Sağlık Çalışanlarına Ek Ödeme

Sağlık Çalışanlarına Ek Ödeme

Son dakika Sağlık çalışanlarına ek ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sağlık çalışanlarına ek ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sağlık çalışanlarına ek ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Çalışanlarına Ek Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık çalışanlarına ek ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 sağlık çalışanlarına ek ödeme haberi bulunmuştur. Tüm sağlık çalışanlarına ek ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ne zaman yatacak? Sağlıkçılara teşvik ödemesi ne kadar, sağlık çalışanlarına ek ödeme kimleri kapsıyor?
Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ne zaman yatacak? Sağlıkçılara teşvik ödemesi ne kadar, sağlık çalışanlarına ek ödeme kimleri kapsıyor? Sağlıkçılara teşvik ödemesi ne zaman yatacak, Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi her ay mı ödenir, ne kadar? Sağlık Bakanlığı'nın yeni ek ödeme yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni ek ödeme yönetmeliği ile birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ile eczacılar teşvik kapsamına alındı. Söz konusu sağlık çalışanlarının taban ve teşvik ödeme oranları da belli oldu.
Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi! Kim ne kadar maaş alacak? Tek tek açıklandı
Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi! Kim ne kadar maaş alacak? Tek tek açıklandı Sağlık çalışanı binlerce vatandaşı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Doktor, hemşire, uzman hekim ve asistan maaşlarına zam geliyor. 'Ek Ödeme Yönetmeliği' Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık çalışanlarının özlük haklarında yapılan değişikliklerde detaylar ortaya çıktı. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Yönetmelik dili hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme, her ayın 15’inde yapılacak” dedi. Yönetmelikle birlikte alınacak maaşlar da merak konusu oldu. Peki hangi sağlıkçı ne kadar ödeme alacak? Tek tek açıklandı...
12.08.2022 Çalışma Hayatı
Ek ödeme müjdesi! Ve resmen belli oldu yüz binlerce kişiye verilecek..
Ek ödeme müjdesi! Ve resmen belli oldu yüz binlerce kişiye verilecek.. Yüz binlerce çalışan bekliyordu. Ek ödeme müjdesi geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sağlık Bakanlığı ek ödeme yönetmeliği usul ve esasları belirledi. Detaylar tek tek paylaşıldı. Aylık dönemler halinde yapılacak, net ek ödeme tutarı, personelin net performans puanının dönem ek ödeme katsayısı ile çarpımı sonucu bulunan tutardan gelir vergisi ve damga vergisi kesilmesi sonucu hesaplanacak. Kadrosu TBMM’de bulunan personel hariç, diğer kamu kurum ve kuruluşlarından yönetmelik kapsamında yer alan merkez laboratuvarlarında belirli bir süre için sağlık personeli görevlendirilmesi halinde, söz konusu personele merkez laboratuvarının döner sermaye gelirlerinden ödeme yapılacak.
3.02.2022 Ekonomi
Emekli ikramiyelerine ve maaşlara zam! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşları...
Emekli ikramiyelerine ve maaşlara zam! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşları... Emekli ikramiyelerine ve maaşlara zam müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı ve belli oldu. Yüzde 20 zam yapıldı. Emekli maaşlarına da yansıdı, yeni rakamlar duyuruldu. 1 Ocak tarihinden itibaren artık maaşları zamlı şekilde alacaklar. Tüm sağlık personellerinin ek ödemeleri bütçeye aktarıldı. Pratisyen ve uzman hekimlerin ek göstergesi yükseltildi, nöbet ücretleri de yüzde 50 arttı. Emekli hekimlerin bu gelişmeye bağlı olarak maaşları yükseldi. 25 yıllık hizmeti olan bir uzman doktor, emekli olduğunda maaşı ne olacak? Kim ne kadar maaş alacak? Artıştan kimler yararlanacak? Öte yandan kasım ayı enflasyonunun açıklanması ile birlikte gözler memur ve emeklinin alacağı enflasyon zammına çevrildi. Kasım itibarıyla son 5 aylık enflasyon yüzde 10.46 oldu. Memura ocakta yüzde 5 toplu sözleşme zammı da var. Enflasyon farkıyla zam şimdiden yüzde 12'i aştı. SSK ve Bağkur emeklisi için de yüzde 10 zam garantilendi. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
3.12.2021 Ekonomi
3.000 TL ek ödeme yapılacak! 3 ay boyunca...
3.000 TL ek ödeme yapılacak! 3 ay boyunca... Ek ödeme müjdesi geldi. Binlerce kişi bekliyordu. Ve belli oldu. En az 1.500 lira ek ödeme yapılacak. Ödeme miktarı 3.000 liraya kadar çıkıyor. Bakanlık harekete geçti. Çalışanların gösterdiği özveri karşılıksız kalmadı. Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi geldi. 1 Temmuz'dan itibaren aşılamadaki başarıları dikkate alınarak aile hekimlerine 3 bin, aile sağlığı elemanlarına ise 1500 liraya kadar aylık ek ödeme yapılacak.
15.07.2021 Ekonomi
Sağlık çalışanlarına ek ödeme devam edecek mi? 2021 Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman verilecek?
Sağlık çalışanlarına ek ödeme devam edecek mi? 2021 Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman verilecek? Sağlık personellerine ek ödeme devam edecek mi? Sağlık Bakanlığına bağlı tesislerdeki personele, 1 Nisan 2021'den geçerli olmak üzere 4 ay süreyle ek ödeme yapılabilmesine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.
Sağlık çalışanlarına ek ödeme kararı! Resmen yürürlüğe girdi
Sağlık çalışanlarına ek ödeme kararı! Resmen yürürlüğe girdi Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor. Müjdeli haber geldi. Binlerce sağlık çalışanına ek ödeme kararı resmen yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre sağlık personeline, 1 Nisan 2021'den geçerli olmak üzere 4 ay süreyle ek ödeme yapılacak.
7.05.2021 Çalışma Hayatı
Tavan ek ödeme tutarı nedir, nasıl hesaplanır? Ek ödeme mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyecek!
Tavan ek ödeme tutarı nedir, nasıl hesaplanır? Ek ödeme mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyecek! Sağlık çalışanlarına ek ödeme için yeni bir karar alındı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı sağlık tesislerinde görevli personele, 1 Kasım 2020'den itibaren geçerli olmak üzere 2 ay süreyle ek ödeme yapılabilecek. Bu şekilde yapılacak ödeme tutarı toplamı, mesai içi tavan ek ödeme tutarını geçemeyecek. Peki, Tavan ek ödeme tutarı nedir, nasıl hesaplanır?
12.01.2021 Çalışma Hayatı
Sağlık çalışanlarına ek ödeme uzatıldı mı? Sağlık çalışanlarına ek ödeme 2021 ne kadar?
Sağlık çalışanlarına ek ödeme uzatıldı mı? Sağlık çalışanlarına ek ödeme 2021 ne kadar? Sağlık çalışanlarına ek ödeme uzatıldı mı, devam edecek mi? Sağlık çalışanlarına ek ödeme için yeni karar alındı. Sağlık çalışanlarına 1 Kasım'dan geçerli olmak üzere iki ay süreyle ek ödeme yapılabilecek. Yayımlanan bilgilere göre ek ödeme tutarı, çalışanların hesabına yatırılacak. Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?
12.01.2021 Çalışan Hakları
Resmi Gazete'de yayımlandı... Sağlık çalışanlarına ek ödeme için yeni karar
Resmi Gazete'de yayımlandı... Sağlık çalışanlarına ek ödeme için yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanan yeni karara göre, sağlık çalışanlarına 1 Kasım'dan geçerli olmak üzere iki ay süreyle ek ödeme yapılabilecek.
11.01.2021 Gündem
Bakan Koca açıkladı! 'Sağlık çalışanlarına ek ödeme süresi 3 ay daha uzatılmıştır'
Bakan Koca açıkladı! 'Sağlık çalışanlarına ek ödeme süresi 3 ay daha uzatılmıştır' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarımıza yapılan ek ödeme süresi pandemi nedeniyle 3 ay daha uzatılmıştır. Canla başla verilen mücadelenin karşılığı elbette bu değil, biliyorum" dedi.
6.09.2020 Gündem
Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme kararnamesi yayımlandı!
Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme kararnamesi yayımlandı! Sağlık çalışanlarına ek ödeme konusu uzun süredir gündemden düşmüyordu. Sağlık Bakanlığınca yapılan yeni düzenlemeye göre, Bakanlığa bağlı sağlık tesislerinde görevli personele, kapsamı ve oranı Bakan tarafından belirlenmek kaydıyla 1 Ağustos 2020'den itibaren geçerli olmak üzere üç ay süreyle ek ödeme yapılabilecek. Sağlık çalışanların ek ödeme ne kadar olacak?
Bakan Koca açıkladı! Sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacak
Bakan Koca açıkladı! Sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacak Binlerce sağlık çalışanını ilgilendiren müjdeli haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Aile hekimlerimize de 1 Ağustos itibarıyla Kovid-19 hastası takibi esas alınarak bir ek ödeme yapılacak" ifadelerini kullandı.
19.08.2020 Çalışma Hayatı
Bakan Koca açıkladı: Tüm Türkiye'de uygulanacak
Bakan Koca açıkladı: Tüm Türkiye'de uygulanacak Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu ve Türkiye'nin corona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 1303 kişiye corona viürs tanısı konuldu, 23 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 253 bin 108, can kaybı 6 bin 39 oldu. Bakan Koca, HES mobil uygulamasına "riskli alan" özelliği kazandırdıklarını, Kırıkkale'de denenen bu özelliğin tüm yurtta hizmete gireceğini bildirdi.
19.08.2020 Gündem
Sağlık ek ödeme: Sağlık Bakanlığı ek ödeme 2020 tarihi verdi mi? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar olacak?
Sağlık ek ödeme: Sağlık Bakanlığı ek ödeme 2020 tarihi verdi mi? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar olacak? Sağlık Bakanlığı ek ödeme 2020 tarihi verildi mi? Türkiye'de görülen corona virüs vakalarının ardından gözler sağlık çalışanlarına çevrildi. Bu zorlu süreçte özveriyle çalışan sağlıkçılar için başlatılan 'moral alkışı'nın ardından, çalışanların hayatını kolaylaştıracak adımlar da atıldı. Bazı kentlerde toplu ulaşım ücretsiz hale getirilirken, sağlık personelinin konaklaması için de çeşitli projeler üzerinde duruluyor. Sağlık çalışanlarının önemli taleplerinden biri olan ek ödeme miktarının artırılması ile ilgili, Bakan Koca yaptığı açıklamada 3 ay boyunca sağlık personelinin ek ödemelerinin tavan ücretten yatırılacağını duyurdu. İşte ek ödeme 2020 tarihi ve tutarları hakkında merak edilenler...
24.03.2020 Gündem
Bakan açıkladı: 32 bin personel alımını onayladık
Bakan açıkladı: 32 bin personel alımını onayladık Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika açıklamalarda bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacağını açıklamıştı. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık çalışanlarına yapılacak ödemeleri duyurdu.
23.03.2020 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni Corona virüs açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni Corona virüs açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısının ardından güncel duruma ilişkin açıklama yaptı. Koca, Çin'den özel ilaç getirildiğini duyurdu. Koca ayrıca iyileşen hastaların da olduğunu ve önümüzdeki süreçte açıklanacağını belirtti.
23.03.2020 Gündem
Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi!
Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi! Sağlık Bakanı Koca, “Yeni düzenleme ile sağlık turizmi alanında hizmet veren ve mükemmeliyet merkezlerinde görev yapan personelimizin ek ödemelerini artırıyoruz.” dedi.
4.03.2020 Çalışma Hayatı
Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi!
Sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,"Yeni dönemde biz daha çok riskli, nöbeti olan, özellikli hizmetlerde ek ödemenin daha fazla olduğu performans sistemi üzerinde çalışıyoruz" dedi.
20.03.2019 Sağlık
Terör mağduru sağlık personeline 3 müjde!
Terör mağduru sağlık personeline 3 müjde! Terör bölgelerindeki sağlıkçılara bir maaş ikramiye verilecek. Döner sermaye kapsamında da hemşirelere 1.500, pratisyen hekimlere 5.500 ve uzman hekimlere 11 bin lira ek ödeme yapılacak.
4.01.2016 Ekonomi
Terör bölgesindeki sağlık personeline ‘ek ödeme’
Terör bölgesindeki sağlık personeline ‘ek ödeme’ Sağlık Bakanlığı başta Cizre, Nusaybin, Silopi ve Dargeçit ilçeleri olmak üzere terör bölgelerinde bulunan personele ek bir maaş ikramiye sözü verdi.
29.09.2021 Gündem
Bakanlık'tan ek ödeme açıklaması!
Bakanlık'tan ek ödeme açıklaması! O iddialara açıklık getirildi
29.09.2021 Gündem
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren 'Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
22.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum!
Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum! Doktor, hemşire, eczacılar ve diğer sağlık çalışanlarının takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine yönelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Ek ödemelerle ilgili beyaz reform çerçevesinde teşvik ödemesi başladı. Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak." ifadelerine yer verdi. Peki, Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum…
Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu?
Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca doktor, hemşire ve eczacılar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının merakla takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu?
30.11.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Çalışanlarına Ek Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık çalışanlarına ek ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.