Emine Erdoğan: Teknolojik ilerlemeyle eş zamanlı manevi ilerleme sağlayamıyoruz
Emine Erdoğan: Teknolojik ilerlemeyle eş zamanlı manevi ilerleme sağlayamıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Sanayi devrimi dediğimiz şey, tabiata olduğu kadar insanın manevi tabiatına da büyük zararlar verdi. Teknolojik ilerlemeyle eş zamanlı olarak manevi ilerleme sağlayamıyoruz" dedi.
7.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dijital dönüşümü ne kadar iyi yönetebilirsek, kendimizi o kadar güçlü bir yere oturturuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dijital dönüşümü ne kadar iyi yönetebilirsek, kendimizi o kadar güçlü bir yere oturturuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Amacımız ülkemizi, 'Milli Teknoloji Hamlesi' hedefimiz doğrultusunda, 4'üncü sanayi devrimi ürün ve teknolojilerinin üssü haline getirmektir. Dijital dönüşümü ne kadar iyi yönetebilirsek, yeni dönemde kendimizi o kadar güçlü bir yere oturturuz" dedi.
10.12.2020 Siyaset
Sanayi Devrimi için KOBİ’lere yeni kredi
Sanayi Devrimi için KOBİ’lere yeni kredi İmalat sektöründe yer alan ve 4. sanayi devrimine hazırlık projesi olan KOBİ’ler için 300 bin lirası geri ödemesiz 1 milyon liraya kadar kredi için başvurular bugün başlıyor.
10.09.2017 Ekonomi
Sanayi 4.0'da geride kalamayız
Sanayi 4.0'da geride kalamayız Türkiye sanayide devrime hazırlanıyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sanayi 4.0'daki 19 trilyon dolardan pay alınabilması için teknoloji yatırımlarının arttırılması gerektiğini belirtti.
25.08.2016 Ekonomi