Rumelihisarı

Rumelihisarı

Son dakika rumelihisarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rumelihisarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rumelihisarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rumelihisarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rumelihisarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 rumelihisarı haberi bulunmuştur. Tüm rumelihisarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Aleyna Tilki'den yeni projesi hakkında açıklama
Aleyna Tilki'den yeni projesi hakkında açıklama Rumelihisarı'nda objektiflere yansıyan 23 yaşındaki popçu, çok konuşulan ve bazı olumsuz yorumları da beraberinde getiren yeni projesi hakkında açıklama yaptı.
1.09.2023 Magazin
İstanbul'da etkili olan yağmurun ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da etkili olan yağmurun ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından ortaya çıkan gökkuşağı, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
27.07.2023 Gündem
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Korcan Kol'dan müdahale: Merak etme aşkım, ben buradayım
Korcan Kol'dan müdahale: Merak etme aşkım, ben buradayım 22 yaşındaki Korcan Kol, önceki gün oyuncu sevgilisi Ahsen Aleyna Bülbül ile objektiflere takıldı. Kahve sonrası koyu sohbete dalan genç aşıkları, çıkışta panik oldu. Arabasını istedikten sonra bekleyen oyuncu, yanına yaklaşan köpeğin, sevgilisini korkutmasıyla hemen müdahale etti.
31.01.2023 Magazin
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Aleyna Tilki gizemli erkek arkadaşıyla baş başa kahvaltı yaptı
Aleyna Tilki gizemli erkek arkadaşıyla baş başa kahvaltı yaptı Aleyna Tilki, önceki gün erkek arkadaşıyla Rumelihisarı’nda baş başa kahvaltı yaptı. Koyu sohbet sonrası mekanın çıkış kapısına yönelen çiftten, erkek arkadaşı görüntülendiklerini fark edince geriye döndü. Ünlü şarkıcıya geçtiğimiz haftalarda yaptığı “Aşktan yana şansım yok” açıklaması hatırlatıldı.
16.07.2022 Magazin
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
İBB Meclisinde ’Hisar Üstü Konağı’ tartışması!
İBB Meclisinde ’Hisar Üstü Konağı’ tartışması! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde, Rumelihisarı’nda belediyeye ait tarihi yapının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na konut yapılması ele alındı.
10.01.2022 Gündem
Utangaç âşıklar el ele! Ünlü oyuncu ve sevgilisi...
Utangaç âşıklar el ele! Ünlü oyuncu ve sevgilisi... Ekin Türkmen, ismini açıklamadığı yeni sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi.
29.04.2021 Magazin
Ev alacakları ilgilendiriyor! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz
Ev alacakları ilgilendiriyor! Fiyatlar yarı yarıya daha ucuz Ev almak isteyen herkes en az maliyet ile ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Uzun süre düşük faiz oranları uygulayan bankalar kademeli olarak faiz artırımına gitti. Şu an konut kredilerinde faizler yüksek seviyelerde seyrediyor. Konut fiyatlarında da yükselme trendi var. Uygun fiyatlara ev bulmak zorlaşırken bazı yöntemler neredeyse yarı yarıya ucuza ev sahibi olunmasını sağlıyor.
17.02.2021 Ekonomi
Şeyda Coşkun yasağı deldi ama...
Şeyda Coşkun yasağı deldi ama... Birçok ünlü ismin spor eğitmenliğini yapan Şeyda Coşkun, önceki gün sokağa çıkma yasağında Kuruçeşme’de görüntülendi.
18.01.2021 Magazin
Komşular isyanda! Yine Korona partisi...
Komşular isyanda! Yine Korona partisi... İş insanı Ali Cem Resne, 2 hafta önce Rumelihisarı’ndaki villasında 200 kişilik parti vermişti. Sabah 07.00’ye kadar süren, sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı partiyi polis basmıştı. Bir kez daha pandemiyi yok sayan iş insanı; yeni bir parti verdi. Komşular isyan etti.
8.11.2020 Magazin
Bestemsu Özdemir kendine çiçek aldı
Bestemsu Özdemir kendine çiçek aldı Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki akşam Rumelihisarı’nda objektife takıldı.
6.11.2020 Magazin
Maskeli yürüyüş!
Maskeli yürüyüş! İş insanı Hacı Sabancı, önceki gün sevgilisi Nazlı Kayı’yla Bebek’te görüntülendi.
8.10.2020 Magazin
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde virüs paniği
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde virüs paniği Türkiye güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’a Rumelihisarı’nda kiraladıkları yalıda doğum günü partisi düzenledi.
6.09.2020 Magazin
Şevval Şahin'in sevgilisi corona virüse yakalandı!
Şevval Şahin'in sevgilisi corona virüse yakalandı! Türkiye güzeli Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral corona virüse yakalandı. Ünlü isimler partilere katıldı,onlarla birlikte eğlenen ünlü arkadaşlarını da panik sardı.
5.09.2020 Magazin
İstanbul'da mezar yerlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar...
İstanbul'da mezar yerlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar... İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezar yerleri ile ilgili yeni fiyat tarifesini açıkladı. 2020 yılında Zincirlikuyu'da mezar yeri 34 bin liraya yükseltildi.
13.12.2019 Gündem
Boğaz'da yelken heyecanı yaklaşıyor
Boğaz'da yelken heyecanı yaklaşıyor İstanbul, 31 Ekim 2019- İstanbul Boğazı, 2 Kasım’da Visa Bosphorus Regatta Yelken Yarışı’ına ev sahipliği yapacak.
1.11.2019 Gündem
Boğaz'da yelken heyecanı yaklaşıyor
Boğaz'da yelken heyecanı yaklaşıyor İstanbul, 18 Ekim 2019- İstanbul Boğazı, 2 Kasım Cumartesi günü Visa Bosphorus Regatta Yelken Yarışı’ına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
24.10.2019 Ekonomi
Depremde güvenli semtler! İstanbul'un deprem haritası!
Depremde güvenli semtler! İstanbul'un deprem haritası! Son günlerde art arda meydana gelen depremler, vatandaşta panik yarattı. Milyonlarca kişi, oturdukları yerin depreme güvenli olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, İstanbul’da depremde güvenli semtler nerede? İstanbul’da depremde en az etkilenecek ilçeler neresi? İstanbul’da en riskli bölgeler nerede yer alıyor? Detaylar haberimizde.
30.09.2019 Gündem
Cansu Dere müjdeyi verdi!
Cansu Dere müjdeyi verdi! Oyuncu Cansu Dere, önceki gün Rumelihisarı’nda bir veterinerden çıkarken görüntülendi.
3.04.2019 Magazin
Cem Yılmaz ve Defne Samyeli kahve molasında
Cem Yılmaz ve Defne Samyeli kahve molasında Komedyen Cem Yılmaz, önceki gün sevgilisi Defne Samyeli'yle Rumelihisarı'nda bir kafede görüntülendi
3.02.2019 Magazin
Uğur’a kalsa hemen evlenecek!
Uğur’a kalsa hemen evlenecek! Uğur Akkuş ile evlilik yolunda bir ilişki yaşayan Ebru Şallı, önceki gün Rumelihisarı’nda kuaför çıkışı görüntülendi.
26.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rumelihisarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rumelihisarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.