1,5 milyonluk oyuncak
1,5 milyonluk oyuncak Nusret Gökçe, 1.5 milyon dolar’a aldığı sürat teknesiyle Bebek’te objektiflere takıldı.
21.12.2018 Magazin
Amerika'dan Nusret'e ölüm tehdidi!
Amerika'dan Nusret'e ölüm tehdidi! Sosyal medya üzerinde bir fenomen olan ve dünyanın farklı şehirlerinde açtığı şubelerde ünlülerle çektirdiği fotoğraflarla bilinen restoran sahibi Nusret Gökçe'nin geçen yıl paylaştığı bir fotoğraf tartışma yarattı.
5.12.2017 Magazin
Nusret'in son bombası! Gittikçe büyüyor...
Nusret'in son bombası! Gittikçe büyüyor... Tuz serpme (saltbae) hareketiyle yurt dışında da adını duyuran Nusret Gökçe hayranlığı her geçen gün artıyor.
28.10.2017 Magazin
Nusret dur durak bilmiyor!
Nusret dur durak bilmiyor! Fenomen kasap Nusret, et doğrayıp pişirdiği videolara Ramazan ayında bile ara vermeyip paylaşımlara devam edince tepkiler gecikmemişti.Ama Nusret bu tepkilere kulak asmayarak yeni bir video daha yayınladı.
21.01.2022 Magazin
Nusret kemikleri tek tek ayırdı!
Nusret kemikleri tek tek ayırdı! Her paylaştığı video milyonalarca kez izlenen ünlü etçi Nusret'in son paylaşımı yine rekora koşuyor...
21.01.2022 Magazin
Nusret'ten NBA'e gönderme!
Nusret'ten NBA'e gönderme! Nusret son videosu ile bu kez basketbolu hedef aldı.Sosyal medyada takipçileri ile paylaştığı videoyu "İyi et atıyorsun dediler" notu ile paylaşarak NBA'i etiketledi.
21.01.2022 Magazin
Nusret'in son videosu izlenme rekoru kırıyor!
Nusret'in son videosu izlenme rekoru kırıyor! Tuzlama hareketi ile dünyada adeta bir fenomen haline gelen Nusret bu kez son videosu ile kendinden söz ettirdi, son paylaşımı 24 saat olmadan 5 milyondan fazla seyredildi.İşte beğeni rekoru kıran o video...
21.01.2022 Magazin
Ali İhsan Varol'dan Nusret taklidi
Ali İhsan Varol'dan Nusret taklidi Çok sevilen yarışma programı Kelime Oyunu ekranlara geri döndü.Yarışmacıya sorulan sorunun cevabı "Tuzlu" çıkınca artık dünyaca fenomen olan Nusret'in saltbae hareketini yaptı.
28.06.2017 Sinema-Dizi
Acun ve Nusret'ten futbol şöleni!
Acun ve Nusret'ten futbol şöleni! Yarışmacılar haftanın son ödül oyununda bir sürpriz ile karşılaşacaklar Acun Ilıcalı, Nusret'i Survivor'a konuk etti.Nusret yarışmacılara et ziyafeti vermeden önce maç yapmayı da ihmal etmedi.Acun Ilıcalı bu eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı.
21.01.2022 Magazin
Survivor'da Nusret rüzgarı!
Survivor'da Nusret rüzgarı! Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde yarışmacıları Nusret sürprizi bekliyor.İstanbul'dan Dominik'e gelen Nusret kazanan takımın karnını bir güzel doyuracak.Survivor yeni bölümü ile bu akşam Tv8'de.
28.06.2017 Sinema-Dizi
Nusret'ten Okan Bayülgen'e dev gönderme!
Nusret'ten Okan Bayülgen'e dev gönderme! Okan Bayülgen geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden feci şekilde eleştirmişti. Nusret'in ete yaptıklarını sapkınlık olarak nitelendiren Bayülgen, "bu videoyu çocuklarımız da izliyor" dedi. Bunun üzerine Nusret yeni bir video paylaşarak bu sefer meyveleri havada kesti. Nusret'in son videosu, Bayülgen'den sinirini çıkardı olarak yorumlandı.
21.01.2022 Magazin
Nusret son videosu ile tepki topladı!
Nusret son videosu ile tepki topladı! Nusret'i çekim sırasında sık sık rahatsız eden sinek sosyal medyada çok konuşuldu...Takipçileri Nusret'i biraz daha hijyenik olması konusunda yorum yağmuruna tuttu.
21.01.2022 Magazin
Nusret'in son videosu yine olay oldu
Nusret'in son videosu yine olay oldu Nusret çektiği videolarla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri