Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi! Sağlık Bakanlığı duyurdu! İlk defa ve yeniden atama kurası takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu ne zaman, saat kaçta sona eriyor? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası takvimi!
3.10.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı istifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınladı!
Sağlık Bakanlığı istifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınladı! Sağlık Bakanlığı 2021 yılı istifa sonrası açıktan atama kurası ilanı yayımlandı. Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin hükümleri gereğince; Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar ile diğer kamu kurumlarında çalışmış olup, çeşitli nedenlerle bu görevlerinden ayrılmış olanlar için kura ile atama gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı 2021 atama kurası başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuru şartları!
31.05.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! 8 Mart'ta başlıyor!
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! 8 Mart'ta başlıyor! Sağlık Bakanlığı duyurdu. Resmen başlıyor. Takvim belli oldu. Başvurular 8 Mart'ta başlıyor. Sağlık Bakanlığı 2021 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası detayları belli oldu Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına tabip, diş tabibi ve eczacı ataması yapılacak. Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Atamalar için başvurular 8-15 Mart'ta alınacak, kura çekimi ise 5 Nisan Pazartesi gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2021! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu nasıl yapılır? Tabip, diş tabibi ve eczacı ataması başvurusu...
7.03.2021 Personel Alımı