Rumeli Hisarı

Rumeli Hisarı

Son dakika Rumeli Hisarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rumeli Hisarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rumeli Hisarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rumeli Hisarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rumeli hisarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 rumeli hisarı haberi bulunmuştur. Tüm rumeli hisarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sopalı' ev sahibi kiracısına "Evimden çıkacaksın” diyerek saldırdı
'Sopalı' ev sahibi kiracısına "Evimden çıkacaksın” diyerek saldırdı Rumeli Hisarı’nda ev sahibi bir kadın, 5 kat artırmak istediği kirayı kabul etmeyen 3 öğrenci gençten birine sokak ortasında sopayla saldırdı. "Evimden çıkacaksın" diye bağıran kadının saldırı anı kameralara yansıdı. Gençler, olaydan sonra bir grup tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
14.01.2024 Gündem
Sarıyer'de 3 gecekondu yandı
Sarıyer'de 3 gecekondu yandı Sarıyer'de bir gecekonduda çıkan yangın bitişikteki 2 gecekonduya daha sıçradı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi.
9.11.2022 Gündem
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?'
İzzet Antebi'nin Tuvana Türkay'sız kutlaması! 'Tek başıma çıkamaz mıyım?' İş insanı İzzet Antebi ile kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay ikilisinden Antebi, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda kameralara yansıdı. Ablasının doğum gününü kutladıklarını söyleyen iş insanının geçtiğimiz ay ailesiyle tanıştırdığı Türkay'ın kutlamada olmaması dikkat çekerken, Antebi konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.10.2022 Magazin
Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı?
Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı? 29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı kutlanıyor. Cumhuriyet Bayramı tatili 28 Ekim Cuma saat 13.00’te başlıyor, 29 Ekim Cumartesi 00.00’da sona erecek. 1 buçuk günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar “Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı?” sorularına yanıt aranıyor.
27.10.2022 Gündem
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Bebek sahili nerede, nereye bağlı, hangi ilçede? Bebek Sahili’ne nasıl gidilir?
Bebek sahili nerede, nereye bağlı, hangi ilçede? Bebek Sahili’ne nasıl gidilir? Bebek sahili nerede, hangi il, ilçeye bağlı? Türkiye'nin de popüler sahillerinden biri Bebek Sahili, koru ve parklarıyla da oldukça meşhur. İdeal bir yürüyüş rotası da sunan Bebek sahili hakkında merak edilenler…
31.05.2022 Gündem
İstanbul’un fethi ne zaman? İstanbul’un fethinin kaçıncı yılı? İstanbul nasıl fethedildi?
İstanbul’un fethi ne zaman? İstanbul’un fethinin kaçıncı yılı? İstanbul nasıl fethedildi? İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü kutlanıyor. Tarihte çağ kapayıp çağ açan, tarihin akışını değiştiren en şanlı zaferlerden olan İstanbul’un fethi, Hazreti Peygamber'in hadisi üzerine, övgüsüne mazhar olmak adına Fatih Sultan Mehmet’in en büyük zaferidir. İstanbul’ın Fethi’nin yıldönümünde pek çok kişi fetih sürecine ilişkin detayları araştırıyor. Peki, İstanbul nasıl fethedildi? İstanbul ne zaman fethedildi? İşte İstanbul’un fethinin tarihi!
28.05.2022 Gündem
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır? Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış, Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız hale geldi. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lirayken, Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lira, Ortaköy sahilinde ise parsel bedeli 500 liraya kadar çıkıyor. Peki, Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
30.12.2021 Gündem
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis memuru Şahin Aslan'ın Kadıköy'deki bir restoranda, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada öldürülmesi ve 5 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili soruşturmada önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında şüpheli Mert B.'nin, Ziya Bandırmalıoğlu'nun öldürüldüğü restorana getiren, silahlı çatışma yaşadığı kişilerle de irtibatını kuran kişi olduğu değerlendirmesiyle tutuklandığı öğrenildi. Mert B.'nin ise ifadesinde suçlamaları kabul etmediği, sadece şoförlük yaptığını ileri sürdüğü belirtildi.
26.12.2021 Gündem
Kiralık ev krizi! Fiyatlar uçtu
Kiralık ev krizi! Fiyatlar uçtu Kiralık evlerle ilgili kötü haber! Kiralık evlere talep giderek artıyor, adeta kiralanacak ev bulunamıyor. Emlakçılar, boşalan kiralık dairelerin neredeyse bir günde yeni kiracıya verildiğini söylüyor.
2.09.2021 Ekonomi
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca...
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca... Koronavirüs salgınıyla ertelenen düğünlerin yeniden başlaması ve yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelilerin ev arayışları, kiraların tırmanmasına yol açtı. Bunlara inşaat sektöründe meydana gelen arz açığı da eklenince kimi semtlerde kiralar dörde katlandı.
1.09.2021 Ekonomi
Zam geldi, fiyatlar yüzde 300 arttı!
Zam geldi, fiyatlar yüzde 300 arttı! Fiyatlar arttıkça arttı. Zam oranları yüzde 300'lere kadar ulaştı. Vatandaşlar şikayetçi. Pek çok kişi fiyat artışlarının nedenini merak ediyor. Türkiye genelinde kira fiyatları yüzde 40 yükseldi. Bu oran yüz yüze eğitime geçileceğinin açıklanmasıyla birlikte Kocaeli, Eskişehir, Erzurum, Konya, Bursa gibi öğrenci şehirlerinde yüzde 50'yi buldu. İzmir, Ankara gibi metropol olarak geçen şehirlerin merkezi noktalarında ise fiyatlar geçen yıla göre yüzde 100 arttı. İstanbul'da artış oranı bazı bölgelerde yüzde 300'lere çıktı.
31.08.2021 Ekonomi
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü?
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? Fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul'un fethinin 568. yılı kutlanıyor. Fatih Sultan Mehmet'in askeri dehası, kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un alınması en büyük askeri zaferlerden biri olarak tarihe geçti. Peki, İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? İstanbul nasıl alındı? İşte İstanbul’un gün gün fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2021 Gündem
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi!
İstanbul’un fethinin 568. yılı! 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethi nasıl gerçekleşti? İstanbul'un Fethinin önemi! İstanbul'un Fethi'nin 568. yıl dönümü kutlanıyor. Hazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul’un fethinin 568. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, 29 Mayıs 1453 İstanbul'un Fethi nasıl oldu? İstanbul'un Fethinin önemi ne? İstanbul nasıl feth edildi? İstanbul ne zaman fethedildi? Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethettiğinde kaç yaşındaydı? İşte 29 Mayıs 1453 İstanbul'un kurtuluşu tarihi!
29.05.2021 Gündem
Işın Karaca: Ünlü olmak kolay, ünlü kalabilmek zor
Işın Karaca: Ünlü olmak kolay, ünlü kalabilmek zor Işın Karaca ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu, Rumeli Hisarı'nda kahvaltı ederken görüntülendi.Karaca, gazetecilerle röportaj yaptı.
18.03.2021 Magazin
Melisa Şenolsun: 14 Şubat benim için önemsiz bir gün
Melisa Şenolsun: 14 Şubat benim için önemsiz bir gün Umut Evirgen ile bir süredir aşk yaşayan Melisa Şenolsun, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün kendisi için önemsiz olduğunu söyledi.
11.02.2021 Magazin
Bestemsu Özdemir: 2021 için sağlık diliyorum
Bestemsu Özdemir: 2021 için sağlık diliyorum Oyuncu Bestemsu Özdemir ve sevgilisi Can Aydın, Rumeli Hisarı’ndaki evlerine girerken görüntülendi.
28.12.2020 Magazin
Serdar Ortaç böyle görüntülendi
Serdar Ortaç böyle görüntülendi Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Rumeli Hisarı’nda objektiflere takıldı. Kısa bir mola veren popçu, muhabirlerin "Sosyal medya üzerinden konser düşünür müsünüz?" sorusunu yanıtladı.
11.12.2020 Magazin
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?
Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak? Corona virüs salgını nedeniyle açılışı bir süreliğine ertelenen M7 Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey hattının açılış tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak? İşte Mecidiyeköy Mahmutbey metro açılış tarihi...
4.10.2020 Gündem
Kıyı Emniyeti gemilerinden Boğaz'da saygı geçişi
Kıyı Emniyeti gemilerinden Boğaz'da saygı geçişi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için Boğaz'da saygı geçişi yaptı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Rumeli Hisarı önündeki geçiş havadan da görüntülendi.
15.07.2020 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Sarıyer ve Beşiktaş sahili sokağa çıkma yasağının ikinci gününde boş kaldı
Sarıyer ve Beşiktaş sahili sokağa çıkma yasağının ikinci gününde boş kaldı Koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağının ikinci gününde Sarıyer ve Beşiktaş sahil şeridi boş kaldı. Boş kalan sahil şeridi havadan görüntülendi.
31.05.2020 Yaşam
İstanbul ne zaman ve nasıl fethedildi? İşte gün gün İstanbul'un fethi ile ilgili bilgiler
İstanbul ne zaman ve nasıl fethedildi? İşte gün gün İstanbul'un fethi ile ilgili bilgiler Hazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış Fatih Sultan Mehmet'in kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İstanbul ne zaman fethedildi? İşte İstanbul’un fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2020 Gündem
Hadisle müjdelenen kutlu fethin 567. yıl dönümü
Hadisle müjdelenen kutlu fethin 567. yıl dönümü Orta Çağ'ın en güçlü kara ve deniz kalelerinin, Fatih Sultan Mehmet'in kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümü kutlanıyor
29.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rumeli Hisarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rumeli hisarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.