Sahte Rakı

Sahte Rakı

Son dakika sahte rakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte rakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte rakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Rakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte rakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 sahte rakı haberi bulunmuştur. Tüm sahte rakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi Muğla'nın Marmaris ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, çeşitli türlerde toplam 1788 şişe sahte içki ele geçirildi.
4.07.2022 Yaşam
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi CHP, sahte içki üreten ve satanlarla ilgili yasal düzenlemeler içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Türkiye'de Covid dışında böyle toplu ölüme yol açan başka bir şey yok. Metil alkol satışı yapan işletmelere cinayetten ceza verilmeli" dedi.
23.12.2021 Siyaset
112'yi arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyen reklamcı öldü
112'yi arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyen reklamcı öldü Aksaray’da, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni 4 gün önce arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyince tedaviye alınan Süleyman Çiğdem (56), hayatını kaybetti. Çiğdem'in sahte içkiden zehirlenip zehirlenmediğinin belirlenmesi için alınan doku örnekleri, mikrobiyoloji laboratuvarında incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20.12.2021 Gündem
Sahte alkol kabusu devam ediyor! Hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi
Sahte alkol kabusu devam ediyor! Hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi Sahte alkol kabusu yine can almaya devam ediyor. Yalova'nın Çınarcık ilçesinde metil alkolden yaptıkları içkiyi içen 2 arkadaş hayatını kaybetti. Kahramanmaraş'ta sahte alkol içen 7 kişiden 3’ü hayatını kaybetti, 4’ünün tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi. Sivas’ın Zara ilçesinde de sahte rakı içtikten sonra fenalaşan 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin de tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Ölümlerle ilgili soruşturma kapsamlı soruşturma başlatıldı.
13.12.2021 Gündem
Bağ evinde 1355 litre sahte şarap ele geçirildi!
Bağ evinde 1355 litre sahte şarap ele geçirildi! Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, bağ evine jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 1355 litre sahte şarap ile 4 litre sahte rakı ele geçirildi.
14.10.2021 Gündem
Manisa'da dev vurgun! Baskında 1.6 ton 'sahte şarap' ele geçirildi
Manisa'da dev vurgun! Baskında 1.6 ton 'sahte şarap' ele geçirildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde, jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda bidonlar içerisinde yaklaşık 1.6 ton sahte şarap ile ruhsatsız 2 av tüfeği ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
30.09.2021 Gündem
O ilimizde sahte içki kabusu! Ölü sayısı yükseliyor
O ilimizde sahte içki kabusu! Ölü sayısı yükseliyor Tekirdağ'da sahte içki kabusu devam ediyor. Çorlu'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.
26.06.2021 Gündem
Tekirdağ'da sahte içki kabusu! 1 kişi öldü, 10 kişi tedavi altında
Tekirdağ'da sahte içki kabusu! 1 kişi öldü, 10 kişi tedavi altında Tekirdağ Çorlu'da dün akşam saatlerinde sahte içkiden zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran 11 kişiden Pakistan uyruklu Mohammed Amir hayatını kaybetti, 10 kişi ise tedaviye alındı. Zehirlenenlerden yoğun bakımda olmayanların verdiği bilgi doğrultusunda polis Çorluda içkileri aldıkları değişik mahallelerdeki 3 ayrı bakkala operasyon yaptı. Kudret U.'nun bakkalında bulunan içkilere el konuldu. Kaçan Kudret U.'nun eşi Nazan U., gözaltına alındı.
25.06.2021 Gündem
Balıkesir'de sahte içkiden zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti
Balıkesir'de sahte içkiden zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sahte rakıdan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 2 kişi, yaşamını yitirdi.
9.11.2020 Gündem
Lüks villaya baskın! Hepsi ele geçirildi
Lüks villaya baskın! Hepsi ele geçirildi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polisin lüks villaya düzenlediği operasyonda sahte içkiler ele geçirildi, gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
23.10.2020 Gündem
O ilimizde kabus devam ediyor! Son kurban Havva oldu
O ilimizde kabus devam ediyor! Son kurban Havva oldu Denizli'den, Aydın'ın Didim ilçesindeki yakınlarının yanına gelen Havva Özırmak (42), iddiaya göre, arkadaşı Şevket Özgür Yıldıran (48) ile birlikte sahte rakı içti. Bir süre sonra Özırmak evde hayatını kaybederken, Yıdıran ise hastanede yoğun bakıma alındı.
21.10.2020 Yaşam
Sahte içki operasyonu! 2 ton ele geçirildi
Sahte içki operasyonu! 2 ton ele geçirildi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, polis ekiplerince sahte içki üretenlere yönelik düzenlenen operasyonda samanların arasına gizlenmiş 2 ton sahte şarap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
15.10.2020 Gündem
Muğla'da uyuşturucu operasyonu: 5 kişi gözaltı alındı
Muğla'da uyuşturucu operasyonu: 5 kişi gözaltı alındı MUĞLA genelinde polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, tabanca, pompalı tüfek, uyuşturucu madde, sahte rakı ve para basma mekanizması ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
9.02.2020 Gündem
Adana'da 418 litre sahte rakı ele geçirildi
Adana'da 418 litre sahte rakı ele geçirildi Adana'da polis ekiplerinin, sahte rakı üretilen iş yerine düzenlediği baskında, 418 litre sahte rakı, 25 litre etil alkol ve üretimde kullanılan damıtma makinesi ele geçirdi.
17.11.2019 Yaşam
Metil alkol can almaya devam ediyor
Metil alkol can almaya devam ediyor İzmir'in Bergama ilçesinde, düğünde sahte içki ikram edildiği ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda adeta facianın eşiğinden dönüldü. Operasyonda, 82 şişe sahte rakı ele geçirildi, düğün sahibine ceza kesildi. Öte yandan Niğde’de metil alkolden yapılan sahte içkiden zehirlendiği öne sürülen A.A. (54), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mersin'de son bir hafta içerisinde 7 kişi sahte içkiden hayatını kaybetmişti.
4.07.2019 Yaşam
Bağ evinde ele geçirildi! Tam 390 litre...
Bağ evinde ele geçirildi! Tam 390 litre... Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, jandarma ekiplerince bağ evine düzenlenen operasyonda, 390 litre sahte rakı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
2.12.2018 Gündem
İzmir'de ele geçirildi! Tam 1,5 ton...
İzmir'de ele geçirildi! Tam 1,5 ton... İZMİR'in Menemen ilçesinde düzenlenen operasyonda, 1,5 ton sahte rakı ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
12.05.2018 Yaşam
Mersin'de sahte ve kaçak içki operasyonu
Mersin'de sahte ve kaçak içki operasyonu MERSİN Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki üretenler ve gümrük kaçağı içki satanlara operasyon yaptı. Operasyonda kaçak ve sahte içki ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.
24.04.2018 Yaşam
Adana’da sahte içki operasyonu
Adana’da sahte içki operasyonu Polis, operasyonda ele geçirdiği sahte rakıyı imha etti. Ele geçen sahte rakının piyasa değerinin yaklaşık 300 bin lira olduğu ve yaklaşık 35 bin kişinin zehirlenmesinin önüne geçildiği belirtildi. Olayla ilgili Hüseyin K. isimli bir şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi
29.03.2018 Yaşam
Bir çok ilde operasyon! Yılbaşı öncesi sahte içki baskınları
Bir çok ilde operasyon! Yılbaşı öncesi sahte içki baskınları Yılbaşı öncesi başta büyükşehirler olmak üzere bir çok kentte sahte içki operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Sahte rakı imalathanesine baskın
Sahte rakı imalathanesine baskın Adana'da polis, sahte boğma rakı imalatı yapılan eve baskın yaptı. Operasyonda yaklaşık 2,5 ton içki ham maddesi ile satışa hazır 20 litre kaçak içki ve 21 paket esrar ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Yoğun bakımda kayboldu!
Yoğun bakımda kayboldu! Adana'da yaşanan bu olay akıllara durgunluk verecek cinsten. İddiaya göre 12 yaşındaki çocuğa önce sahte rakı içirip hastanelik ettiler ardından yoğun bakımda tedavisi sürerken hastaneden kaçırdılar. Anne İlkay K. açıklamasında "Oğlumu gece eve getirdiler kendinde değildi, ağzı ve kafası kan içindeydi hemen hastaneye götürdüm sahte rakı içtiğini ve zehirlendiğini söylediler. Oğlum hastanede yoğun bakımda tedavi görürken kayboldu şimdi her yerde onu arıyoruz" dedi.
17.10.2017 Yaşam
Sağlıkla böyle oynuyorlar! Tam 1 ton ele geçirildi...
Sağlıkla böyle oynuyorlar! Tam 1 ton ele geçirildi... Çanakkale'de yapılan sahte içki operasyonunda fermantasyona bırakılmış bin 70 kilogram sahte içki yapım malzemesi ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
İzmir'de sahte içki operasyonu
İzmir'de sahte içki operasyonu Dikili ilçesinde 45 litre sahte içki ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı
12.05.2017 Yaşam
Jandarmadan sahtecilere eş zamanlı operasyon
Jandarmadan sahtecilere eş zamanlı operasyon İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte bandrol basımı ve sahte içki imalatı yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Matbaa görünümü verilen adreslerde binlerce sahte içki etiketi ve korsan kitap bandrolü ile yüklü miktarda sahte içki ele geçirildi.
10.05.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Rakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte rakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.