Sahte

Sahte

Son dakika sahte haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.912 sahte haberi bulunmuştur. Tüm sahte haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 milyar liralık 'sahtecilik' operasyonu! Vali uyardı: Fiyatlara aldanıp tuzağa düşmeyin
1 milyar liralık 'sahtecilik' operasyonu! Vali uyardı: Fiyatlara aldanıp tuzağa düşmeyinAnkara'da tüketime uygun olmayan ve etiket mevzuatına aykırı balların bulunduğu fabrikaya düzenlenen operasyonda; piyasa değeri 960 milyon TL değerinde sahte bal ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı. Ankara Valisi Vasip Şahin de fabrikaya gelerek incelemede bulundu.
20.09.2024Gündem
Ardahan Arıcılar Birliği'nden tüketicilere ucuz bal uyarısı! 350 TL'den satıyorlar
Ardahan Arıcılar Birliği'nden tüketicilere ucuz bal uyarısı! 350 TL'den satıyorlarArdahan Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, "Her yıl sahte ballar piyasaya sürülerek vatandaşlara yediriliyor" dedi.
18.09.2024Gündem
Askeri eğitim almış, tünel ve menfez kazmış! Eylem için Türkiye'ye gelen PKK/PYD'li terörist İstanbul'da yakalandı
Askeri eğitim almış, tünel ve menfez kazmış! Eylem için Türkiye'ye gelen PKK/PYD'li terörist İstanbul'da yakalandıEylem için Türkiye'ye gelen bölücü terör örgütü PKK/PYD'nin üst düzey sorumlularından ‘Haydar Ali Cuma' kod adlı terörist İmad Al-Halaf, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Suriye uyruklu teröristin, yurda yasadışı yollarla girdikten sonra Filistinli bir kişi adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı anlaşıldı.
18.09.2024Gündem
Maliye sahte fatura kesenleri yakaladı: 3 milyar TL'lik tespit
Maliye sahte fatura kesenleri yakaladı: 3 milyar TL'lik tespitHazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında sahte fatura kullanımını engellemek amacıyla 4 bin 500 büyük mükellefe ilişkin incelemelerini derinleştirirken, ilk aşamada 3 milyar liralık sahte fatura tespit edildi.
18.09.2024Ekonomi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan sahte işlemler hakkında vatandaşlara uyarı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan sahte işlemler hakkında vatandaşlara uyarıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü personelinin isimleri kullanılarak menfaat temin etme amaçlı yapılan sahte işlemlere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.
16.09.2024Gündem
Bakan Yardımcısı Mumcu: Sosyal medyada itibar suikastı hedef alınan kişiyi ciddi şekilde etkileyebilir
Bakan Yardımcısı Mumcu: Sosyal medyada itibar suikastı hedef alınan kişiyi ciddi şekilde etkileyebilirKültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, dijital çağın yükselişi ile birlikte artan sosyal medyadaki itibar suikastına dikkat çekti. Mumcu, makalesinde itibar suikastının hedef alınan kişinin ruhsal sağlığını, kariyerini ve sosyal ilişkilerini ciddi şekilde etkileyebileceğini belirtti.
14.09.2024Gündem
İzmir'de 2 bin 196 hektarlık alanın yanmasına sebep olan tarihi eser kaçakçıları gözaltına alındı
İzmir'de 2 bin 196 hektarlık alanın yanmasına sebep olan tarihi eser kaçakçıları gözaltına alındıİzmir'in Karşıyaka ilçesinde 2 bin 196 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınını kaçak kazı yaparken çıkardıkları gerekçesiyle tutuklanan 5 şüpheliden M.İ., jandarmadaki ifadesinde, "E.Y., 13 Ağustos'ta kazı alanında kayalar üzerinde delikler deldi. Saat 12.00-13.00 sıralarında ilk deliğe koyduğu patlayıcıyı patlattı. Şiddetli ses çıktı, patlama olan yerde tahribat yoktu. E.Y. ikinci delik açıp, patlayıcı koydu. Patlayıcıyı tahtayla sıkıştırırken alev aldı" dedi.
12.09.2024Gündem
Adana çökertilen organ şebekesindeki 9 sanık tahliye edildi
Adana çökertilen organ şebekesindeki 9 sanık tahliye edildiAdana'da Türkiye, Suriye ve İsrail üçgenindeki organ ticareti şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanan 9 sanık tahliye edildi.
12.09.2024Adana
Adana'da sahte pasaportla yakalanan organ ticareti davasında 9 sanığa tahliye
Adana'da sahte pasaportla yakalanan organ ticareti davasında 9 sanığa tahliyeAdana Havalimanı'nda 2 kişinin sahte pasaport taşıdığının anlaşılması ile ortaya çıkan organ nakli ticaretine ilişkin soruşturmada 5 İsrail, 2 Suriye, 4 Türk vatandaşı olmak üzere toplam 11 kişi hakkında açılan davada, 9 tutuklu sanık tahliye edildi.
12.09.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete hakaret eden şahsı 30 Ağustos'ta onur konuğu yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete hakaret eden şahsı 30 Ağustos'ta onur konuğu yaptılarCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Helalleştik dediler, milletin iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir'de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular." diyerek "Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz." açıklamasında bulundu.
10.09.2024Gündem
KÜAD tarafından kozmetik sektöründe bir ilk: “Tüketici El Kitabı” tanıtıldı!
KÜAD tarafından kozmetik sektöründe bir ilk: “Tüketici El Kitabı” tanıtıldı!Kozmetik ürün seçimi, cilt-vücut sağlığı ve yaşam kalitesi açısından büyük önem taşıyor. Tüketicilerin cilt tiplerine uygun ve güvenli içerikler içeren ürünleri tercih etmesi, olası alerjik reaksiyonlar ve cilt problemlerinin önüne geçilmesini sağlıyor. Kaliteli ve şeffaf etiketlemeye sahip ürünler, cildin sağlıklı kalmasını ve uzun vadede daha iyi sonuçlar elde edilmesini destekliyor. KÜAD bu anlamda bir ilke imza attı ve tüketiciler için bir 'el kitabı' tanıttı. İşte detaylar...
9.09.2024Yaşam
Sahte altın dolandırıcıları piyasayı sardı! Gerçeğini sahtesinden ayırt etmek mümkün mü?
Sahte altın dolandırıcıları piyasayı sardı! Gerçeğini sahtesinden ayırt etmek mümkün mü?Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte son yıllarda artış gösteren sahte altın ihbarları da çoğalmaya başladı. Gerçeği ile sahtesinin ayırt etmenin pek mümkün olmadığını belirten kuyumcular vatandaşların dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
9.09.2024Ekonomi
Kayıt dışılık ve sahte belge kullanımı "yapay zeka" ile önlenecek
Kayıt dışılık ve sahte belge kullanımı "yapay zeka" ile önlenecekEkonomideki kayıt dışılığın ve sahte belge kullanımının önüne geçmek, vergi kayıp ve kaçaklarını önlemek amacıyla yapay zeka imkanları da kullanılarak yeni uygulamalar devreye alınacak.
6.09.2024Ekonomi
Adana'da üniversite öğrencilerine hayali ev dolandırıcılığı: Kapora göndermelerini istiyorlar
Adana'da üniversite öğrencilerine hayali ev dolandırıcılığı: Kapora göndermelerini istiyorlarAdana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, üniversite okumak için başka şehirlere gitmeye hazırlanan öğrencilerin kiralık ev arayışına başladıklarını belirtti. Özellikle sahte ya da inşaat aşamasındaki konutun proje fotoğraflarıyla portallara ilan girip kapora dolandırıcılığı yapanlarda ciddi artış olduğunun altını çizen ve gençleri uyaran Uçar, dolandırıcılık durumlarının, 15 Eylül itibarıyla elektronik ilan doğrulama sistemi ile son bulacağını vurguladı.
6.09.2024Adana
Üzerlerinde sahte İsrail pasaportuyla yakalandılar! Organ ticareti ağında sanıklara 9'ar yıla kadar hapis istemi
Üzerlerinde sahte İsrail pasaportuyla yakalandılar! Organ ticareti ağında sanıklara 9'ar yıla kadar hapis istemiAdana Havalimanı'nda 2 kişinin sahte pasaport taşıdığının anlaşılması ile ortaya çıkan organ nakli ticaretine ilişkin soruşturmada; 5 İsrail, 2 Suriye, 4 Türk vatandaşı olmak üzere toplam 11 sanık hakkında 'Organ ticareti yapmak veya aracılık etmek' suçundan dava açıldı. 9'u tutuklu 11 sanık için 9'ar yıla kadar hapis cezası istendi. Böbreklerini satmak isteyen 2 Suriyelinin 10 bin dolar karşılığında anlaştığı, 1'i kadın 2 alıcı İsrail vatandaşı ile akrabalarının böbrek nakli için sahte pasaport çıkartılan vericiler ile Adana'ya geldikleri ortaya çıktı.
5.09.2024Adana
YÖK'ten 'sahte diploma' açıklaması: İhbarlar titizlikle inceleniyor
YÖK'ten 'sahte diploma' açıklaması: İhbarlar titizlikle inceleniyorYükseköğretim Kurulu (YÖK), diploma ve denklik sahteciliklerine ilişkin her türlü iddia ve ihbarların titizlikle incelendiğini ve gerekli görülen durumlarda bunun adli ve idari mercilere bildirildiğini belirtti.
5.09.2024Gündem
Ordulu gezgin arıcı: Vatandaşa bal yerine zehir satıyorlar
Ordulu gezgin arıcı: Vatandaşa bal yerine zehir satıyorlarOrdu’nun Kumru ilçesinden Yozgat’ta gelen gezgin arıcı Selim Alpaydın, marketlerde bal adı altında ucuza satılan ürünlerin insan sağlığını tehlikeye düşürdüğü gibi arıcılık sektörünü de olumsuz etkilediğini söyledi.
1.09.2024Gündem
Dolandırıcılar TikTok'u keşfetti! Sahte yorumlarla dikkat: Bu tuzağa düşmeyin
Dolandırıcılar TikTok'u keşfetti! Sahte yorumlarla dikkat: Bu tuzağa düşmeyinDolandırıcıların yeni gözdesi TikTok oldu. Adli bilişim uzmanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık, Türkiye’de yaklaşık 40 milyon kullanıcısı bulunan TikTok’ta ürün satış dolandırıcılıklarının giderek arttığına dikkat çekti. Kırık, “Sahte yorumlarla sahte ürünler, hatta hiç var olmayan ürünler satılıyor. Kara para aklanıyor. Alışveriş yapmadan önce hesabın güvenliğini muhakkak sorgulayın” dedi.
1.09.2024Gündem
Büyük destek! Yeni modele geçildi, ödemelerde artışa gidildi
Büyük destek! Yeni modele geçildi, ödemelerde artışa gidildiBitkisel üretimde yeni destekleme modeli hayata geçiyor. Planlama kapsamındaki ürünleri havzasında üreten çiftçilerin ve planlı üretim kapsamında üretim yapan tüm üreticilerin, mazot maliyetinin yüzde 100’ü ve gübre maliyetinin yüzde 50’si karşılanacak. Yer altı su kısıtının bulunduğu yerlerde mazot ve gübre desteği yüzde 100’e çıkacak.
30.08.2024Ekonomi
MİT'ten suç örgütü Camgöz Grubu'na darbe! Örgüt elebaşı Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi
MİT'ten suç örgütü Camgöz Grubu'na darbe! Örgüt elebaşı Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, 2018’de yurtdışına kaçan “Camgöz Grubu” olarak bilinen İzmir merkezli organize suç örgütü lideri Deniz kod Binali Camgöz’ün Karadağ’dan Türkiye’ye getirilmesini sağladı.
30.08.2024Gündem
Suç örgütü lideri Binali Camgöz'ü Türkiye’ye iade edildi
Suç örgütü lideri Binali Camgöz'ü Türkiye’ye iade edildiAleyhinde birçok suçtan yakalama kararı bulunan ve organize suç örgütü lideri olduğu öne sürülen Binali Camgöz, Karadağ makamları tarafından Türkiye’ye iade edildi.
29.08.2024Gündem
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Sözde sorumlu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: Sözde sorumlu etkisiz hale getirildiMİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından "Pelin Batman" kod adlı Gülistan Tekik'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.
28.08.2024Gündem
Samsun'da 700 litre etil alkol ele geçirildi
Samsun'da 700 litre etil alkol ele geçirildiSamsun'da sahte içki yapımında kullanılan 700 litre etil alkol ele geçirildi.
28.08.2024Gündem
Otomotivde 'doğrulanmış ilan' dönemi: Yetki belgesi olmayan ilan veremeyecek
Otomotivde 'doğrulanmış ilan' dönemi: Yetki belgesi olmayan ilan veremeyecekTicaret Bakanı Ömer Bolat, doğrulanmış ilan düzenlemesinin konuttan sonra otomotivde devreye alınmasıyla yetki belgesi olmayan galericilerin ilan girişi yapamayacağına dikkati çekerek, "Sadece ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yetki belgesine sahip işletmelerin yetkilendirilebilmesi mümkün olacak" dedi.
24.08.2024Ekonomi
"Yüksek karlı gizli fon" dolandırıcılığı davasında Fatih Terim'in ifadesiyle ilgili flaş gelişme! İtiraz geldi
"Yüksek karlı gizli fon" dolandırıcılığı davasında Fatih Terim'in ifadesiyle ilgili flaş gelişme! İtiraz geldiKamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" diye bilinen dolandırıcılık davasında sanık Seçil Erzan'ın avukatı, Fatih Terim'in müşteki olarak alınan ifadesine usul itirazında bulundu.
22.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.