Sahte Belge

Sahte Belge

Son dakika sahte belge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte belge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte belge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Belge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte belge gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.147 sahte belge haberi bulunmuştur. Tüm sahte belge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi kaçağına sıkı takip! 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme
Vergi kaçağına sıkı takip! 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, maliye ekipleri 17 milyar liralık sahte faturaya yönelik inceleme başlattı.
15.05.2024 Ekonomi
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Polat çiftine suç örgütü suçlaması! Deliller ele geçirildi
Polat çiftine suç örgütü suçlaması! Deliller ele geçirildi Dilan-Engin Polat çifti ve aileleri hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun soruşturma yaptığı ortaya çıktı.
16.10.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a  4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu Sosyal medyadaki şatafatlı hayatıyla dikkat çeken fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyuldu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edilecek.
15.10.2023 Yaşam
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat  gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar'
Sosyal medyada büyük tuzak! Avukat gelen telefonla şoka uğradı, şantaj ve tehditle para 'koparıyorlar' İzmir'de, avukat Ahmet Can Gürlek, adını kullanıp halkı 'uzlaştırma' yalanıyla dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunarak, "Hesaplarımıza göre yaklaşık 2 milyon liralık dolandırılma vakası var. Olayda resmi belgede sahtecilik de var. Adımı kullanıp, 'Nitelikli dolandırıcılık' suçunu işliyorlar" dedi.
4.09.2023 Yaşam
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı
İstanbul'da sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı İhbarı değerlendiren polis ekipleri harekete geçti. İstanbul merkezli 6 ilde, 10 bin dolar ile 30 bin dolar karşılığında sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde sahte belge düzenleyerek organ ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
18.05.2023 Gündem
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Muharrem İnce açıklaması: 13 hesap tespit edildi
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Muharrem İnce açıklaması: 13 hesap tespit edildi Emniyet Genel Müdürlüğü, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında yapılan paylaşımlara ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bazı sosyal medya platformlarında, Memleket Partisi Genel Başkanı Sn. Muharrem İnce hakkında provokatif paylaşımda bulunan ve dezenformasyon faaliyeti yürüten 13 hesap tespit edildi. Bu hesaplar hakkında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere gönderildi" ifadeleri kullanıldı.
12.05.2023 Gündem
İstanbul’da kaçak göçmenlere sahte belge hazırlayanlara operasyon: 7 gözaltı
İstanbul’da kaçak göçmenlere sahte belge hazırlayanlara operasyon: 7 gözaltı İstanbul’da kaçak göçmenlere sahte ikamet belgesi, pasaport ve kimlik hazırladıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlarla yakalandı. 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil
Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil Milli Eğitim Bakanı Özer, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız" dedi.
7.05.2023 Eğitim
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı İstanbul'da düzenlenen operasyonla, sahte kimlik, sürücü belgesi ve sahte ikamet izin belgesi düzenleyerek piyasaya sürdüğü tespit edilen E.D. yakalandı. Operasyonda; çeşitli kurumlara ait çok sayıda sahte mühür, sahte nüfus cüzdanı ve sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim ve basım malzemeleri ele geçirildi. Şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2023 Gündem
Deprem felaketi sonrası ortaya çıktı: Artık malzemeden değil mühendisten çalınıyor
Deprem felaketi sonrası ortaya çıktı: Artık malzemeden değil mühendisten çalınıyor 11 ili vuran depremler sonrası yıkılan binalarla ilgili ortaya atılan ihmal iddiaları çok konuşuldu. Tartışmalar sürerken yapı denetim sektöründe bazı firmaların, belge imzalamakla görevli pasif mühendislerle yapı denetim uygulamalarını yaptığı ortaya çıktı. Mühendis Avukat Emrah Burak Çavuşoğlu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, pasif mühendislik yapanların bina yıkılması durumunda adam öldürme suçundan yargılanacağını ifade etti.
27.02.2023 Gündem
Bakan Nebati: 76 milyar lirayı aşan vergi kaçağını önledik
Bakan Nebati: 76 milyar lirayı aşan vergi kaçağını önledik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Bakanlığımız Vergi Müfettişlerince 2022 yılında yürütülen denetimlerde, 77.610 mükellefin vergi incelemesini tamamlayarak 207.958 adet rapor düzenledik. Söz konusu denetimlerde 76 milyar TL’yi aşan tutarda vergi ve ceza önererek vergi kayıp ve kaçağı ile kamu zararını önledik" dedi.
7.01.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Tatil yapmak isteyenlere 'bungalov' ile tuzak! Gerçek gibi gösterdikleri her şey sahte çıktı
Tatil yapmak isteyenlere 'bungalov' ile tuzak! Gerçek gibi gösterdikleri her şey sahte çıktı Dolandırıcılar bu kez de tatile çıkmak isteyen vatandaşları markaja aldı. Annesine bungalov ile tatil sürprizi yapmak isteyen üniversite öğrencisi F.A., fırsatçıların tuzağına düştü. Sosyal medya hesabından gördüğü tatil mekanı ile iletişime geçen F.A., kendisine gerçek gibi sunulan sahte belge ile şoke olurken, tüm parasını kaptırmanın üzüntüsünü yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, Instagram üzerinden yapılan dolandırıcılıklarla ilgili ‘ticari sicil gazetesi’ ve ‘kredi kartı’ uyarısı yaptı.
18.12.2022 Yaşam
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu
Tinder avcısı İstanbul'da! Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde aşk vurgunu Tinder avcısı Simon Leviev vakasının benzeri bir olay da İstanbul’da yaşandı. Profesör Carolina, kendisini ABD’li yaşam koçu Patrick olarak tanıtan Alie’nin gerçek yüzünü gördü ama artık çok geç kalmıştı. İşte Belçika, Hollanda ve Türkiye üçgeninde gelişen ‘aşk’ vurgununun şoke eden detayları...
6.12.2022 Dünya
Jandarmadan sahte para operasyonu
Jandarmadan sahte para operasyonu  İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla; sahte para basarak piyasaya sürme hazırlığında bulunan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin Eyüpsultan ve Bağcılar'da bulunan adreslerinde yapılan aramalarda; 100’lük banknotlar halinde 22 bin 29 adet sahte Amerikan Doları, 100'lük ve 200'lük banknotlar halinde 12 bin 500 adet sahte Türk lirası, 1 adet tabanca ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Şüpheli A.K. ve N.A. isimli şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
20.11.2022 Gündem
Zeytinburnu'nda sahte belge düzenleyen iş yerine operasyon
Zeytinburnu'nda sahte belge düzenleyen iş yerine operasyon Zeytinburnu'nda danışmanlık hizmeti adı altında, sahte kimlik, pasaport ve ikamet izni belgelerini düzenleyen iş yerine yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
20.08.2022 Yaşam
Genç kıza ev sahibinden tuzak! Hemen mahkemeye koştu
Genç kıza ev sahibinden tuzak! Hemen mahkemeye koştu Bursa’da pandemi döneminde kiraladığı evi satılınca yeni sahipleri tarafından yüzde 300 oranında zam yapılan üniversite öğrencisi kız, sahte tahliye taahhüt belgesini mahkemeye taşıdı. Genç kızın avukatı Cüneyt Fidan, adliyeye suç duyurusunda bulunduklarını, müvekkilinin böyle bir belgeye imza atmadığını ve sahte belge düzenlendiğini söyledi.
20.08.2022 Yaşam
BTK yapılması gerekenleri tek tek açıkladı! Kritik uyarı geldi
BTK yapılması gerekenleri tek tek açıkladı! Kritik uyarı geldi Alınan tedbirler neticesinde Türk vatandaşlarının kimlik bilgileri üzerinden dolandırıcılık oranının düştüğü bildirildi. Artık dolandırıcılık yabancı uyruklular üzerinden yapılıyor.
14.08.2022 Gündem
Tercih yapacak milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! YÖK'ten uyarı geldi! E-Devlet'ten görülüyor
Tercih yapacak milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! YÖK'ten uyarı geldi! E-Devlet'ten görülüyor YKS giren milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YÖK'ten son dakika uyarısı geldi. Üniversite sınav sonuçları açıklandı ve tercih telaşı başladı. Bazı adaylar da üniversite öğretimini yurtdışında sürdürme arayışında. Tercihini yurtdışı üniversitelerden yana kullanmak isteyen adaylara YÖK’ün önemli bir uyarısı var. Bugüne kadar binlerce üniversite mezununun denklik sorunu nedeniyle mağdur olduğunu belirten YÖK yetkilileri, “Yurtdışında yükseköğrenim görmek isteyenler, öncelikle gideceği okulun YÖK nezdinde tanınan bir okul olup olmadığını teyit etsin” diyor.
23.07.2022 Eğitim
'Demir Yumruk' operasyonunda dikkat çeken rapor! Saadet zincirine dönmüş
'Demir Yumruk' operasyonunda dikkat çeken rapor! Saadet zincirine dönmüş Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen ve 29 şüphelinin tutuklandığı 'Demir Yumruk' soruşturması kapsamında, Melih Karabacak grubu ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, örgütün paravan olarak kurduğu ve milyonlarca lira işlem hacmine ulaşmış firmalara ait tek bir çalışan, depo ve nakliye aracının olmadığı bilgisi yer aldı. Raporda, organizasyonun neredeyse saadet zincirine döndüğü, aynı aileden bazen birkaç kuşak üzerine şirketler kurulduğu belirtildi.
10.07.2022 Yaşam
TÜBİTAK'tan yerli sahte belge inceleme cihazı
TÜBİTAK'tan yerli sahte belge inceleme cihazı  Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojileri Araştırma Merkezi'nce (BİLGEM) yerli ve milli imkanlarla geliştirilen yeni nesil doküman inceleme cihazı 'FORDEX', sahte para ve dolandırıcılık gibi adli olayların aydınlatılmasında kullanılacak. Cihaz, 1 ay sonra Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere birçok resmi kurum ve kulüpte kullanıma girecek.
9.07.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Belge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte belge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.