Salih

Salih

Son dakika salih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salih gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.209 salih haberi bulunmuştur. Tüm salih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü Hasan Kılıç’ın vefat etmesinin üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi Ahmet Fikri Doğan oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, “Hasan Kılıç’ın halifesi” olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı. Topçu, “Cemaatimiz üzerinde bazı hesaplar yapıldı. Hocalarımız şehit edildi ama cemaatimiz sükunetini hiçbir zaman kaybetmedi. Hasan Hoca Efendi’nin tensibiyle camiamızın başında Ahmet Fikri Doğan Hocamız olacaktır” diye konuştu.
24.04.2024 Gündem
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek?
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
23.04.2024 Yaşam
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı!
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı! Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenlendi. Model uçaklar çocuklar için havalandı. Çocuklar, birbirinden farklı model uçakların uçuşunu ilgiyle izledi.
22.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
13.04.2024 İddaa
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Eskişehir geldi. Eskişehir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Eskişehir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti!
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti! Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Macaristan - Türkiye maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Macaristan - Türkiye maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Bizim Çocuklar, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Budapeşte'de Macaristan'la oynarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
22.03.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
22.03.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
22.03.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
16.03.2024 İddaa
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta yıldız isim sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Salih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.