Sahiller

Sahiller

Son dakika sahiller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahiller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahiller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahiller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahiller gelişmeleri de dahil olmak üzere 369 sahiller haberi bulunmuştur. Tüm sahiller haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 yılı aşkındır gezginlerin en yakın yol arkadaşı Hürriyet Seyahat  yaz sayısıyla dergi raflarında
20 yılı aşkındır gezginlerin en yakın yol arkadaşı Hürriyet Seyahat yaz sayısıyla dergi raflarında Türkiye ve dünyanın en güzel, en ilginç, en lezzetli ve eğlenceli gezi bölgelerini 88 sayfalık pırıl pırıl bir dergide buluşturan Hürriyet Seyahat Yaz çıktı. 3 ay boyunca raflarda kalacak Hürriyet Seyahat, yaz boyu gezginlere rehberlik edecek.
31.05.2024 Vitrin
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Antalya'da sahiller dolmaya başladı
Antalya'da sahiller dolmaya başladı Antalya'da hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasıyla Konyaaltı Sahili doldu.
1.05.2024 Ekonomi
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Gündem
Mart ayında sahiller doldu taştı
Mart ayında sahiller doldu taştı Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilenler, Ramazan ayı öncesinde Konyaaltı sahiline akın ederek denize girip güneşlendi.
10.03.2024 Gündem
Terörle mücadelede 38 operasyon
Terörle mücadelede 38 operasyon Kırklareli’nde terör suçları ile ilgili düzenlenen 38 operasyonda 38 şahıs yakalanırken 7 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi ve 4 şahıs hakkında adli kontrol kararı verildi.
1.01.2024 Gündem
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti Yeni yılın ilk gününde İstanbullular park ve sahillere akın etti. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlardan bazıları sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da çocuklarıyla oyun oynayarak keyifli vakit geçirdi.
1.01.2024 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti Bodrum’da Eylül ayının son haftasında sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Kavurucu sıcakların geldiği ilçede hava sıcaklığı 38 derecelere kadar ulaştı.
23.09.2023 Yaşam
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Sahiller doldu taştı! Fiyatlar 150 liradan 3 bin liraya kadar çıkıyor
Sahiller doldu taştı! Fiyatlar 150 liradan 3 bin liraya kadar çıkıyor Turizm kenti Antalya'da, en çok ziyaret edilen sahillerden Konyaaltı, müşterilerine locada özel hizmet sunan, şezlong şemsiye kiralama yöntemiyle tatilcileri ağırlayan işletmeleri, giriş ücreti ödenmeyen plajlarıyla turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşadı. İşletmelerin günlüğü 3 bin liraya müşterilerine özel hizmet sunduğu locaların yanı sıra kumsala havlusunu serip güneşlenenler, bütçesine uygun tatilin keyfini çıkardı.
26.06.2023 Ekonomi
Havalar ısındı, Mersin'de sahiller hareketlendi
Havalar ısındı, Mersin'de sahiller hareketlendi Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Mersin'de, sahiller, sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistlerle doldu.
18.05.2023 Yaşam
Bodrum'da yerli turist ikinci tura kaldı
Bodrum'da yerli turist ikinci tura kaldı Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci tura kalmasının ardından yerli turist tatil planlarını erteledi. Turizmciler, ülkenin geleceği için seçimlerin ikinci tura kalmasının sektörde problem olmayacağını açıkladı.
16.05.2023 Yaşam
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı
Yılbaşında turistik otellerde doluluk yüzde 80'i aştı Yeni yıl tatilinde Akdeniz Bölgesi'nde özellikle Antalya'nın Belek, Kundu gibi turistik merkezlerinde açık olan otellerdeki doluluk oranı, yüzde 80'i aştı. Şarkıcıların sahne alacağı otellerde ise doluluk, yüzde 100'e yaklaştı.
29.12.2022 Yaşam
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın TBMM bütçe görüşmeleri devam ediyor. 9 Aralık günü Kültür Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri Genel Kurul'da yapıldı. Peki, Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? İşte Meclis TV canlı yayın ekranı ve TBMM TV canlı yayın frekans bilgileri…
9.12.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama kurası ilanı yayınlandı. İlana göre, sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadrolarına alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolara alınacak personelin branş dağılımı da ilanda açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı açıktan atama 2022 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı PBS başvuru ekranı ve atama kurası takvimi!
6.11.2022 Personel Alımı
Üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik oldu!
Üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik oldu! Konya’nın Kulu ilçesinde evine gelen misafirlerine bahçe kapısını açmak isteyen kadın, yaklaşık 300 kilogramlık kapının bağlantılarının koparak üzerine düşmesi sonucu hastanelik oldu.
10.09.2022 Yaşam
Antalya’da sahiller, yabancı turistlere kaldı
Antalya’da sahiller, yabancı turistlere kaldı Antalya'da, 2022- 2023 eğitim-öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle yerli tatilciler yaşadıkları şehirlere dönünce, sahiller yabancı turistlerle kentte oturanlara kaldı. Sahillerde yoğunluk olduğu görüldü.
10.09.2022 Yaşam
Antalya'da hafta sonu sahiller doldu
Antalya'da hafta sonu sahiller doldu Antalya'da, yüksek nem ve sıcak havanın etkili olduğu hafta sonu sahillerde yoğunluk oluştu. Sıcaktan bunalanlar, denize girerek serinledi.
13.08.2022 Yaşam
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor...
Yüksek kira artışları nedeniyle tersine göç başladı! Çalışanlar için bu kentler cazibe olmaktan çıktı, fiyatları duyan gidiyor... Yüksek kira artışlarının etkisi ile rekor düzeye ulaşan enflasyonun büyük şehirler ve kıyı bölgelerde çok daha sert hissedilmesi, tersine göçe yol açtı. Sektör temsilcileri, söz konusu göçü durdurmak için çalışanlara yönelik kira ve lojman gibi desteklerin bir an önce devreye alınması gerektiği vurguluyor. Artan göç, birçok sektörde işçi bulma sorunlarının artmasına sebep oldu. Bu sektörlerin başında ise tekstil ve perakende sektörleri geliyor. Genç ve kadın çalışan oranının oldukça yüksek olduğu söz konusu sektörlerde önümüzdeki dönem bu sıkıntının daha da büyümesinden endişe ediliyor. Artan kiralardan dolayı da eskiden İstanbul’a veya yazlık bölgelere gitmek isteyenler artık buraları tercih etmiyor, çalışanlar için cazibe olmaktan çıkıyor.
25.07.2022 Ekonomi
Seyyar satıcıların 'saklambaç' taktiği
Seyyar satıcıların 'saklambaç' taktiği Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde, güneşlenenler arasında dolaşarak tepside midye dolma ya da simit veya kovada mısır satan seyyar satıcıların, zabıtaya yakalanmamak için kullandığı yöntemler şaşırttı. Saklambaç oyunu gibi taktik geliştiren seyyar satıcılar, zabıtayı görünce güneşlenenlerin arasına oturup, tepsilerini gizliyor ya da mısır kovalarını bırakarak farklı yerlerde ekiplerin gitmesini bekliyor.
30.06.2022 Yaşam
Antalya'da sahiller doldu
Antalya'da sahiller doldu Antalya'da sıcaktan bunalanlar, Konyaaltı sahiline akın etti. Bazı gençler ise falezlere çıkıp tehlikeli atlayışlar yaptı.
26.06.2022 Yaşam
Et ve sebze fiyatları uçuşa geçti! Mangalın maliyeti 500 lira
Et ve sebze fiyatları uçuşa geçti! Mangalın maliyeti 500 lira Sahillerde, yol kenarlarında görmeye alışkın olduğumuz mangal dumanı ve is kokularından artık eser yok. Dünya çapında yaşanan ekonomik sıkıntı vatandaşların mangal keyfine de olumsuz yansıdı. Et ve sebze fiyatları uçuşa geçince mangal yapmanın 5 kişilik bir aileye maliyeti 500 lirayı geçti.
23.06.2022 Ekonomi
Tatile çıkan kadınlara ıslak mayo uyarısı!
Tatile çıkan kadınlara ıslak mayo uyarısı! Hava sıcaklığının artması ve okulların kapanması ile başlayan yaz tatili nedeniyle uzmanlar tatilini deniz ve havuzlarda değerlendirmek isteyen kadınları uyardı. Serinlemek için deniz veya havuzlara giren kadınları bekleyen en büyük sıkıntılar arasında vajinal enfeksiyonun geldiği belirten Acıbadem Bodrum Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Cihan Deniz Keleş kadınların sudan çıktıktan sonra kurulanmasını ve uzun süre ıslak mayo ile durmamasını tavsiye etti.
20.06.2022 Sağlık
Kamuya personel alınacak! 2 bin 223 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi!
Kamuya personel alınacak! 2 bin 223 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi! Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayınlandı! Kararnameye göre, bazı bakanlık ve kurumlara 2 bin 223 kadro ihdası gerçekleştirildi. Yeni kadrolarda aslan payını 1598 ile Diyanet İşleri Başkanlığı aldı.
2.06.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sahiller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahiller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.