Roket Adam

Roket Adam

Son dakika roket adam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roket adam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roket adam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roket Adam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roket adam gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 roket adam haberi bulunmuştur. Tüm roket adam haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu
ABD’de bir evde nükleer başlık taşımak için tasarlanmış roket bulundu ABD’nin Washington eyaletinde polis, ihbar üzerine geldikleri evde nükleer savaş başlığı taşımak üzere tasarlanmış askeri sınıf bir roket buldu. Bomba imha ekibi, roketin nükleer başlığı ve yakıtı olmadığını tespit etti.
3.02.2024 Dünya
Fransız 'Jet Adam' Vincent Reffet'in acı sonu
Fransız 'Jet Adam' Vincent Reffet'in acı sonu Gökyüzünde sırt roketi ve karbon fiber kanatlarla akrobasi gösterileri yapan Fransız Vincent Reffet Dubai'de eğitim kazasında hayatını kaybetti.
18.11.2020 Dünya
Kim Jong-un: Çok yakında yeni bir stratejik silah tanıtacağız
Kim Jong-un: Çok yakında yeni bir stratejik silah tanıtacağız Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Çarşamba günü yaptığı açıklamada ülkesinin nükleer programa devam edeceğini ve yeni bir "stratejik silahı" kısa zamanda tanıtacağını açıkladı. ABD Başkanı Donald Trump ise Kim Jong-un için "Sözünün eri bir adam, bence nükleer silahtan arınma konusunda verdiği sözü tutacak" dedi.
1.01.2020 Dünya
Artık ‘Roket Adam’ değil
Artık ‘Roket Adam’ değil ABD lideri Donald Trump ile bir araya gelmeyi bekleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, senatodan onay bekleyen ABD’nin yeni Dışişleri Bakanı Pompeo’nun Paskalya ziyareti sonrası artık nükleer füze denemesi yapmalarına gerek olmadığını açıkladı.
21.04.2018 Dünya
‘Roket adam’la gizli pazarlık
‘Roket adam’la gizli pazarlık Avrupa Parlamentosu’ndan bir heyetin, nükleer programını sonlandırma konusunda müzakerelere katılmaya ikna etmek için Kuzey Kore’nin ‘roket adam’ lakaplı lideri ile yaklaşık 3 yıldır gizli görüşmeler yürüttüğü ortaya çıktı
15.03.2018 Dünya
Kim’le ‘düğme yarışına’ girdi
Kim’le ‘düğme yarışına’ girdi Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un “Nükleer düğme masamda” açıklamasına ABD Başkanı Trump’tan yanıt gecikmedi. Trump attığı tweet’te, “Benim de bir Nükleer Düğmem var ama onunkinden daha büyük ve daha güçlü” dedi
3.01.2018 Dünya
Trump’a atom bombası emanet edilir mi?
Trump’a atom bombası emanet edilir mi? ABD Senatosu’da 40 yıl sonra ilk kez düzenlenen oturumda, ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘dengesiz ve değişken’ olduğu iddia edilerek nükleer silah kullanma yetkisinin tartışılması gerektiği belirtildi
15.11.2017 Dünya
Yeni barış planı hazır
Yeni barış planı hazır ABD Başkanı Trump’ın Ortadoğu temsilcilerinin, İsrail ile Filistin arasında imzalanacak yeni bir barış anlaşması üzerinde çalıştıkları açıklandı. İki devletli çözüm öngören anlaşma gelecek yıl başlarında açıklanacak
12.11.2017 Dünya
Trump'a açık tehdit! 'Acımasızca cezalandırırız'
Trump'a açık tehdit! 'Acımasızca cezalandırırız' Kuzey Kore, Asya turu kapsamında Güney Kore'yi ziyaret edecek ABD Başkanı Trump'ı, "acımasızca cezalandırmakla" tehdit etti. Kuzey Kore İşçi Partisinin resmi yayın organı Trump'ı "ahmakça görüşleriyle" Kuzey Kore'yi "ciddi şekilde tahrik etmekle" suçlayan İngilizce açıklama yayımladı.
5.11.2017 Dünya
'Şifa bulmaz akıl hastası!'
'Şifa bulmaz akıl hastası!' ABD Başkanı Donald Trump, Güney Kore'yi ziyarete hazırlanırken, Pyongyang'dan Trump'a yönelik sert bir açıklama geldi.
1.11.2017 Dünya
Eski CIA Direktörü'nden, Trump'a Kuzey Kore şoku!
Eski CIA Direktörü'nden, Trump'a Kuzey Kore şoku! ABD'nin eski Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore ile ilgili çıkışlarının, bu ülkeyle olan krizi tırmandırdığını söyledi.
19.10.2017 Dünya
Roket adama karşı ortak tatbikat başladı
Roket adama karşı ortak tatbikat başladı Kuzey Kore kıtalar arası balistik füze deneme tehditlerini savurmaya devam ederken, ABD ve Güney Kore ortak askeri tatbikat başlattı. 40 donanma gemisinin katıldığı tatbikat Kuzey Kore'ye karşı büyük bir gövde gösterisi...
16.10.2017 Dünya
Kuzey Kore: Nükleer silah geliştirmekten başka çare yok
Kuzey Kore: Nükleer silah geliştirmekten başka çare yok Kuzey Kore Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahn Dong Chung, ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin nükleer silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söyledi.
15.10.2017 Dünya
Trump’tan, Kuzey Kore açıklaması
Trump’tan, Kuzey Kore açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’un Kuzey Kore lideri ile görüşme çabasının "zaman kaybı" olduğunu söyledi.
1.10.2017 Dünya
Trump'tan Rex Tillerson'a: Vaktini boşa harcama
Trump'tan Rex Tillerson'a: Vaktini boşa harcama ABD Başkanı Donald Trump, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'a "Roket adamla, vaktini boşa harcama" dedi.
1.10.2017 Dünya
Kuzey Kore: İntihar misyonu olan, Trump'dan başkası değildir
Kuzey Kore: İntihar misyonu olan, Trump'dan başkası değildir Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yong-ho Birleşmiş Mİlletler (BM) 72. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada ABD Başkanı Donald Trump'a yanıt verdi. Kuzey Koreli Bakan, "İntihar misyonu olan kişi, Trump'tan başkası değildir" dedi
23.09.2017 Dünya
ABD bombardıman uçakları Kuzey Kore sınırında!
ABD bombardıman uçakları Kuzey Kore sınırında! ABD Hava Kuvvetleri’ne ait B-1B bombardıman uçaklarının Kuzey Kore’nin doğu sınırının bitişiğindeki askerlerden arındırılmış bölgenin çok yakınından geçtiği bildirildi.
23.09.2017 Dünya
Trump: Halletmemiz lazım
Trump: Halletmemiz lazım ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'u kastederek, "Roket adam çok daha önce Clinton ve Obama tarafından ele alınması gereken bir konuydu. Yıllar önce ele alınmalıydı ama alınmadı. Şimdi ben bu konuyla ilgileniyorum çünkü bunu halletmemiz lazım." dedi.
23.09.2017 Dünya
"Bunak ABD’liye bedel ödeteceğim"
"Bunak ABD’liye bedel ödeteceğim" ABD’nin Kuzey Kore’ye yönelik yeni yaptırımları ilan etmesinden sadece birkaç saat sonra Kim Jong-un, alışılmışın dışında bir açıklama yayınlayarak Trump’ı birinci ağızdan kişisel olarak hedef aldı.
22.09.2017 Dünya
Trump: Deli adam!
Trump: Deli adam! ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabı üzerinden Kim Jong-un için 'deli adam' dedi.
22.09.2017 Dünya
Trump'a yanıt: Köpek havlaması!
Trump'a yanıt: Köpek havlaması! Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yong-ho, ABD Başkanı Donald Trump'ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda yaptığı "Zorunda kalırsak Kuzey Kore'yi yok ederiz" açıklamasını, "köpek havlaması"na benzetti.
21.09.2017 Dünya
Fotoğraflar yeni geldi! Trump, BM'de konuşurken...
Fotoğraflar yeni geldi! Trump, BM'de konuşurken... BM'nin 72. birleşimine Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam damgasını vurdu. Nam Trump kürsüdeyken herkesin gözü önünde salonu terketti.
20.09.2017 Dünya
Son dakika uyarısı: 'En ufak bir işarette yok ederiz!'
Son dakika uyarısı: 'En ufak bir işarette yok ederiz!' Kuzey Kore'den son dakika uyarısı geldi. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma yapan ABD Başkanı Donald Trump'ın "Mecbur bırakılırsak Kuzey Kore'yi yok etmekten başka seçeneğimiz kalmaz" sözleri üzerine Kuzey Kore, provokasyona dair en ufak bir işaret görmeleri durumunda, ‘düşman üslerini yok etmeye' hazır olduklarını açıkladı.
20.09.2017 Dünya
Son dakika... 'Yok etmekten başka seçeneğimiz kalmaz!'
Son dakika... 'Yok etmekten başka seçeneğimiz kalmaz!' ABD Başkanı Donald Trump ilk kez BM Genel Kurul'unda seslendi. Nükleer faaliyetlerine devam etmesi durumunda "Kuzey Kore'yi tamamen yok etmekten" başka seçeneklerinin kalmayacağını söyledi. İran'ı terörü desteklemekle suçlayan Trump, Türkiye, Lübnan ve Ürdün'e mültecilere kucak açmalarından ötürü teşekkür etti.
19.09.2017 Dünya
Trump'tan Kim Jong-Un'a çok ilginç benzetme!
Trump'tan Kim Jong-Un'a çok ilginç benzetme! ABD Başkanı Donald Trump, son füze denemesini cuma günü gerçekleştiren Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un'a 'roket adam’ diye hitap etti.
17.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Roket Adam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roket adam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.