Aleyna Tilki’den örnek hareket! Şahin Akdemir için bunu yapacak
Aleyna Tilki’den örnek hareket! Şahin Akdemir için bunu yapacak Türkiye orman yangınlarıyla boğuşurken Aleyna Tilki’den ‘helal olsun’ dedirten bir hamle geldi. Ünlü sanatçı, itfaiyecilere su götürürken alevler arasında kalarak hayatını kaybeden Şahin Akdemir’le ilgili kararını sosyal medyadan duyurdu.
31.07.2021 Magazin
İletişim Başkanı Altun'dan 'Şahin Akdemir' paylaşımı
İletişim Başkanı Altun'dan 'Şahin Akdemir' paylaşımı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangına müdahale eden itfaiyecilere motosikletiyle su taşırken geçirdiği kaza sonucu alevler arasında kalıp hayatını kaybeden Şahin Akdemir (25) için "Seni unutmayacağız kardeşim" mesajı paylaştı.
30.07.2021 Gündem
Şahin Akdemir neden öldü? Marmaris yangınında ölen Şahin Akdemir kimdir, kaç yaşındaydı?
Şahin Akdemir neden öldü? Marmaris yangınında ölen Şahin Akdemir kimdir, kaç yaşındaydı? Marmaris'te ekipler yangına su taşırken Şahin Akdemir de onlara yardım ediyordu. Bu çabalar sonucunda Akdemir'in vefat etti. Peki, Şahin Akdemir neden öldü? Marmaris yangınında ölen Şahin Akdemir kimdir, kaç yaşındaydı?
30.07.2021 Gündem
Yangında itfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir’den acı haber! Son paylaşımı yürekleri dağladı
Yangında itfaiyecilere su taşıyan Şahin Akdemir’den acı haber! Son paylaşımı yürekleri dağladı Türkiye’nin dört bir yanında orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, acı bir haber geldi. Fedakarlığıyla takdir toplayan 25 yaşındaki Şahin Akdemir, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Marmaris'te çıkan orman yangınında gönüllü olarak çalıştı. Gücü yettiği kadar itfaiye ekiplerine su taşıdı. Fakat motosikletiyle bölgeden ayrılırken kaza yaptı. Yaralanan genç, alevlerin arasından çıkamadı. Akdemir'in son paylaşımı ise okuyanların yüreğini dağladı.
30.07.2021 Gündem