Rüzgar Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar

Son dakika Rüzgar Erkoçlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rüzgar Erkoçlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rüzgar Erkoçlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüzgar Erkoçlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüzgar erkoçlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 rüzgar erkoçlar haberi bulunmuştur. Tüm rüzgar erkoçlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Nil Erkoçlar adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Mutlu bir evliliği olan ve ekrandan uzak kalan oyuncu yeni imajıyla dikkat çekti.
7.04.2022 Magazin
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı!
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı! Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yaşadığı zor günleri anlatan Erkoçlar programda ilk kez ameliyat sürecini anlattı.
13.08.2021 Magazin
Rüzgar-Tuğba Erkoçlar'dan aşk pozu
Rüzgar-Tuğba Erkoçlar'dan aşk pozu Oyuncu Rüzgar Erkoçlar ile eşi Tuğba Beyazoğlu, sosyal medya hesaplarından romantik bir pozlarını paylaştı.
3.10.2019 Magazin
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım 2017 yılında ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında mücadele eden Neslihan Doğrusöz (32), Rüzgar Erkoçlar ve Eliz Sakuçoğlu’nun kardeşi Poyraz Sakuçoğlu gibi ameliyatla cinsiyet değiştirdi. Adı artık Doruk.
30.08.2019 Magazin
Zeynep Sağdaş’tan 'Modern Külkedisi' yorumu
Zeynep Sağdaş’tan 'Modern Külkedisi' yorumu Yarım Kalanlara Rağmen parçasıyla internette fenomen haline gelen; Rüzgar Erkoçlar ile yaptığı düet ile de adından sıkça söz ettiren Zeynep Sağdaş, K-Pop esintileriyle dolu yepyeni teklisi "Modern Külkedisi"ni yayınladı.
7.08.2019 Kültür Sanat
Rüzgar Erkoçlar sosyal medyayı salladı
Rüzgar Erkoçlar sosyal medyayı salladı Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, sosyal medya paylaşımı ile takipçilerinden büyük beğeni aldı
23.07.2019 Magazin
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam ‘Kim Daha Mutlu’ filminin galasına katıldı. Yanında 2018 yılında evlendiği Tuğba Beyazoğlu vardı.
16.05.2019 Magazin
Rüzgar Erkoçlar baba mı oluyor?
Rüzgar Erkoçlar baba mı oluyor? 2017 sonbaharında hayatlarını birleştiren Rüzgar ve Tuğba Erkoçlar çifti geçtiğimiz gün 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine katıldı.
11.12.2018 Magazin
Tuğba Erkoçlar: Hayatımın en anlamlı günü
Tuğba Erkoçlar: Hayatımın en anlamlı günü Tuğba Erkoçlar, evlilik yıl dönümünü Instagram'da paylaştığı mesaj ve fotoğraflarla kutladı
27.09.2018 Magazin
Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı olay oldu
Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı olay oldu Cinsiyet değiştirme operasyonuyla Türkiye'nin gündemine oturan oyuncu Rüzgar Erkoçlar'ın yeni imajı, takipçileri tarafından tam not aldı.
30.07.2018 Magazin
"Artık 3 kişiyiz..."
"Artık 3 kişiyiz..." Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Beyazoğlu Erkoçlar köpek sahiplendi. Çift bu haberi sosyal medyadan 'Artık üç kişiyiz' notuyla duyurdu
12.07.2018 Magazin
Kız kardeşi de ameliyatla erkek oldu
Kız kardeşi de ameliyatla erkek oldu 2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar'ın kız kardeşi ameliyatla erkek oldu.
8.07.2018 Magazin
Beril Kayar: Tek eşli olmak doğaya aykırı
Beril Kayar: Tek eşli olmak doğaya aykırı Başrolünü Rüzgar Erkoçlar ile paylaştığı ‘Öğrenci Kafası: Soygun’ filmi ile gündemde olan oyuncu Beril Kayar, "İki insanın uzun yıllar boyu beraber yaşayıp anlaşabilmesi hayal bile değil, ütopik" dedi.
19.05.2018 Magazin
Rüzgar'dan çok konuşulacak sahneye ilk yorum
Rüzgar'dan çok konuşulacak sahneye ilk yorum Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen ve eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine giren Rüzgar Erkoçlar, yeni filmindeki öpüşme sahnesi için "Toplamda iki defa çekildi" dedi.
15.05.2018 Magazin
Eğlencenin kalbi Kemer Country’de attı
Eğlencenin kalbi Kemer Country’de attı Türkiye’nin ilk hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival’in 2’incisi Kemer Country’de unutamayacakları anlar yaşattı
7.05.2018 Magazin
Gala öncesi sakal tıraşı
Gala öncesi sakal tıraşı 5 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, önceki gün berberde sakal tıraşı olurken görüntülendi.
26.04.2018 Magazin
Kimseye aldırış etmedi
Kimseye aldırış etmedi 5 yıl önce ameliyatla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, Boğaz'da eşiyle yemek yediği esnada aşka geldi. İkili, kimseye aldırış etmeden herkesin içinde öpüştü.
19.04.2018 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirdi
Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirdi Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyet değiştirip erkek olması Türkiye’de çok konuşulmuştu. Şimdi ise Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesi gündeme bomba gibi düştü.
27.03.2018 Magazin
Rüzgar Erkoçlar'dan düet!
Rüzgar Erkoçlar'dan düet! 2012 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, oyunculuğun ardından müzik dünyasına göz kırptı.
20.01.2018 Kültür Sanat
Rüzgar kas yaptı
Rüzgar kas yaptı 4 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar’ın paylaştığı son fotoğraf yine olay oldu.
13.01.2018 Magazin
Peker Açıkalın: Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum
Peker Açıkalın: Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum Bir dönem dizilerin aranan ismi olan Peker Açıkalın, uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Açıkalın, "Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum." dedi.
29.12.2017 Magazin
Şok iddia: Rüzgar Erkoçlar ile eşi...
Şok iddia: Rüzgar Erkoçlar ile eşi... Rüzgar Erkoçlar ile eşi Tuğba Beyazoğlu'nun taşınma gerginliği...
11.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rüzgar Erkoçlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüzgar erkoçlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.