Sakıp Sabancı

Sakıp Sabancı

Son dakika sakıp sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sakıp sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sakıp sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakıp Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakıp sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 577 sakıp sabancı haberi bulunmuştur. Tüm sakıp sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin töreni nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
3.06.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti
Bakan Kirişci: 5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tahıl koridoruna ilişkin "5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti. Dünya bir nefes aldı, rahatladı" dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yüzde 100 yerli, anında tespit ediyor
Arabası olanlar dikkat! Yüzde 100 yerli, anında tespit ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile ASELSAN'ın ortak geliştirdiği, araçların egzoz muayenelerini saniyeler içinde tespit eden Egzoz Elektronik Denetim Sistemi (EGEDES) tanıtıldı.
25.08.2022 Otomobil
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı
Üst geçitteki şüpheli valizden kurabiye çıktı Antalya'da üst geçitte bırakılan şüpheli valiz, tedirginliğe yol açtı. Polis önlem alırken, bazıları tüm uyarılara karşın üst geçidi kullanıp koşarak karşıya geçti. Bomba uzmanı ekipler tarafından açılan valizden 3 kutu kurabiye çıktı.
25.08.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
LGS taban puanları açıklandı mı, tavan puan ne? Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri (Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve meslek lisesi)
LGS taban puanları açıklandı mı, tavan puan ne? Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri (Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve meslek lisesi) LGS lise taban ve tavan puanları, 5 Haziran’da yapılan sınavın ardından adaylar tarafından sorgulanıyor. Yerleşebilecekleri okulları öğrenebilmek için lise taban puanları araştırması başladı. İşte Lise taban puanları, yüzdelik dilimleri hakkında merak edilenler…
6.06.2022 Eğitim
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
Lise taban puanları 2022! Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022? Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi! Lise taban puanları açıklandı mı, hangi lise kaç puanla alıyor? Lise taban puanları araştırmaları hızlandı. LGS sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarın yapılacak. Sözel ve sayısal olmak üzere toplamda 90 soru sorulacak sınavda ilk oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. Peki, Lise taban puanları ne zaman açıklanacak 2022, kaç puanla hangi liseye gidilir? İşte Lise taban puanları 2022 ile Anadolu, İmam Hatip, Fen liseleri taban puanları 2021 ve yüzdelik dilimleri listesi!
4.06.2022 Eğitim
Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri!
Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri! Çağdaş Türk müzeciliğinin kurucusu, arkeolog ve ressam Osman Hamdi Bey ressam, arkeolog, eğitimci ve müzeci kimliği yanında, farklı alanlarda üstlendiği bazı girişimci rolleriyle de öne çıkıyor. Türkiye'de figürlü resmin ilk temsilcisi Osman Hamdi Bey’in eserleri ve eserlerinin özellikleri sıklıkla merak ediliyor. Peki, Osman Hamdi Bey kimdir? Osman Hamdi Bey eserleri nelerdir? Osman Hamdi Bey eserlerinin özellikleri…
25.05.2022 Kültür Sanat
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Bakan Varank, kaza geçiren muhabiri kendi kullandığı aracıyla evine bıraktı
Bakan Varank, kaza geçiren muhabiri kendi kullandığı aracıyla evine bıraktı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden kendi kullandığı minibüsle evine gittiği sırada, içinde bulunduğu taksi kazaya karışan muhabiri aracına alarak evine bıraktı.
24.11.2021 Gündem
Ekipler yol çalışması sırasında gördü! Hemen polisi aradılar
Ekipler yol çalışması sırasında gördü! Hemen polisi aradılar Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye ekiplerinin yol çalışması için yaptığı kazıda, insana ait olduğu tahmin edilen kafatası ve kemik parçaları bulundu.
12.10.2021 Yaşam
Bakan Varank: Bilim ve araştırma ekosistemi nice başarıyı daha getirecek
Bakan Varank: Bilim ve araştırma ekosistemi nice başarıyı daha getirecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Verdiğimiz desteklerle altın çağını yaşayan bilim ve araştırma ekosistemimiz sayesinde, daha nice başarıya hep birlikte şahitlik edeceğiz" dedi.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye 16 yıl sonra AB Genç Bilim İnsanları Yarışması'ndaki ilk birinciliğini aldı
Türkiye 16 yıl sonra AB Genç Bilim İnsanları Yarışması'ndaki ilk birinciliğini aldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye'den 6 proje katıldı. 5 gencimizin projeleri tamı tamına 8 ödül kazandı. Birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerinin yanında 4 proje de özel ödüle layık görüldü" açıklamasında bulundu.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
AB Genç Bilim İnsanları Yarışması'nda Türkiye birinci oldu
AB Genç Bilim İnsanları Yarışması'nda Türkiye birinci oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ulusal koordinasyonunu TÜBİTAK'ın üstlendiği Avrupa Birliği Genç Bilim İnsanları Yarışması'nda Türkiye'nin 16 yıl sonra ilk kez birincilik ödülü aldığını açıkladı.
19.09.2021 Gündem
Kaç puanla hangi liseye gidilir 2021? 200, 250, 300, 350, 450 puanla hangi liseye gidilir? 2021 lise taban puanları!
Kaç puanla hangi liseye gidilir 2021? 200, 250, 300, 350, 450 puanla hangi liseye gidilir? 2021 lise taban puanları! Lise taban puanları merak ediliyor. Puanına göre uygun bir liseye girmeye çalışan öğrenciler, arama motorları yardımıyla kaç puanla hangi liseye gidilir sorusuna yanıt arıyor. LGS sınavında 500 tam puandır. 6 Haziran’da gerçekleştirilen LGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercihlerini yapacak adaylar LGS taban, tavan ve yüzdelik dilimleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, LGS 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500 puanla hangi liseye gidilir?
30.06.2021 Eğitim
Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Survivor Uğurtan Dora ne iş yapıyor?
Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Survivor Uğurtan Dora ne iş yapıyor? Survivor'da adım adım finale yaklaşılıyor. Survivor'da bu hafta elen isim Dora oldu. Dora'nın yaşamı merak konusu. Peki Survivor Dora kimdir?
17.06.2021 Magazin
Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, trafik kazası geçirdi
Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, trafik kazası geçirdi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu (55), makam aracının başka bir otomobille çarpışması sonucu yaralandı. Kavuncu ve kazada yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
14.06.2021 Gündem
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci!
Taksim Camisi açılıyor! İşte Taksim Camii mimari özellikleri ve yapılış süreci! Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan Taksim Camii cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Aynı anda 2 bin 250 kişinin ibadet edebileceği cami, mühendislik açısından birçok yeni özelliği barındırıyor. Taksim Cami'sinde Türkiye'de ve dünyada sayılı uygulamalardan olan Top-Down yöntemi kullanıldı. Cami, Taksim Meydanı'nın sembollerinden biri olacak. Cami, aynı zamanda Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Taksim Maksemiyle de Taksim Meydanı'nda ayrı bir bütünlük oluşturdu. İşte Taksim Cami özellikleri ile ilgili tüm detaylar...
28.05.2021 Gündem
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor
Taksim'de bugün açılacak cami birçok yeniliği barındırıyor Taksim'de temeli 4 yıl önce atılan, 2 bin 250 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin resmi açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılacak olan açılış töreni, cuma namazının ardından gerçekleştirilecek.
27.05.2021 Gündem
Topkapı Sarayı eski müdürü Filiz Çağman, Edirne'de toprağa verildi!
Topkapı Sarayı eski müdürü Filiz Çağman, Edirne'de toprağa verildi! Topkapı Sarayı'nın eski müdürü, dünyanın sayılı el yazması ve minyatür sanatı uzmanlarından Dr. Filiz Çağman (81), son yolculuğuna uğurlandı.
12.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sakıp Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakıp sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.