Sadullah Ergin

Sadullah Ergin

Son dakika sadullah ergin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sadullah ergin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sadullah ergin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadullah Ergin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadullah ergin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.283 sadullah ergin haberi bulunmuştur. Tüm sadullah ergin haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya Bülent Turan "AK Parti'yi 40'larda Erdoğan'ı 50'lerde görüyorum. Her zamankinden fazla oy alacak. Bizim rakibimiz yok, Erdoğan farkla kazanır." dedi.
26.04.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Hatay belediye başkanı hangi partiden, Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti?
Hatay belediye başkanı hangi partiden, Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti? Türkiye deprem yasını yaşıyor. Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay’da şimdiye kadar 1300'e yakın binanın yıkıldığı, yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Depremle mücadele devam ederken “Hatay belediye başkanı hangi partiden, kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti?” sorularının da yanıtı araştırılmaya başlandı.
7.02.2023 Gündem
Abdullah Gül için flaş iddia! 'Gölgelemeyeyim derken gölgede kaldı'
Abdullah Gül için flaş iddia! 'Gölgelemeyeyim derken gölgede kaldı' Ali Babacan'ın AK Parti'den ayrılarak kurduğu DEVA Partisi'nin arka planında gerçek liderin Abdullah Gül olduğu kamuoyunda tartışmalara sebep olmuştu. Gül'ün uzun süre sonra sessizliğinin bozmasının ardından 'Ali Babacan’ı gölgelemeyeyim derken, kendisinin gölgede kaldığını mı düşündü' yorumları gündeme geldi.
30.06.2020 Siyaset
Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi
Eski CHP milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi AK Parti'li 6 milletvekilinin suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında "İftira" suçundan soruşturma başlatılan eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek ifade verdi. İfadesinin ardından basın açıklaması yapan Çiçek, "Biz önergeye imza atan 6 vekil FETÖ'cü demiyoruz. Buradan başlayın soruşturmaya diyoruz" dedi.
16.06.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Ali Babacan'ın partisi için geri sayım başladı
Ali Babacan'ın partisi için geri sayım başladı Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin kuruluşu için artık geri sayım başladı. Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta partinin kurulması bekleniyor. Partide görev alacak isimler ise ortaya çıkmaya başladı.
14.01.2020 Gündem
Eski Bakan Sadullah Ergin tanık olarak dinlendi
Eski Bakan Sadullah Ergin tanık olarak dinlendi Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in, eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Daire Başkanı İbrahim Okur'un Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yöneticiliğinden yargılandığı dava kapsamında tanık olarak dinlendiği öğrenildi.
17.09.2019 Siyaset
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın yeniden savunması alındı. Ilıcak, Zekeriya Öz'le çektirdiği kar topu fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.
21.09.2018 Gündem
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler Devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesi davasında, kapatılan TİB'in eski Başkanvekili Şen'in de arasında bulunduğu 24 sanığın 10 yıl 6 ay ile 68 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapse çarptırılmasının gerekçesi açıklandı.
12.05.2018 Gündem
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den kuruluşunun 16. yılına özel klip
AK Parti'den kuruluşunun 16. yılına özel klip AK Parti'nin, 16. kuruluş yıl dönümü için bir hazırladığı video sosyal medyada geniş yer buldu.
29.09.2021 Gündem
Koza Altın Maden'den  Erdoğan'a ait öyle bir şey çıktı ki...
Koza Altın Maden'den Erdoğan'a ait öyle bir şey çıktı ki... FETÖ "çatı davası"nın firari sanığı Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek'e ait Koza Altın Maden Jeoloji Bölümünde yapılan aramada ele geçirilen dijital materyallerin incelemesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet belgesi bulundu.
29.09.2021 Gündem
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
Başbakan eski bakanlarla bir araya geldi
Başbakan eski bakanlarla bir araya geldi Başbakan Binali Yıldırım, kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev yapan bakanlarla bir araya geldi.
20.03.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım eski bakanlarla bir araya geldi
Başbakan Yıldırım eski bakanlarla bir araya geldi Başbakan Binali Yıldırım, kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev yapan bakanlarla bir araya geldi.
20.03.2017 Siyaset
Erdoğan- Fidan görüşmesinde ne konuşuldu?
Erdoğan- Fidan görüşmesinde ne konuşuldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti bu şekilde bir sıçrama gerçekleştirecektir. Tabi ki yüksek oranla başarılı olalım istiyoruz" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
"FETÖ'cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş"
"FETÖ'cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş" Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davasında tanık olarak ifadesi alınan eski örgüt mensubu Çetin Acar, yapının 3 bin kişilik fuhuş çetesi kurduğunu öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar!
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDP yapılanması soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan eski HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici'nin ifadeleri örgütün yargı içerisindeki etkisini ortaya koydu. Hamsici ifadesinde, Yargıtay ve Danıştay'da bildiğini söylediği 94 FETÖ üyesi hakim ve savcının ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de sürpriz buluşma! 5 isim davet edilmedi
AK Parti'de sürpriz buluşma! 5 isim davet edilmedi Başbakan Binali Yıldırım, bu akşam AK Parti iktidarlarında görev yapan bakanlarla Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek. Partiden ihraç edilen ya da istifa eden 5 isme ise davet gönderilmedi.
29.09.2021 Gündem
"Kozmik oda"da yarım asırlık devlet sırrı ele geçti
"Kozmik oda"da yarım asırlık devlet sırrı ele geçti Genelkurmay Başkanlığının tüm itirazlarına rağmen, kamuoyunda "kozmik oda" olarak bilinen Genelkurmay Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığında 20 gün boyunca yapılan aramaların ayrıntıları, HSYK Başmüfettişliğinin raporuyla ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kaçın mesajı Gülen’den
Kaçın mesajı Gülen’den FETÖ’nün 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Muammer Akkaş, hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülen’den talimat alan şüphelilerin hükümeti devirmeyi amaçladıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
4 eski bakan hakkındaki FETÖ yöneticiliği şikayetini savcılık kabul etti
4 eski bakan hakkındaki FETÖ yöneticiliği şikayetini savcılık kabul etti Eski bakanlar Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç ve Sadullah Ergin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi sunuldu. Savcılık, şikayet dilekçesini kabul ederek soruşturma numarası verdi
29.09.2021 Gündem
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı 25 Aralık iddianamesine göre, Twitter'da, Fuatavni hesabından sonra en popüler hesaplar olan Başçalan ve Haramzade hesaplarını hakimler ve savcıların kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sadullah Ergin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadullah ergin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.