Sarah Sanders

Sarah Sanders

Son dakika sarah sanders haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarah sanders ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarah sanders haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarah Sanders

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarah sanders gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 sarah sanders haberi bulunmuştur. Tüm sarah sanders haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyaz Saray Sözcüsü'nden Kovid-19'un laboratuvardan çıktığı iddialarına  ilişkin açıklama
Beyaz Saray Sözcüsü'nden Kovid-19'un laboratuvardan çıktığı iddialarına ilişkin açıklama Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni tip corona virüsün (Kovid-19) Vuhan'daki bir laboratuvardan çıktığına dair gördüğünü söylediği kanıtın, Amerikan istihbaratının bir varsayımı olduğunu ve nihai kararı Trump'ın vereceğini söyledi.
1.05.2020 Corona Virüsü
ABD'de yeni Beyaz Saray Sözcüsü, Kayleigh McEnany oldu
ABD'de yeni Beyaz Saray Sözcüsü, Kayleigh McEnany oldu ABD'de Stephanie Grisham'dan boşalan Beyaz Saray sözcülüğüne, Başkan Donald Trump'ın Seçim Kampanyası Sözcüsü Kayleigh McEnany'in atandığı bildirildi.
8.04.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü Grisham görevinden ayrıldı
Beyaz Saray Sözcüsü Grisham görevinden ayrıldı Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham'ın görevinden ayrıldığı ve Melania Trump'ın Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildiği bildirildi.
7.04.2020 Dünya
Beyaz Saray’ın yeni sözcüsü belli oldu
Beyaz Saray’ın yeni sözcüsü belli oldu ABD Başkanlık Ofisi Beyaz Saray’ın yeni basın sözcüsünün Stephanie Grisham’ın olduğu açıklandı.
25.06.2019 Dünya
Beyaz Saray, Trump'ın Kim'e mektubunu doğruladı
Beyaz Saray, Trump'ın Kim'e mektubunu doğruladı Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a bir mektup gönderdiği belirtildi.
23.06.2019 Dünya
Trump, yeni dönem başkan adaylığı için seçim kampanyasına başladı
Trump, yeni dönem başkan adaylığı için seçim kampanyasına başladı ABD Başkanı Donald Trump, "2020'de Demokratlara gidecek her oy radikal sosyalizmin yükselişine ve Amerikan rüyasının mahvolmasına gidecektir." dedi.
19.06.2019 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü Sanders ay sonunda görevinden ayrılıyor
Beyaz Saray Sözcüsü Sanders ay sonunda görevinden ayrılıyor ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders'ın bu ay sonunda görevinden ayrılacağını açıkladı.
13.06.2019 Dünya
Trump, Iraklı mahkumu öldüren eski ABD askerini affetti
Trump, Iraklı mahkumu öldüren eski ABD askerini affetti ABD Başkanı Donald Trump, Irak'ta gözaltına alınan bir kişiyi öldürmek suçundan 2009'da hapis cezasına çarptırılan eski ABD askeri Michael Behenna'yı affetti.
7.05.2019 Dünya
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi...
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi... ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25.03.2019 Dünya
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı?
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı? ABD'de 2 yıldır devam eden Rusya soruşturmasını tamamlayan Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, dosyasını Adalet Bakanı William Barr'a teslim etti. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, 'Bundan sonraki adım Bakan Barr'a kalmış durumda' açıklamasında bulundu.
23.03.2019 Dünya
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında 2 camiye yapılan terör saldırılarına ilişkin İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonundan tepki geldi. İngiltere Başbakanı Theresa May, terör saldırısına tepki gösterirken, başkent Londra'da bugün camiler çevresinde silahlı polislerle güvenlik önlemi alınacağı bildirildi. ABD ise saldırıyı 'nefret eylemi' diyerek kınadı.
15.03.2019 Dünya
Beyaz Saray: Trump kötü anlaşma yapmaz
Beyaz Saray: Trump kötü anlaşma yapmaz ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un Vietnam'da gerçekleştirdikleri ve her hangi bir anlaşmaya varmadıklarına yönelik açıklamaları sonrası Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, sosyal medya hesabından "Başkan Trump, İran, Kuzey Kore veya herhangi biriyle kötü bir anlaşma yapmaz" açıklamasını paylaştı.
1.03.2019 Dünya
Son dakika... Beyaz Saray açıkladı: Anlaşamadık
Son dakika... Beyaz Saray açıkladı: Anlaşamadık ABD yönetimi, Başkan Trump ve Kuzey Kore lideri Kim arasında Vietnam'da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.
28.02.2019 Dünya
ABD'den Venezuela ordusuna kınama
ABD'den Venezuela ordusuna kınama ABD yönetimi, Venezuela ordusunu hedef aldığı açıklamasında, "ABD, Venezuela-Brezilya sınırındaki silahsız sivillere ve masum gönüllülere Venezuela ordusunun güç kullanmasını şiddetle kınıyor." ifadesini kullandı.
23.02.2019 Dünya
Beyaz Saray'dan Suriye'den çekilme ile ilgili flaş açıklama: Bir süre daha...
Beyaz Saray'dan Suriye'den çekilme ile ilgili flaş açıklama: Bir süre daha... Beyaz Saray, ABD'nin Suriye'den çekilmesinin ardından "barışı koruma" göreviyle yaklaşık 200 askerin bir süre daha bu ülkede kalacağını duyurdu.
22.02.2019 Dünya
Beyaz Saray: Trump ulusal acil durum ilan edebilir
Beyaz Saray: Trump ulusal acil durum ilan edebilir Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Meksika sınırına yapılacak duvarı finanse etmek için "ulusal acil durum" ilan edebileceğini duyurdu.
14.02.2019 Dünya
Trump Twitter'dan açıkladı: Podyuma artık çok çıkmamasının nedeni...
Trump Twitter'dan açıkladı: Podyuma artık çok çıkmamasının nedeni... ABD Başkanı Donald Trump, basının Beyaz Saray'ın açıklamalarını çarpıttığını iddia ederek, Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders'a daha az basın brifingi düzenlemesi talimatı verdiğini bildirdi
22.01.2019 Dünya
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesi açıklaması
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Trump görüşmesi açıklaması Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşmede Suriye'nin kuzeydoğusunda iki ülkenin de güvenlik endişelerini giderecek çözümlerin aranması hususunda mutabık kalındığını bildirdi.
21.01.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmede,Türkiye'nin Münbiç bölgesinde güvenliği vakit kaybetmeden devralmaya hazır olduğunu vurguladı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada da görüşmede liderlerin Suriye'nin kuzeydoğusunda iki ülkenin de güvenlik endişelerini giderecek çözümlerin aranması hususunda mutabık kaldığı açıklandı.
21.01.2019 Gündem
Beyaz Saray sözcüsü kritik tarihi açıkladı
Beyaz Saray sözcüsü kritik tarihi açıkladı Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasındaki ikinci zirvenin şubat sonunda olacağını açıkladı.
18.01.2019 Dünya
Trump iptal etti!
Trump iptal etti! ABD Başkanı Donald Trump'ın, Davos'ta yapılacak Dünya Ekonomik Forumu'na katılacak ABD heyetinin seyahatini iptal etmesine "hükümetin kapalı olması" gerekçe gösterildi.
18.01.2019 Dünya
Mektupla ortaya çıktı! Trump 'erteliyorum' dedi...
Mektupla ortaya çıktı! Trump 'erteliyorum' dedi... ABD Başkanı Donald Trump, hükümetin kapalı olması dolayısıyla kendisinden "Birliğin Durumu" konuşmasını ertelemesini isteyen Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi'nin Belçika, Mısır ve Afganistan'ı kapsayan seyahatini ertelediğini duyurdu.
17.01.2019 Dünya
Kritik görüşme 1 saat sürdü!
Kritik görüşme 1 saat sürdü! Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile Brüksel'deki NATO Karargahında görüştü.
16.01.2019 Dünya
Trump'tan Türkiye açıklaması! Twitter'dan  duyurdu...
Trump'tan Türkiye açıklaması! Twitter'dan duyurdu... ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdikleri telefon görüşmesi ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "ABD ile Türkiye arasındaki ekonomik gelişme hakkında konuştuk, ki burada gerçekten genişleme için büyük bir potansiyel var" yorumunu yaptı
15.01.2019 Dünya
Erdoğan - Trump görüşmesiyle ilgili Beyaz Saray'dan açıklama
Erdoğan - Trump görüşmesiyle ilgili Beyaz Saray'dan açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Donald Trump'ın görüşmesinden sonra Beyaz Saray'dan açıklama geldi. Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "Başkan (Trump), Suriye'nin kuzeydoğusuna dair Türkiye'nin güvenlik endişelerinin ele alınmasında, (Türkiye ile) birlikte çalışma arzusunu dile getirdi." değerlendirmesinde bulundu.
14.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarah Sanders ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarah sanders haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.