Romain Dauriac

Romain Dauriac

Son dakika Romain Dauriac haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Romain Dauriac ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Romain Dauriac haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Romain Dauriac

haberleri sayfasında son dakika yaşanan romain dauriac gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 romain dauriac haberi bulunmuştur. Tüm romain dauriac haberleri aşağıda listelenmiştir.
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Colin Jost haberleri doğruladı! Scarlett Johansson...
Colin Jost haberleri doğruladı! Scarlett Johansson... Scarlett Johansson, bir süredir hakkında çıkan hamile olduğuna dair söylentilere yanıt vermiyordu. Ancak ünlü oyuncunun eşi, dedikoduları doğruladı.
18.08.2021 Magazin
3. kez nikah masasında
3. kez nikah masasında Hollywood’un en çok kazanan kadın oyuncusu Scarlett Johansson’ın (33), bir süredir aşk yaşadığı Colin Jost’la evlilik hazırlığında olduğu öne sürüldü.
11.09.2018 Magazin
Boşandılar!
Boşandılar! 2014’te evlenen Scarlett Johansson ile gazeteci Romain Dauriac, boşandı.
14.09.2017 Magazin
Scarlett Johansson avukatı Kevin Yorn ile el ele
Scarlett Johansson avukatı Kevin Yorn ile el ele Boşanma aşamasında olan; BAFTA ödüllü Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson, avukatı Kevin Yorn ile el ele görüntülendi.
22.06.2017 Magazin
Scarlett Johansson: Emzirmek benim için önemliydi!
Scarlett Johansson: Emzirmek benim için önemliydi! Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, eşi Romain Dauriac'in kendisi hakkında ortaya attığı iddialara cevap verdi.
30.03.2017 Magazin
‘Yalnızlığı öğreniyorum’
‘Yalnızlığı öğreniyorum’ Kısa bir süre önce Fransız gazeteci eşi Romain Dauriac’a boşanma davası açan 32 yaşındaki ABD’li oyuncu Scarlett Johansson, Daily Mail’e samimi itiraflarda bulundu.
22.03.2017 Magazin
Scarlett Johansson boşanıyor!
Scarlett Johansson boşanıyor! Scarlett Johansson, Fransız eşi Romain Dauriac'a boşanma davası açtı.
8.03.2017 Magazin
Eğilince gerçek ortaya çıktı!
Eğilince gerçek ortaya çıktı! 2017 Oscar Ödülleri kırmızı halıda en çok konuşulan isimlerinden biri Scarlett Johansson oldu.
27.02.2017 Magazin
Scarlett Johansson: 'Tek eşlilik doğal değil'
Scarlett Johansson: 'Tek eşlilik doğal değil' Hollywood’un sevilen oyuncularından Scarlett Johansson, evlilik ve tek eşlilik karşıtı açıklamalarıyla şaşırttı. İşte Scarlett Johansson'ın o açıklamaları...
19.02.2017 Magazin
Scarlett Johansson ile ilgili şok iddia!
Scarlett Johansson ile ilgili şok iddia! Hollywood yıldızı Scarlett Johansson ile gazeteci eşi Romain Dauriac'ın yollarını ayırdığı iddia edildi.
26.01.2017 Magazin
‘Önünüzde üstümü değiştirebilirim!'
‘Önünüzde üstümü değiştirebilirim!' Anne olduktan sonra ilk pozunu veren Scarlett Johansson, “Göğüslerimi herkes gördü nasıl olsa, önünüzde üzerimi bile değiştirebilirim” dedi Üç ay önce ilk bebeğini dünyaya getiren Scarlett Johansson, bebeğinin doğumundan sonra ilk kez objektif karşısına geçti ve W dergisi için nefes kesen pozlar verdi...
10.02.2015 Magazin
2014 evlilik yılı oldu
2014 evlilik yılı oldu 9 yıldır birlikte ve 6 çocuk sahibi Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin bile (her ne kadar araları bozuk olsa da) evlendiği 2014 yılı Hello dergisine göre tam bir evlilik yılı oldu...
13.12.2014 Magazin
Gizlice evlendiler!
Gizlice evlendiler! İki yıldır birlikte olduğu Fransız nişanlısı Romain Dauriac’ten Eylül ayında Rose isimli bir kız bebek dünyaya getiren ABD’li oyuncu Scarlett Johansson’ın evlendiği ortaya çıktı...
1.12.2014 Magazin
'En seski kadın' gizlice evlendi
'En seski kadın' gizlice evlendi Hollywood'un en seksi yıldızlarından Scarlett Johansson'un gizlice Fransız gazeteci sevgilisi Romain Dauriac'la evlendiği iddia edildi...
1.12.2014 Magazin
30 yaşına anne olarak girdi
30 yaşına anne olarak girdi Hollywood’un en seksi yıldızlarından kabul edilen Scarlett Johansson, dün 30’uncu doğum gününü kutladı...
22.11.2014 Magazin
Bebeği için bu evi alıyor
Bebeği için bu evi alıyor Hollywood’un çiçeği burnunda annesi Scarlett Johansson, Eylül ayında dünyaya getirdiği ilk bebeği Rose için evini değiştiriyor
17.11.2014 Magazin
Öpücüğe boğdu
Öpücüğe boğdu Güzel oyuncu Scarlett Johansson bebeği Rose’un dünyaya gelmesinden sonra ilk kez görüntülendi...
9.10.2014 Magazin
En seksi anne!
En seksi anne! ABD’li erkek dergisi Esquire tarafından iki kez ‘En seksi kadın’ seçilen Scarlett Johansson, bir kız bebek dünyaya getirdi.
5.09.2014 Magazin
Scarlett Johansson'ın mutlu günü!
Scarlett Johansson'ın mutlu günü! Amerikalı ünlü sinema oyuncusu Scarlett Johansson, ilk bebeğini dünyaya getirdi...
5.09.2014 Magazin
Doğum  öncesi saçlar  gitti
Doğum öncesi saçlar gitti Doğumuna sayılı günler kalan ABD’li ünlü oyuncu Scarlett Johansson, New York’ta kuaför çıkışı görüldü...
30.07.2014 Magazin
Scarlett Johansson anne oluyor!
Scarlett Johansson anne oluyor! Hollywood'un ünlü annelerine bir yenisi daha ekleniyor...
4.03.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Romain Dauriac ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki romain dauriac haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.