Sağlık Bakanı Koca

Sağlık Bakanı Koca

Son dakika Sağlık Bakanı Koca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sağlık Bakanı Koca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sağlık Bakanı Koca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanı Koca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık bakanı koca gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.784 sağlık bakanı koca haberi bulunmuştur. Tüm sağlık bakanı koca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Olay yerinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Korkunç yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Beşiktaş'ta tadilat yapılan eğlence merkezinde 29 kişinin öldüğü yangına ilişkin, işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" dedi.
17.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Silahla vurulan taksi şoförü, hastanede hayatını kaybetti
Silahla vurulan taksi şoförü, hastanede hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförünün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıklayarak, "Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok” dedi.
1.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı hemşire alımı olacak mı, hangi branşlarda alım yapılacak?
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı hemşire alımı olacak mı, hangi branşlarda alım yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de yaptığı açıklamada önümüzdeki ay Sağlık Bakanlığı'na 35 bin yeni personelin atamasının yapılacağını ifade etti. Erdoğan'ın atama açıklaması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi" diyerek atama detaylarını açıkladı.
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Farzımuhal hastalık nedir, farzımuhal ne demek? TDK’ya göre farzımuhalın anlamı
Farzımuhal hastalık nedir, farzımuhal ne demek? TDK’ya göre farzımuhalın anlamı Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, "X hastalığına karşı hazır olun" uyarısında bulunarak, ülkelerin bu ortak düşmanı ele almak için mayıs ayına kadar pandemi anlaşmasına varmalarını umduğunu dile getirdi. Söz konusu açıklamanın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Koca yaptığı açıklamada “Arzımuhal Hastalık. DSÖ’nün verdiği isimle X hastalığı. Gerçek hayatta karşılığı yok. İleride bir gün bir salgın yaşanacak olursa, ona hazırlıksız yakalanmamak için yapılan çalışmalarda teorik anlamda geçiyor. Siz rahat olun. Ve kendinizi soğuk algınlığından koruyun.” İfadesini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Geçen yıla göre acile başvurularda yüzde 20 artış var
Sağlık Bakanı Koca: Geçen yıla göre acile başvurularda yüzde 20 artış var Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde artan solunum yolu enfeksiyonlarında son durumu anlattı. Geçen yıla göre acile başvurularda yüzde 20 artış olduğunu belirten Koca, “İstanbul’da ise yoğun bakım doluluk oranı yaklaşık yüzde 83. Yani en fazla artışın olduğu il İstanbul” dedi.
17.01.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.
Sağlık Bakanı Koca risk grubundakilere seslendi: Gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde artış görülen üst solunun yolu enfeksiyonlarına karşı vatandaşı uyardı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda risk grubundaki kişilere seslenerek "Söz konusu gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalıdır.” dedi.
11.01.2024 Gündem
2024 yılının ilk bebeği ‘Muhammet Talha’ oldu
2024 yılının ilk bebeği ‘Muhammet Talha’ oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2024 yılının ilk bebeği Muhammet Talha olduğunu açıkladı. Bakan Koca, “Hatay Defne Devlet Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği Muhammet Talha doğdu” dedi.
31.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan askerlerden sevindirici haber
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan askerlerden sevindirici haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 15 askerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve yoğun bakımda tedavi gören askerin bulunmadığını açıkladı.
25.12.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli 26 kanser hastasının tedavileri için Türkiye'ye getirileceğini açıkladı.
15.11.2023 Gündem
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hamas ile İsrail arasındaki çatışmaların 7. gününde Filistinli sivil can kaybı satısı artarak devam ediyor. Bombaların aralıksız yağdığı Gazze'den göç eden sivillerin konvoyunu İsrail ordusu vurdu.
13.10.2023 Dünya
Doktorlara saldıran 2 şüpheli tutuklandı, 1 firari aranıyor
Doktorlara saldıran 2 şüpheli tutuklandı, 1 firari aranıyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, aile sağlığı merkezinde doktorlara saldıran şüphelilerden 2'si tutuklanırken, firari kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Hasta ve hasta yakınlarının saldırısına uğrayan 3 doktorun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
7.10.2023 Yaşam
Bakan Koca: Türkiye'de Eris varyantı 9 kişide görüldü
Bakan Koca: Türkiye'de Eris varyantı 9 kişide görüldü Eris varyantı Türkiye'de... Sağlık Bakanı Koca 'Endişe konusu sayılmayacak bir gelişme' diyerek sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
15.09.2023 Gündem
İstanbul sele teslim oldu! Sokaklar göle döndü, acı haberler peş peşe geldi
İstanbul sele teslim oldu! Sokaklar göle döndü, acı haberler peş peşe geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı. Öte yandan İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan sel ve su baskınlarının hasar tespit çalışmalarına başlandı. Bakan Yerlikaya ailelere toplam 15 bin liralık yardım ödemesinin yapılacağını söyledi. Öte yandan Sel baskınında Gineli Imara Kebe su baskınında hayatını kaybetmişti. Kebe'nin baskında 4 kardeşiyle birlikte dışarı çıktığı, daha sonra evin elektriğini kesmek için tekrardan eve girince insan boyunu aşan suların içinde mahsur kaldığı öğrenildi.
6.09.2023 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca duyurdu: E- Reçetem sistemine 5 dil daha eklendi
Sağlık Bakanı Koca duyurdu: E- Reçetem sistemine 5 dil daha eklendi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, E- Reçetem sistemine 5 dilin daha eklendiğini duyurdu.
26.08.2023 Gündem
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü?
Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü? Dr. Gökçen Orhan kimdir, neden öldü, Gökçen Orhan’ın eşi kimdir? İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan, çalışma odasında ölü bulundu. Prof. Dr. Orhan'ın ölüm nedeni sorgulanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da paylaşım geldi. Bakan Koca, "Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum" dedi. Peki, Prof. Dr. Gökçen Orhan neden öldü? Kalp Damar cerrahisi Dr. Gökçen Orhan kimdir, kaç yaşında, evli mi? Doktor Gökçen Orhan eşi kimdir, neden öldü?
18.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Gökçen Orhan hastanedeki odasında ölü bulundu
Prof. Dr. Gökçen Orhan hastanedeki odasında ölü bulundu Üsküdar’daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan’dan (56), odasında ölü bulundu. 
18.08.2023 Gündem
Malatya'da korkutan deprem
Malatya'da korkutan deprem Malatya ili Yeşilyurt ilçesinde saat 20.48’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Adıyaman, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hissedildi. Bakan Yerlikaya, "İlk belirlemelere göre 1 metruk bina yıkılmış ve 2 Ağır hasarlı bina yan yatmıştır. An itibari ile can kaybımız yoktur. Korku, panik ve yüksekten atlama nedeniyle 22 vatandaşlarımız hafif yaralanmıştır." dedi.
10.08.2023 Gündem
Aşırı sıcaklara karşı peş peşe uyarılar geldi! Bakan Koca: Sıcak havalar tetikliyor
Aşırı sıcaklara karşı peş peşe uyarılar geldi! Bakan Koca: Sıcak havalar tetikliyor   Rekor sıcaklılar tüm Türkiye'yi etkilemeye devam ederken Bakan Koca'dan önemli uyarı geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşırı sıcaklıklarda nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaştı. Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hatice Tolunay kalp ve tansiyon hastaları için önemli tavsiyelerde bulundu.
4.08.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Atamalar ÇKYS'ye yansıtıldı
Sağlık Bakanı Koca: Atamalar ÇKYS'ye yansıtıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TUS 1. dönem sınavı sonucuna göre yapılan atamaların Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi'ne yansıtıldığını duyurdu.
24.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Bakanı Koca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık bakanı koca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.