Sabriye

Sabriye

Son dakika sabriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 489 sabriye haberi bulunmuştur. Tüm sabriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti Denizli'nin Serinhisar ilçesinde eşinin iş yerinde bindiği yük asansörü düşen Sabriye Kıranta (38), hayatını kaybetti.
12.02.2024 Gündem
Şehit Erenoğlu, Sinop'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Erenoğlu, Sinop'ta son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (25), memleketi Sinop'ta toprağa verildi.
26.12.2023 Gündem
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı
‘100. Yıla Mektuplar’ alıcıları duygulandırdı ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası’na 21 yıl önce yazılan mektuplar adreslere ulaşıyor. Alıcılar arasında o gün doğmamış olanlar da var, hayatta olmayan yakınlarından mektup alanlar da.
28.10.2023 Yaşam
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı
Ünlü oyuncunun Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı: 3 yaralı Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Polis olay sonrası soruşturma başlattı.
28.09.2023 Gündem
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
TBMM Başkanı Şentop oy kullandı
TBMM Başkanı Şentop oy kullandı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Almanya'dan Türkiye'deki evine geldi hayatının şokunu yaşadı! Komşuları yardım etti
Almanya'dan Türkiye'deki evine geldi hayatının şokunu yaşadı! Komşuları yardım etti Almanya'dan İnegöl'deki evine gelen gurbetçi, evinde 2 hırsızla karşılaştı. Yakalanan hırsızların 'Evi yabancı uyruklu bir vatandaştan kiraladık' diyerek kendilerini savundu.
20.09.2022 Yaşam
Müge Anlı'yı kahreden acı haber! Hayatını kaybetti
Müge Anlı'yı kahreden acı haber! Hayatını kaybetti Yıllardır ATV ekranlarında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'i sunan Müge Anlı, geçtiğimiz ay 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu günler geçiren Anlı, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü ismin babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.
31.07.2022 Televizyon
Beykoz'da olaylı yıkım! Polis havaya ateş açtı
Beykoz'da olaylı yıkım! Polis havaya ateş açtı İstanbul Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım gerginliği çıktı. Görevliler ile mahalleli arasındaki arbedeye polis havaya ateş açarak engel oldu.
22.07.2022 Yaşam
Survivor Sabriye cesur pozlarıyla dikkat çekti!
Survivor Sabriye cesur pozlarıyla dikkat çekti! Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da hafızalara kazınan Sabriye Şengül geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka biri oldu. Sabriye, şimdilerde sosyal medya paylaşımları dikkatleri üzerine çekiyor.
4.05.2022 Magazin
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim'
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim' Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.
12.04.2022 Magazin
Survivor Sabriye isyan etti! 'Başarımızdan çok estetiğimiz konuşuluyor'
Survivor Sabriye isyan etti! 'Başarımızdan çok estetiğimiz konuşuluyor' Dövüş sporunda ülkemizi dünyada temsil eden ve katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla adını milyonlara duyuran Sabriye Şengül, kadınların başarılarının, erkeklere kıyasla daha az konuşulduğunu düşündüğünü belirtirken, bu duruma sitem etti.
23.02.2022 Magazin
Müge Anlı'da şaşkına çeviren büyü iddiaları! 'Gönül Taşan okudu üfledi, Sabriye kendini astı'
Müge Anlı'da şaşkına çeviren büyü iddiaları! 'Gönül Taşan okudu üfledi, Sabriye kendini astı' Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hayrete düşüren dakikalar yaşandı. Programda gündeme gelen büyü açıklamaları ağızları açıkta bırakırken uzun zamandır beklenen Gönül Taşan canlı yayına çıktı. 2 ailenin çocuklarının evden kaçıp Gönül Taşan'ın binasına taşınmasının ardından canlı yayına bağlanan Taşan'ın kapı komşusu korkunç iddialarda bulundu. Gönül Taşan'ın amcasının eşi olan Sabriye Topal'ı intihara sürüklediğini iddia ederek, "Sende sihir var diye onu kandırdı. Sabriye Topal'ı öldürttü. Okudu üfledi Sabriye kendini iple astı" dedi.
10.02.2022 Gündem
Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir?
Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir? Müge Anlı programında yayınına günlerdir Gönül Taşan hakkında ihbar geliyor. Gönül Taşan büyüyle eniştesinin 2 milyon lirasını, eşini ve 2 çocuğunu almakla suçlanıyordu. Hurişan - Mustafa Tunç çifti ise büyüyle 3 çocuğunu Gönül Taşan'ın ele geçirdiğini öne sürüyordu. 2 ailenin çocuklarını oturduğu binada toplayan Gönül Taşan Türkiye’nin en çok merak edilen konusu oldu. Gönül Taşan pazartesi günü ATV canlı yayına çıktı ve söz konusu iddialara yanıt verdi. Peki, Gönül Taşan kimdir? Müge Anlı Gönül Taşan olayı nedir?
7.02.2022 Yaşam
Sigara içerken uykuya daldı, çıkan yangında yaşamını yitirdi
Sigara içerken uykuya daldı, çıkan yangında yaşamını yitirdi Bursa'da, 60 yaşındaki Sabahattin Tanyeli, yalnız yaşadığı kulübede elinde yanan sigara ile uyuyunca çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti. Tanyeli'nin daha önce de evini iki kez aynı nedenle yandığı öğrenildi. 2019 yılında evinde çıkan yangının sonrası Tanyeli, "Burada ben yaşıyorum, içeride uyuyordum, bir anda koltuk tutuştu, beni de dışarıya çıkarttılar. Yangın sigaramdan dolayı çıktıö şeklinde konuşmuştu.
8.01.2022 Yaşam
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich!
Erkeklerde Kiplangat kadınlarda Jerotich! N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Ugandalı atlet Victor Kiplangat ve kadınlarda Kenyalı atlet Sheila Jerotich kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yeni Biniciler Türkiye Kupasında şampiyon belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim?
Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların yeni dizisi Kırık Hayatlar, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizide, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceği, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceği ekrana taşınacak. Peki, Kırık Hayatlar dizi oyuncuları kim? Kırık Hayatlar dizisi konusu ne? İşte Kırık Hayatlar dizisi hikayesi ve oyuncuları
25.08.2021 Gündem
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor.
23.08.2021 Televizyon
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler
'Kırık Hayatlar'dan kamera arkası görüntüler Kanal D’nin yeni günlük dizisi 'Kırık Hayatlar', 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
21.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı
Kırık Hayatlar’ın başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı Kanal D'nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana geliyor.
18.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında!
Kırık Hayatlar 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar 23 Ağustos Pazartesiden itibaren hafta içi her gün saat 11.00'da Kanal D'de!
15.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor!
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor! Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım ve AF Yapım’ın, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizi Kırık Hayatlar'ın ilk tanıtımı yayınlandı.
12.08.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sabriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.