Sağlık Bakanı Ahmet Demircan

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan

Son dakika Sağlık Bakanı Ahmet Demircan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sağlık Bakanı Ahmet Demircan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık bakanı ahmet demircan gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 sağlık bakanı ahmet demircan haberi bulunmuştur. Tüm sağlık bakanı ahmet demircan haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’deki 50 bin dolarlık anjiyo 5 bin dolar olursa...
ABD’deki 50 bin dolarlık anjiyo 5 bin dolar olursa... Türkiye’de ameliyat ücretlerinin Avrupa ve ABD’nin 10’da biri olması, medikal turizmi patlattı. ABD’de 47 bin dolar olan bir anjiyo ameliyatı Türkiye’de 5 bin dolara yapılabiliyor. Böylece tedavi için gelen hasta sayısı geçen yıl 700 bine çıktı. Bu yıl da 850 bin hasta bekleniyor.
24.07.2018 Ekonomi
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu!
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu! Çorlu’da 24 kişinin can verdiği, 318 kişinin yaralandığı korkunç kazadan yaralı kurtulanların anlattıkları, facianın boyutlarını gözler önüne serdi...
9.07.2018 Gündem
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.
9.07.2018 Yaşam
Sağlık Bakanı açıkladı! Hastanelerde yeni dönem
Sağlık Bakanı açıkladı! Hastanelerde yeni dönem Sağlık Bakanı Demircan, özellikli sağlık hizmeti veren hekimlerin döner sermaye tavan ücretlerinin 5 kat artırılacağını duyurdu. Demircan, "Bu düzenlemeyle, nitelikli sağlık hizmeti veren hekimlerin kamudan özel sektöre ve hatta yurt dışına gidişini önlemiş olacağız" dedi
8.07.2018 Gündem
Suruç'ta PKK'lılar AK Partililere saldırdı! 4 kişi hayatını kaybetti
Suruç'ta PKK'lılar AK Partililere saldırdı! 4 kişi hayatını kaybetti AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yıldız ve beraberindekilere terör örgütü PKK tarafından saldırı düzenlendi. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.
14.06.2018 Siyaset
Sağlık Bakanı Demircan: 2023 hedefi 20 milyar dolar
Sağlık Bakanı Demircan: 2023 hedefi 20 milyar dolar Sağlık Bakanı Demircan, "Şu anda sağlık turizminden ülkemizin yıllık 4 milyar dolar civarında geliri vardır. 2023 hedefi 20 milyar dolardır." dedi.
12.06.2018 Siyaset
Sağlık Bakanlığı 30 bin personel alıyor
Sağlık Bakanlığı 30 bin personel alıyor Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, '18 bin hemşire, sağlık teknisyeni, teknikeri olmak üzere 30 meslek grubundan alım yapıyoruz. 9 bin kişi bir ay önce aldık, 19 bin de sağlık işçisi alacağız. Önümüzdeki günlerde ilana çıkıyoruz, bu yıl 12 bin de doktor alıyoruz, kadromuza dahil ediyoruz' dedi.
9.06.2018 Ekonomi
Bakan Demircan: Pratisyen hekimlere mecburi hizmeti kaldıracağız
Bakan Demircan: Pratisyen hekimlere mecburi hizmeti kaldıracağız Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Yaptığımız insan kaynağı çalışmalarına göre 2023 yılında pratisyen hekim açığımız tamamlanmış oluyor, açığımız kalmayacak. O nedenle pratisyen hekim arkadaşlarımızdan mecburi hizmeti kaldıracağız 2023’te" dedi.
8.06.2018 Siyaset
18 bin sağlık personeli alınacak
18 bin sağlık personeli alınacak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan,"ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Bunların ilanı önümüzdeki perşembe günü ÖSYM tarafından" dedi.
29.05.2018 Siyaset
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Ağrı şehitlerine veda!
Ağrı şehitlerine veda! Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde dün askeri aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristler tarafından yola önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan piyade ulaştırma er Recep Yıldırım (21), memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Asteğmen Cengiz Uslu da memleketi Muş'ta düzenlenen törenle toprağa verildi. Şehit Recep Yıldırım'ın cenazesine 5 bin kişi katıldı.
21.05.2018 Gündem
Sağlık Bakanı Demircan: Gazze'deki yaralılar Ankara'ya getirilecek
Sağlık Bakanı Demircan: Gazze'deki yaralılar Ankara'ya getirilecek Sağlık Bakanı Demircan,"Gazze'den gelecek yaralıları önce Ankara'da kabul edeceğiz.Yaralıların durumuna göre hastanelerimizi hazırladık" dedi.
15.05.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar Erzincan'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Yakında Erzincan'a yakışır bir stadyumun da temelini atacağız. Hayırlı uğurlu olsun. dedi.
12.05.2018 Siyaset
Sağlık Bakanı Demircan: 18 bin sağlık personeli alınacak!
Sağlık Bakanı Demircan: 18 bin sağlık personeli alınacak! Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bu sene, geçen yıllara göre daha fazla sağlık personelimizi istihdam etmek için harekete geçtik. 27 bin ebe, hemşire, sağlık teknikeri ve teknisyeni alıyoruz. 9 binini aldık. 18 bininin de Maliye Bakanlığından izni çıktı." dedi
11.05.2018 Gündem
Eski Bakan Ayhan için cenaze namazı kılındı
Eski Bakan Ayhan için cenaze namazı kılındı Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan (80) için Ankara Hacı Bayram Camisi'nde cenaze namazı kılındı.
8.05.2018 Gündem
Türkiye'den ‘Yerli ilaç’ atağı
Türkiye'den ‘Yerli ilaç’ atağı İlaçta yerlileşme hamlesi başlıyor. Proje ile Türkiye’nin üretilebileceği ilaçların değeri 6.1 milyar TL’ye ulaşacak. Yerlileşme hamlesinin en önemli ürünleri ise plazma ve aşı olacak.
26.04.2018 Ekonomi
Türkiye'den 'yerli ilaç' atağı! 6.1 milyar TL’ye ulaşacak
Türkiye'den 'yerli ilaç' atağı! 6.1 milyar TL’ye ulaşacak İlaçta yerlileşme hamlesi başlıyor. Proje ile Türkiye’nin üretilebileceği ilaçların değeri 6.1 milyar TL’ye ulaşacak. Yerlileşme hamlesinin en önemli ürünleri ise plazma ve aşı olacak.
26.04.2018 Ekonomi
Şehit astsubay Akın'ın cenazesi toprağa verildi
Şehit astsubay Akın'ın cenazesi toprağa verildi Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Üstçavuş Akın, Uşak'ta törenle son yolculuğuna uğurlandı.
25.04.2018 Gündem
Son dakika: Adıyaman'da peş peşe depremler
Son dakika: Adıyaman'da peş peşe depremler Adıyaman'nda merkez üssü Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremde, Samsat'ta 2 ev yıkıldı, bazı evlerde hasar oluştu. Deprem sonrası yapılan ilk açıklamaya göre 13 kişi hafif yaralanırken, yıkılan evlerden birinin altındaki ahırda bulunan 200 küçükbaş hayvan telef oldu. Öte yandan ilçede okulların bir gün tatil edildiği açıklandı. Saat 09.09'da merkez üssü Adrıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ köyü olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sağlık Bakanı Demircan "Adıyaman'daki depremden 39 kişi etkilendi, 35 yaralının tedavisi sürüyor. Ağır bir hastamız görünmüyor." dedi.
24.04.2018 Gündem
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi ödül töreni yapıldı
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi ödül töreni yapıldı Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Türkiye öncelikle sağlığın finansmanı konusunda, çok önemli, çözülmesi zor ve sürdürülebilirliği kolay olmayan büyük bir adımı attı. Sağlık konusunda güvencesi olmayan bir tane fert bırakmadık. Herkes sosyal güvenlik altında, Genel Sağlık Sigortası şemsiyesi altında. Nitelikli yatak sayısı kıyaslamasını da 2002 ile 2018 arasında yaparsak farkı çok iyi görürüz." dedi.
21.04.2018 Gündem
Erdoğan talimat verdi! Atama müjdesi
Erdoğan talimat verdi! Atama müjdesi GÜVENLİK soruşturmaları aylardır sürdüğü için zorunlu hizmet ataması yapılmayan ve nedenle mesleklerine başlayamayan yaklaşık 1000 tıp fakültesi mezunu genç doktor adayına umut doğdu.
12.04.2018 Ekonomi
Ataç Baykal: Babam Almanya'dan enkaz halde döndü
Ataç Baykal: Babam Almanya'dan enkaz halde döndü Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal, babasının sağlık durumuyla ilgili bilgi verirken “Almanya’da tedavi süreci son derece kötüydü. Almanya’dan bir enkaz getirdik ve burada toparlanıyor” dedi. Sağlık Bakanlığı'nın durumunun iyiye gittiğini açıkladığı Baykal'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan da ziyaret etti
11.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal'ı tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.
10.04.2018 Siyaset
İntiharda İstanbul ilk Bayburt son sırada
İntiharda İstanbul ilk Bayburt son sırada İngiliz beslenme psikoloğu Rick Hay, bağışıklığı artırarak kanser riskini düşürmeye yardımcı 10 besin türünü açıkladı.
6.04.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık bakanı ahmet demircan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.