Sadrettin Sarıkaya

Sadrettin Sarıkaya

Son dakika sadrettin sarıkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sadrettin sarıkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sadrettin sarıkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadrettin Sarıkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadrettin sarıkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 sadrettin sarıkaya haberi bulunmuştur. Tüm sadrettin sarıkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ'nün 7 Şubat 2012'de MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin 10 sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve 5 sanığın 7,5 yıldan 8 yıl 4 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırdığı 18 sanıklı MİT kumpası davasında mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçeli kararda, "7 Şubat aslında 15 Temmuz darbe kalkışmasına giden yolda örgütün bir güç denemesi ve gövde gösterisi mahiyetindedir" ifadeleri kullanıldı.
17.06.2021 Gündem
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
"Selam Tevhid kumpası" davasında flaş gelişme!
"Selam Tevhid kumpası" davasında flaş gelişme! FETÖ'nün kumpas davalarının hakim ve savcılarının yargılandığı Yargıtaydaki "Selam Tevhid kumpası" davasında esas hakkındaki mütalaa verildi.
22.09.2020 Gündem
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu MİT Müsteşarı Hakan Fidan dahil 5 MİT görevlisinin 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılmasına ilişkin FETÖ kumpasında soruşturma tamamladı. MİT görevlilerinin ifadeye çağrıldığı saatin dönemin Başbakanı Erdoğan’ın ameliyat saatine denk getirildiği, Erdoğan ameliyata geç girince kumpasın bozulduğu belirtildi.
15.02.2020 Gündem
Eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'nın cezası belli oldu
Eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'nın cezası belli oldu Yargıtay 9. Ceza Dairesi, eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'ya FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezası verdi.
5.02.2020 Gündem
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurmasıyla ilgili binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 eski hakim ve savcının yargılanmasına devam edildi.
18.12.2019 Gündem
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
MİT kumpasında terör amirine tutuklama
MİT kumpasında terör amirine tutuklama FETÖ’nün ‘7 Şubat MİT kumpası’na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dönemin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü büro amir yardımcısı Ayhan Albayrak tutuklandı
30.08.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan dönemin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amir Yardımcısı Ayhan Albayrak, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini engellemeye teşebbüs etmek" suçundan tutuklandı.
30.08.2018 Gündem
İlk darbe girişimi o tarihte gerçekleşti! Hedef Erdoğan’dı…
İlk darbe girişimi o tarihte gerçekleşti! Hedef Erdoğan’dı… Savcılığın tutuklama yazısında, 7 Şubat MİT kumpası “FETÖ’nün hükümeti ilk yıkma teşebbüsü” diye tanımlandı ve örgütün PKK-KCK’ya sızan MİT elemanlarını teknik takibe alarak deşifre ettiği açıklandı.
21.07.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama talebi
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama talebi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu 8 şüpheli ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs'' suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.
19.07.2018 Gündem
MİT kumpası soruşturmasında flaş gelişme
MİT kumpası soruşturmasında flaş gelişme FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik soruşturma kapsamında, 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
12.07.2018 Gündem
FETÖ’nün MİT’teki kumpas köstebeği ortaya çıktı
FETÖ’nün MİT’teki kumpas köstebeği ortaya çıktı 7 Şubat MİT kumpası planlayıcılarından FETÖ savcısı Sadrettin Sarıkaya’nın teşkilattaki köstebeği, şube müdürlüğü yapan Aykut Akbulut çıktı. İkilinin 117 telefon görüşmesi saptandı.
7.02.2018 Gündem
FETÖ’cülerin ‘yeşil yol’unu anlattı!
FETÖ’cülerin ‘yeşil yol’unu anlattı! Savcı Sadrettin Sarıkaya ile birlikte yakalanan hakim Dursun Ali Gündoğdu etkin pişmanlık hükümleri kapsamında elektronik kelepçe takılarak tahliye edilmiş. Gündoğdu, FETÖ üyesi çok sayıda hakim ve savcının VIP hizmet ile nasıl yurt dışına çıktığını anlattı
29.09.2021 Gündem
Sivile geçen savaş pilotları geri dönüyor
Sivile geçen savaş pilotları geri dönüyor Zorunlu hizmet sürelerini doldurarak sivil havacılığa geçen savaş pilotları, son çıkartılan KHK ile TSK’ya dönecek. Yeni düzenlemeye göre, TSK’da 18 yılını doldurmadan ayrılan bütün pilotlar TSK tarafından göreve çağrılabilecek
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cüleri 10 bin Euro’ya kaçırdılar
FETÖ’cüleri 10 bin Euro’ya kaçırdılar Edirne’den kaçak olarak Avrupa’ya FETÖ’cüleri geçirdikleri belirlenen şebekeye dava açıldı. Kaçakçılar kişi başı 10 bin Euro para alıyormuş
29.09.2021 Gündem
"Devrimci Karargah" davası hakim ve savcılarına 23 yıl hapis istemi
"Devrimci Karargah" davası hakim ve savcılarına 23 yıl hapis istemi "Devrimci Karargah" davasına bakan eski hakimler ve savcılar hakkında, 23 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Başbuğ, Fidan, Ala itirafları
Başbuğ, Fidan, Ala itirafları ‘Balyoz Planı’ davasının savcısı Hüseyin Kaplan önce FETÖ üyesi olduğunu, ardından MİT Müsteşarı Fidan hakkındaki yakalama kararının, Başbuğ’un gözaltına alınması ve Ala’nın tasfiyesinin istenmesinin örgütün işi olduğunu itiraf etti
29.09.2021 Gündem
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden "Balyoz Planı Davası" savcısı Hüseyin Kaplan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılması ve Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un gözaltına alınmasına ilişkin itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Firari savcıların telefon kayıtları ortaya çıktı
Firari savcıların telefon kayıtları ortaya çıktı FETÖ'nün en tehlikeli isimleri olarak bilinen Sadrettin Sarıkaya ve Adnan Çimen ile hâkim Dursun Ali Gündoğdu'nun telefon kayıtları ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Konsolosluk araçlarıyla yurt dışına kaçmışlar
Konsolosluk araçlarıyla yurt dışına kaçmışlar Bazı konsoloslukların kullanmadıkları veya değiştirmeyi planladıkları araçları satmak için vekalet alan kişilerin üst düzey FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırdığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Eski hakim ile eski savcılar FETÖ'den tutuklandı
Eski hakim ile eski savcılar FETÖ'den tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yakalanan eski hakim Dursun Ali Gündoğdu ile eski savcılar Adnan Çimen ve Sadrettin Sarıkaya tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün en tehlikeli isimleri Adliye'ye sevk edildi
FETÖ'nün en tehlikeli isimleri Adliye'ye sevk edildi FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında yakalanan eski hakim Dursun Ali Gündoğdu ile savcılar Adnan Çimen ve Sadrettin Sarıkaya sağlık kontrolünün ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sadrettin Sarıkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadrettin sarıkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.