Rose Leslie

Rose Leslie

Son dakika Rose Leslie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rose Leslie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rose Leslie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rose Leslie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rose leslie gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 rose leslie haberi bulunmuştur. Tüm rose leslie haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Kutlama yemeği
Kutlama yemeği Geçtiğimiz günlerde İskoçya’daki Wardhill Kalesi’nde düzenlenen törenle dünyaevine giren Kit Harington ile Rose Leslie, düğün sonrası İskoçya’dan ayrılmadı.
26.06.2018 Magazin
Evlilik tahtına oturdu!
Evlilik tahtına oturdu! ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kit Harington ile Rose Leslie, İskoçya’da krallara layık bir düğünle dünyaevine girdi
24.06.2018 Magazin
Game of Thrones'un yıldızları evlendi
Game of Thrones'un yıldızları evlendi Dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye'de "Taht Oyunları" adıyla gösterilen "Game of Thrones" televizyon dizisinin oyuncularından Kit Harington ve Rose Leslie dünya evine girdi.
23.06.2018 Magazin
Evleniyor!
Evleniyor! ‘Game of Thrones’ dizisindeki ‘Sansa Stark’ karakteriyle tüm dünyada tanınan Sophie Turner, sevgilisi Joe Jonas’ın evlilik teklifine “Evet” dedi
16.10.2017 Magazin
Ve sonunda gerçek ortaya çıktı!
Ve sonunda gerçek ortaya çıktı! İngiliz aktör Kit Harington'la 'Game of Thrones' setinde başlayan aşkları evlilik yolunda ilerleyen Rose Leslie, nişan yüzüğüyle ilk kez görüntülendi.
10.10.2017 Magazin
Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı!
Kit Harington’dan ‘ateş’li evlilik teklifi: Yangın çıktı! Game of Thrones’un ‘Jon Snow’u Kit Harington, nişanlısı Rose Leslie’ye evlilik teklif ederken başından geçenleri anlattı: “Ağaçları ışıklarla süslemiştim. Aniden şiddetli bir yağmur yağdı ve alevler etrafa saçılmaya başladı”
6.10.2017 Magazin
'Jon Snow' ve 'Ygritte' gerçek hayatta evleniyor!
'Jon Snow' ve 'Ygritte' gerçek hayatta evleniyor! Game of Thrones dizisinin yıldızları, 'Jon Snow' karakteriyle tanınan Kit Harington ve 'Ygritte' kararkteriyle tanınan Rose Leslie nişanlandı.
27.09.2017 Magazin
Oscar’ı istemiyorum!
Oscar’ı istemiyorum! Game of Thrones (That Oyunları) dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington, dizi setinde tanıştığı Rose Leslie ile aynı eve taşındı.
25.05.2017 Magazin
Jon Snow bakışı
Jon Snow bakışı Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington, kız arkadaşı Rose Leslie ile birlikte Yunanistan’da tatil yapıyor.
8.05.2017 Magazin
Kırmızı halıda romantizm!
Kırmızı halıda romantizm! ‘Game of Thrones’ dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kit Harington ve Rose Leslie, önceki gün 2017 Olivier Ödülleri’nin kırmızı halı geçişinde romantik pozlar verdi
10.04.2017 Magazin
'Bekaretimi 13 yaşında kaybettim'
'Bekaretimi 13 yaşında kaybettim' Amerikalı yazar George R. Martin'in kitabından uyarlanan ekranların efsane dizisi 'Game Of Thrones'un 'John Snow'u Kit Harington, bir dergiye mahremiyetiyle ilgili açıklama yaptı.
1.02.2017 Magazin
Game of Thrones’dan transfer
Game of Thrones’dan transfer Ekranlara geçtiğimiz sezon veda eden ‘The Good Wife’ın merakla beklenen spin-off’unda başrolde kimin yer alacağı belli oldu...
15.10.2016 Magazin
Game Of Thrones'daki aşk gerçek oldu
Game Of Thrones'daki aşk gerçek oldu Game of Thrones dizisindeki aşk gerçek oldu...
18.05.2016 Magazin
Aşkını ilan etti
Aşkını ilan etti Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini oynayan Kit Harington ‘Ygritte’ karakterini oynayan İskoçyalı oyuncu Rose Leslie’ye âşık olduğunu söyledi...
18.05.2016 Magazin
İlişkilerini doğruladılar
İlişkilerini doğruladılar Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldızları Kit Harington ve Rose Leslie’nin aşkları tüm hızıyla devam ediyor...
31.01.2016 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu!
Dizi aşkı gerçek oldu! HBO'nun popüler dizisi 'Game Of Thrones - Taht Oyunları'nın oyuncuları Kit Harrington ve Rose Leslie geçtiğimiz günlerde Los Angeles Havalimanı'nda kameralara yakalandı...
29.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rose Leslie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rose leslie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.