Salahaddin

Salahaddin

Son dakika salahaddin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salahaddin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salahaddin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salahaddin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salahaddin gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 salahaddin haberi bulunmuştur. Tüm salahaddin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da gasp çetesine film gibi operasyon: Kaçarken çatıda yakalandı
İstanbul'da gasp çetesine film gibi operasyon: Kaçarken çatıda yakalandı Beylikdüzü'nde silahlı gaspçılar, kaçırdıkları bir gece kulübü sahibinin çıplak görüntülerini çekip ailesinden 100 bin lira fidye istedi. 8 kişilik gasp çetesi film gibi bir operasyonla çökertilirken, kaçmaya çalışan çetenin bir üyesi özel harekat polisleri tarafından bir apartmanın çatısında yakalandı. Operasyon anı saniye saniye kameraya yansıdı.
13.09.2022 Gündem
Irak'ta elektrik santrallerine saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Irak'ta elektrik santrallerine saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Irak hükümeti, elektrik santrallerine yapılan saldırılarda 7 kişinin öldüğünü, 11 kişinin yaralandığını açıkladı.
3.07.2021 Dünya
Irak'ta bir elektrik santraline katyuşa füzesi atıldı
Irak'ta bir elektrik santraline katyuşa füzesi atıldı Irak Elektrik Bakanlığı, ülkenin kuzeyindeki bir elektrik santralinin füze saldırısına uğradığını duyurdu.
27.06.2021 Dünya
Bağdat Uluslararası Havalimanı roketli saldırı
Bağdat Uluslararası Havalimanı roketli saldırı Irak'ın başkenti Bağdat'taki Uluslararası Bağdat Havalimanı'nın 3 adet insansız hava aracı (drone) ile hedef alındığı bildirildi.
9.06.2021 Dünya
Irak'ta Beled Askeri Üssü'ne roket saldırısı: 2 yaralı
Irak'ta Beled Askeri Üssü'ne roket saldırısı: 2 yaralı Irak'ın Salahaddin vilayetindeki Beled Askeri Hava Üssü'ne 2 roketle saldırı düzenlendiği ve 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
18.04.2021 Dünya
Irak'ta 20 kişinin gömülü olduğu toplu mezar bulundu
Irak'ta 20 kişinin gömülü olduğu toplu mezar bulundu Irak'ta DEAŞ tarafından infaz edildiği düşünülen 20 kişinin gömülü olduğu toplu mezar bulundu.
6.03.2021 Dünya
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 2 ölü
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 2 ölü Irak'ın doğusundaki Diyala vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi kaçırıldı.
28.02.2021 Dünya
Irak’ta NATO askerlerinin bulunduğu üsse roketli saldırı
Irak’ta NATO askerlerinin bulunduğu üsse roketli saldırı Irak’ta NATO askerlerinin bulunduğu Beled Askeri Üssü’ne roket saldırısı düzenlendiği bildirildi.
20.02.2021 Dünya
Resmen açıkladı! Türkiye ile Libya harekete geçti
Resmen açıkladı! Türkiye ile Libya harekete geçti Libya Savunma Bakanı Salahaddin en-Nemruş, Türkiye'yle birlikte orduyu yeniden inşa ve geliştirmeye yönelik programları uygulamaya başladıklarını duyurdu.
20.09.2020 Dünya
DEAŞ’ın 2 lojistik destek sorumlusu yakalandı
DEAŞ’ın 2 lojistik destek sorumlusu yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde yapılan polis baskınlarında terör örgütü DEAŞ’ın 2 lojistik destek sorumlusunun yakalandığı bildirildi.
9.08.2020 Dünya
Bağdat’ta ABD üssüne füzeli saldırı iddiası
Bağdat’ta ABD üssüne füzeli saldırı iddiası Irak’ın başkenti Bağdat’ta ABD askerlerinin kaldığı Victory Askeri Üssü’ne füzeyle saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi.
28.07.2020 Dünya
Irak'ta bir askeri üsse füze atıldı!
Irak'ta bir askeri üsse füze atıldı! Irak’ın başkenti Bağdat’ta, ABD askerlerinin kaldığı askeri üsse füzeyle saldırı düzenlendiği, Salahaddin vilayetinde orduya bağlı askeri üste ise iki ayrı patlama yaşandığı bildirildi.
27.07.2020 Dünya
Libya Savunma Bakanlığından güneydeki halka "özgürlük" müjdesi
Libya Savunma Bakanlığından güneydeki halka "özgürlük" müjdesi Libya Savunma Bakanlığı, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerin işgalindeki güney bölgelerinin özgürlüğünün yakın olduğunu bildirdi.
5.06.2020 Dünya
DEAŞ saldırısında iki Haşdi Şabi milisi ve bir asker öldü
DEAŞ saldırısında iki Haşdi Şabi milisi ve bir asker öldü Irak'ın doğusundaki Diyala vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği iki ayrı saldırıda iki Haşdi Şabi milisi ve Irak ordusundan bir asker öldü.
3.05.2020 Dünya
'Rus askerler kimyasal sinir gazı kullandı'
'Rus askerler kimyasal sinir gazı kullandı' Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde meşru Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Halife Hafter saflarında savaşan Rus güvenlik şirketi mensuplarının Trablus'ta kimyasal sinir gazı kullandığını bildirdi.
22.04.2020 Dünya
Kerkük’te DEAŞ operasyonu : 24 ölü
Kerkük’te DEAŞ operasyonu : 24 ölü Irak'ın Kerkük kentinde, Amerika öncülüğündeki koalisyon gücünün hava desteğiyle terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda bir Irak askeri ve DEAŞ mensubu 23 kişinin öldüğü belirtildi.
13.04.2020 Dünya
Irak’ta DEAŞ saldırısı: 3 ölü, 5 yaralı
Irak’ta DEAŞ saldırısı: 3 ölü, 5 yaralı Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinin kuzey batısında terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda 3 kişinin öldüğü ve 5 kişinin yaralandığı belirtildi.
9.04.2020 Dünya
ABD'den İran güçlerine hava saldırısı
ABD'den İran güçlerine hava saldırısı Irak yerel medyasına göre, ABD güçleri ülkenin birçok kentinde İran’a yakın silahlı milis gruplara hava saldırısı düzenledi.
13.03.2020 Dünya
Hafter milislerinden Trablus'a roketli saldırı
Hafter milislerinden Trablus'a roketli saldırı Libya'da uluslararası tanınırlığa sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) bağlı Öfke Volkanı Operasyonu Basın Merkezi, Hafter milislerinin Trablus’a düzenlediği saldırıda 1 kişinin öldüğünü, 9 kişinin yaralandığını duyurdu.
12.02.2020 Dünya
Irak’ta ABD üssüne füzeli saldırı
Irak’ta ABD üssüne füzeli saldırı Irak’ın Salahaddin vilayetinde ABD askerlerinin kaldığı Beled Askeri Üssü’ne 8 füzeyle saldırı düzenlendiği bildirildi.
12.01.2020 Dünya
Son dakika! Irak'ta ABD askerlerinin kaldığı üsse saldırı
Son dakika! Irak'ta ABD askerlerinin kaldığı üsse saldırı Irak'ın başkenti Bağdat'taki ABD Büyükelçiliği yakınlarına füzeli saldırı düzenlendi. Irak'ın Salahaddin vilayetinde ABD askerlerinin kaldığı Beled Askeri Üssü'ne füzeli saldırı düzenlendi.
4.01.2020 Dünya
Haşdi Şabi nedir, ne zaman kuruldu?
Haşdi Şabi nedir, ne zaman kuruldu? Haşdi Şabi, İran Generali Kasım Süleymani’ni ve Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'in öldürülmesinden sonra, birçok vatandaşın araştırdığı konuların arasında yer aldı. Haşdi Şabi nedir ve ne anlama gelir? Soruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinden Haşdi Şabi nedir? diye arıyor. İşte Haşdi Şabi hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Gündem
ABD'li askerlerin bulunduğu üsse 5 roket atıldı
ABD'li askerlerin bulunduğu üsse 5 roket atıldı Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde ABD askerlerinin konuşlandığı üsse 5 roket atıldığı belirtildi.
3.12.2019 Dünya
Irak'ta DEAŞ'lı 15 terörist öldürüldü
Irak'ta DEAŞ'lı 15 terörist öldürüldü Irak'ın Salahaddin vilayetinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda terör örgütü DEAŞ üyesi 15 kişi öldürüldü.
10.09.2019 Dünya
'İsrail, İran hedeflerini Washington ve Moskova'nın onayıyla vuruyor' iddiası
'İsrail, İran hedeflerini Washington ve Moskova'nın onayıyla vuruyor' iddiası İsrail'in, ABD ve Rusya'dan aldığı onayla son haftalarda Irak'ta bulunan İran'a ait silah ve füze depolarına saldırılar düzenlediği öne sürüldü.
21.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Salahaddin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salahaddin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.