Saadet Özsırkıntı

Saadet Özsırkıntı

Son dakika saadet özsırkıntı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saadet özsırkıntı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saadet özsırkıntı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saadet Özsırkıntı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saadet özsırkıntı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 saadet özsırkıntı haberi bulunmuştur. Tüm saadet özsırkıntı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saadet Özsırkıntı cesur tercihiyle Instagram'ı salladı!
Saadet Özsırkıntı cesur tercihiyle Instagram'ı salladı! TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de sunuculuk yapan Saadet Özsırkıntı, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Özsırkıntı, bu defa kahverengi mini elbisesiyle beğeni yağmuruna tutuldu.
12.12.2021 Magazin
O Ses Türkiye'nin sunucusu Saadet Özsırkıntı göz kamaştırdı! Estetik yanıtı...
O Ses Türkiye'nin sunucusu Saadet Özsırkıntı göz kamaştırdı! Estetik yanıtı... TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı, Instagram hesabından paylaştığı mini elbiseli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı. Özsırkıntı, bir takipçisinden gelen 'estetik' yorumunu da cevapsız bırakmadı.
8.12.2021 Magazin
O Ses Türkiye'nin sunucusu Saadet Özsırkıntı göğüs dekolteli tulumuyla olay oldu!
O Ses Türkiye'nin sunucusu Saadet Özsırkıntı göğüs dekolteli tulumuyla olay oldu! O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı, sosyal medya hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
23.11.2021 Magazin
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü...
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü... O Ses Türkiye'nin yeni szeon çekimleri başladı. Hadise'nin yerine gelecek olan jüri üyesi de netleşti. O Ses Türkiye’nin yeni sezonda jüri koltuğunda oturan isimler arasında Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç bulunuyor.
22.09.2021 Magazin
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı?
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı? Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2009 yılında aşk yaşadığı oyuncu Hare Sürel’le yeniden barıştığı iddia edildi.
28.12.2020 Magazin
Cem Yılmaz'a Saadet Özsırkıntı sorusu
Cem Yılmaz'a Saadet Özsırkıntı sorusu Önceki akşam oğlu Kemal ile birlikte Etiler'de görüntülenen komedyen Cem Yılmaz'a, 'Erşan Kuneri' filmi ve adının aşk dedikodularına karıştığı sunucu Saadet Özsırkıntı soruldu.
17.11.2020 Magazin
Cem Yılmaz da sessizliğini bozdu! 'Bitene kadar...'
Cem Yılmaz da sessizliğini bozdu! 'Bitene kadar...' Cem Yılmaz, O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşamaya başladığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
6.11.2020 Magazin
Cem Yılmaz ile aşk mı yaşıyorlar?
Cem Yılmaz ile aşk mı yaşıyorlar? Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kuliste tanışan Cem Yılmaz, yeni ‘flörtünü’ yine kuliste buldu. Usta komedyenin, gösterisinden sonra kendisini kuliste ziyaret eden sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı söyleniyor.
4.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Saadet Özsırkıntı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saadet özsırkıntı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.