu'da 19 Mayıs yoğunluğu! 'Türkiye'nin milli gururu' Türkiye'nin en büyük askeri gemisi ve dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'ya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Sarayburnu Limanı'nda yeniden ziyarete açılan TCG Anadolu'yu görmek isteyenler metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. 
19.05.2023 Gündem
TCG Anadolu yeniden İstanbul'da
TCG Anadolu yeniden İstanbul'da Türkiye'nin insansız uçak gemisi TCG Anadolu, yeniden İstanbul Sarayburnu’na demirledi. Gemi, saat 14.00'ten itibaren ziyarete açık olacak.
17.05.2023 Gündem
Dünyanın ilk SİHA gemisi İzmir'de: TCG Anadolu İzmir limanında havadan görüntülendi
Dünyanın ilk SİHA gemisi İzmir'de: TCG Anadolu İzmir limanında havadan görüntülendi Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, İzmir limanına demir attı. TCG Anadolu'nun İzmir Körfez’inden geçtiği anlar drone ile görüntülendi.
3.05.2023 Gündem
Bayraktar KIZILELMA, Atatürk Havalimanı'na indi
Bayraktar KIZILELMA, Atatürk Havalimanı'na indi Milli insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, TEKNOFEST 2023'e katılmak üzere havalandı; saat 13.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. KIZILELMA, 27 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde halkla buluşacak.
25.04.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle depremzede çocuklarla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Çocukların bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden milletimizin size olan güvenini, bilimin ve değerlerimizin ışığında kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek güçlendirmenizi istiyorum" dedi.
23.04.2023 Gündem
Bayraktar TB2 dünya gündeminden düşmüyor: Türkler yükselişe geçti
Bayraktar TB2 dünya gündeminden düşmüyor: Türkler yükselişe geçti Onlarca ülkeye ihraç edilen Bayraktar TB2 hakkında dünyanın en önemli dergilerinden olan Forbes bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde TB2 ile birlikte Türkiye'nin İHA-SİHA sektöründe önemli bir noktaya geldiği aktarıldı ve son günlerde ilişkilerin tekrar normalleşmeye başladığı Mısır'a dikkat çekildi.
23.04.2023 Dünya
TCG Anadolu İstanbul Sarayburnu'ndan demir aldı
TCG Anadolu İstanbul Sarayburnu'ndan demir aldı Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu Sarayburnu'ndan hareket etti. Gemi İstanbul Boğazı'ndan geçti ve Cumhurbaşkanını Erdoğan'ı selamladı
23.04.2023 Gündem
TCG Anadolu nerede sergileniyor, Sarayburnu Limanı’na nasıl gidilir? TCG Anadolu gemisi ziyaret ne zamana kadar sürecek? İşte TCG Anadolu ziyaret saatleri!
TCG Anadolu nerede sergileniyor, Sarayburnu Limanı’na nasıl gidilir? TCG Anadolu gemisi ziyaret ne zamana kadar sürecek? İşte TCG Anadolu ziyaret saatleri! Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu’yu Ramazan Bayramı’nın ilk gününde 16 bin 127 kişi ziyaret etti. Peki, TCG Anadolu nerede sergileniyor, Sarayburnu Limanı’na nasıl gidilir? TCG Anadolu gemisi ziyaret ne zamana kadar sürecek? İşte TCG Anadolu ziyaret saatleri…
23.04.2023 Gündem
TCG Anadolu Gemisini ziyaret etmek için vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu
TCG Anadolu Gemisini ziyaret etmek için vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu Sarayburnu’nda vatandaşların ziyaretine açılan milli ve yerli gemi olan TCG Anadolu Gemisini gezmek isteyen vatandaşlar, kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Cankurtaran’dan başlayıp Sarayburnu’nda biten kuyruk havadan görüntülendi.
22.04.2023 Gündem
TCG Anadolu'ya bayramda yoğun ilgi
TCG Anadolu'ya bayramda yoğun ilgi Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Bugün gemiyi 16 bin 127 kişi ziyaret etti. Toplam ziyaretçi sayısı ise 61 bin 231 oldu.
21.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Bayraktar KIZILELMA iniş takımları kapalı ilk uçuşunu başarıyla tamamladı
Bayraktar KIZILELMA iniş takımları kapalı ilk uçuşunu başarıyla tamamladı Baykar tarafından tamamen öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağının uçuş test kampanyası planlanan doğrultuda devam ediyor. Kampanya kapsamında yüksek hızlara çıkarak icra edilen Sistem Tanımlama Testi’nde Bayraktar KIZILELMA ilk kez iniş takımlarını gövde içine alarak yüksek hızlarda yaptığı manevra testlerini başarıyla tamamladı.
18.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ülkenin başında yerli milli kararlı bir yönetim olmasaydı bu saydıklarımı çoktan yaptırmışlardı. Bu CHP'liler, İP, terör örgütü, HDP, Kandil, TCG Anadolu'dan rahatsız. Bu terör örgütüne bizler gereken dersi verdik mi? Biliyorlar ki eğer Cumhur ittifakı iş başında olursa teröristlere aman almak yok. 14 Mayıs bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır" dedi. Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Erdoğan burada, "Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor." diye konuştu.
18.04.2023 Gündem
TCG Anadolu'ya 2. günde ziyaretçi akını: Metrelerce uzuklukta kuyruk oluştu
TCG Anadolu'ya 2. günde ziyaretçi akını: Metrelerce uzuklukta kuyruk oluştu Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu dün itibariyle ziyarete açıldı. TCG Anadolu'ya gösterilen yoğun ilgi bugün de devam etti. Gemiyi görmek için gelenler Sarayburnu Sahili'nde metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.
18.04.2023 Gündem
Vatandaşlardan TCG Anadolu’ya yoğun ilgi
Vatandaşlardan TCG Anadolu’ya yoğun ilgi Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar TCG Anadolu'nun güverte kısmında bulunan helikopterler, Kızılelma ve Bayraktar TB3 yanında fotoğraf çektirdiler.
17.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi
Bakan Akar: Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyinde Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine gerçekleştirilen terör saldırıları ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Akar Suriye'nin kuzeyindeki saldırıya misliyle karşılık verildiğini 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
17.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarayburnu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarayburnu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.