Şarampol

Şarampol

Son dakika şarampol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarampol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarampol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarampol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarampol gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 şarampol haberi bulunmuştur. Tüm şarampol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Tur minibüsü şarampole uçtu: 20 yaralı
Tur minibüsü şarampole uçtu: 20 yaralı Karadeniz turundan dönen minibüs, Elazığ’da şarampole uçtu. Kazada minibüs içerisinde bulunan 20 kişi yaralandı.
18.11.2022 Gündem
Şarampol nedir, otoyollardaki şarampol ne demek, ne anlama geliyor? TDK'ya göre şarampol!
Şarampol nedir, otoyollardaki şarampol ne demek, ne anlama geliyor? TDK'ya göre şarampol! Şarampol kelimesi sıklıkta trafik kazalarında karşımıza çıkıyor. Gündem olan trafik kazalarında şarampol kelimesi merak ediliyor. Peki, Otoyollardaki şarampol nedir, ne anlama geliyor? TDK'ya göre şarampol ne demek?
25.08.2022 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 30 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 30 yaralı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 10’u ağır, 30 kişi de yaralandı.
20.08.2022 Yaşam
Otomobil şarampole yuvarlandı: Aynı aileden 3'ü ağır 5 yaralı
Otomobil şarampole yuvarlandı: Aynı aileden 3'ü ağır 5 yaralı Manisa'nın Soma ilçesinde, otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, aynı aileden 3'ü ağır, 5 kişi yaralandı.
22.07.2022 Yaşam
Sivas'ta cip şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı
Sivas'ta cip şarampole devrildi: 3 ölü, 1 yaralı   Sivas'ın İmranlı ilçesinde, cipin şarampole yuvarlandığı kazada araçtaki 3 kişi öldü, sürücü yaralandı. 
3.07.2022 Yaşam
Traktör şarampole yuvarlandı, sürücü Kıymet öldü
Traktör şarampole yuvarlandı, sürücü Kıymet öldü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 10 metrelik şarampole yuvarlanan traktörün sürücüsü Kıymet Tozcu (22), yaşamını yitirdi.
19.06.2022 Yaşam
Kırıkkale'de otomobil şarampole yuvarlandı: 6 yaralı
Kırıkkale'de otomobil şarampole yuvarlandı: 6 yaralı Kırıkkale'de otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.
28.08.2021 Gündem
Sivas'tan korkunç kaza! Virajı alamayınca...
Sivas'tan korkunç kaza! Virajı alamayınca... Sivas'ın Ulaş ilçesinde, virajda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada Gönül Ateş yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk 5 kişi de yaralandı.
20.08.2021 Gündem
Köprüden atlamak istedi, vatandaş 'Gel çay içelim' diyerek ikna etti
Köprüden atlamak istedi, vatandaş 'Gel çay içelim' diyerek ikna etti Antalya'da kimliği belirsiz kişi, Şarampol Alt Geçit'in korkuluklarına çıkıp intihara kalkıştı. Durumu gören çevredekiler, intihara kalkışan kişiyi ikna etmeye çalıştı. Eliyle kafasına vuran, "Ölmek istiyorum" diyen kişi, çevredekilerin "Gel çay içelim kafamız yerine gelsin" demesi üzerine intihardan vazgeçti. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
26.12.2020 Gündem
Taziye dönüşü korkunç kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Taziye dönüşü korkunç kaza: 1 ölü, 3 yaralı Kayseri'de, taziyeden dönen 4 kişinin bulunduğu otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
23.12.2020 Yaşam
Aksaray'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü 4 yaralı
Aksaray'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü 4 yaralı Aksaray'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 bebek öldü, 4 kişi yaralandı.
2.12.2020 Yaşam
Yalnız yaşayan genç ölü bulundu
Yalnız yaşayan genç ölü bulundu Antalya'da yalnız yaşayan Serhat Koç (30), evinin giriş kapısında ölü bulundu.
28.07.2020 Yaşam
Ağaca çarpan otomobilin sürücü öldü
Ağaca çarpan otomobilin sürücü öldü Kırıkkale'de şarampoldeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.
10.12.2019 Yaşam
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: Yaralılar var Erzincan'da yolcu otobüsünün hafif ticari araç ile çarpışıp devrildiği kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı.
9.12.2019 Yaşam
Yolcu otobüsü devrildi: 17 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 17 ölü, 36 yaralı Fas'ta yolcu otobüsü şarampole yuvarlanması sonucu facia meydana geldi. Kazada, 17 kişi hayatını kaybederken 36 kişi yaralandı.
2.12.2019 Dünya
Antalya'da ilginç durum! Film izler gibi seyrettiler
Antalya'da ilginç durum! Film izler gibi seyrettiler Antalya'da, 6 katlı binanın birinci katında çıkan yangında daire kullanılamaz hale geldi. Yangın vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlendi.
25.10.2019 Yaşam
Ofiste ölü bulundu! 2 yıl önce sosyal medyadan açıklamış...
Ofiste ölü bulundu! 2 yıl önce sosyal medyadan açıklamış... Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Şevket Rasim Bekdikhan (45), arkadaşının ofisinde sandalyede oturur halde ölü bulundu. Bekdikhan'ın sosyal medya hesabında, 2 yıl önce 'Hayatıma son vermem ve dünyayı kendimden kurtarmam lazım' yazdığı görüldü.
7.08.2019 Yaşam
"Fala bakarken benimle birlikte olmak istedi..."
"Fala bakarken benimle birlikte olmak istedi..." Antalya'da bir işyerinde tırnakçılık yöntemi ile bin lira hırsızlık olayına karışan Ü.U isimli kadın, polis tarafından yakalandı. Benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunan Ü.U, "Fala bakarken benimle birlikte olmak istedi. Kabul etmeyince iftira attı" dedi.
5.07.2019 Yaşam
Kayseri'de korkunç infaz!
Kayseri'de korkunç infaz! Kayseri’de kovaladığı aracı şarampole yuvarladıktan sonra şoförünü silahla ateş ederek öldüren 1 kişi kaçtı. Polis ekipleri olay yerinde geniş çapta inceleme yaparken, kaçan şüpheli aranıyor.
27.06.2019 Yaşam
Görenler telefona sarıldı, son anda kurtarıldı
Görenler telefona sarıldı, son anda kurtarıldı İzmir'in Çiğli ilçesinde uyuyan sürücünün el frenini çekmeyi unuttuğu hafif ticari araç, yaklaşık 15 metre yükseklikteki şarampolde asılı kaldı. Şarampol kenarında asılı halde duran araç çekici yardımıyla kurtarıldı. Ticari araçta uyuya kalan sürücünün ise uyanmaması dikkatlerden kaçmadı...
24.05.2019 Yaşam
Pervin Buldan, "Adayımız yok diye kimse kaygılanmasın, sizleri temsil edecek arkadaşlarımız olacak" demişti! CHP'nin meclis üyesi adayı, 'Öcalan'a özgürlük' istemiş
Pervin Buldan, "Adayımız yok diye kimse kaygılanmasın, sizleri temsil edecek arkadaşlarımız olacak" demişti! CHP'nin meclis üyesi adayı, 'Öcalan'a özgürlük' istemiş CHP'nin Antalya'daki adayları arasında bulunan Abdülbaki Karaağaç'ın terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 15'inci yılı nedeniyle Antalya'da düzenlenen eylemde, "Bizler, Abdullah Öcalan'ın derhal özgür bırakılmasını istiyoruz" diye konuşma yaptığı ortaya çıktı.
15.03.2019 Gündem
Ambulans görevlilerini başka bir ambulans taşıdı
Ambulans görevlilerini başka bir ambulans taşıdı Konya'da hasta naklettikten sonra dönüş yolunda olan bir ambulans Beyşehir ilçesinde şarampole devrildi. Kazada 4 kişi yaralandı. Bir kaza haberi de Denizli’den geldi. Bozkurt ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza sonucu araçlar üst üste bir halde kaldı.
14.10.2018 Yaşam
TMSF, Antalya'daki dev AVM’yi 1.28 milyar liradan satışa çıkardı
TMSF, Antalya'daki dev AVM’yi 1.28 milyar liradan satışa çıkardı TMSFnin Kayyım olarak atandığı Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. ye ait Antalya Muratpaşada bulunan MarkAntalya AVMnin, TMSF tarafından MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü adı altında 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu. MarkAntalya AVM’nin satış ilanı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.
8.05.2018 Ekonomi
Babasını öldürmeye 8 yaşında karar vermiş
Babasını öldürmeye 8 yaşında karar vermiş ANTALYA'da 25 yıl önce 5 yaşında olan kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla babası Şaban Kuru'yu (53) öldüren Ömer Ali Kuru (33), cinayete 8 yaşında karar verdiğini söyledi.
15.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şarampol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarampol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.