Robert Mueller

Robert Mueller

Son dakika Robert Mueller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robert Mueller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robert Mueller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robert Mueller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robert mueller gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 robert mueller haberi bulunmuştur. Tüm robert mueller haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Trump'tan bir skandal karar daha!
ABD Başkanı Trump'tan bir skandal karar daha! ABD'deki tarihi seçimleri kaybeden ve başkanlık koltuğundaki son bir ayını geçiren ABD lideri Irak'ta 17 sivilin öldürülmesine karışan paralı askerler ve Rusya soruşturmasının kilit isimlerini affetti.
23.12.2020 Dünya
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi ABD Başkanı Donald Trump, Demokratları, 2016 Başkanlık Seçimleri'nde kendisinin seçim kampanyasına "casusluk" yaparak, "darbe" girişiminde bulunmakla suçladı.
7.10.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af!
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af! Kongreye yalan söylemek ve adaleti engellemek gibi suçlardan 3 yıl 4 ay hapis cezası alan Roger Stone, serbest kaldı.
11.07.2020 Dünya
Blackwater'ın kurucusundan Rus Wagner'e Libya'da destek teklifi  iddiası
Blackwater'ın kurucusundan Rus Wagner'e Libya'da destek teklifi iddiası ABD'li güvenlik şirketi Blackwater'ın kurucusu Erik Prince'in, Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter saflarında paralı askerleri savaşan Wagner güvenlik şirketine destek olmayı teklif ettiği, ancak önerinin kabul görmediği öne sürüldü.
14.04.2020 Dünya
Trump açıklayacak! Gündemi uzun süre meşgul etmişti
Trump açıklayacak! Gündemi uzun süre meşgul etmişti ABD Başkanı Donald Trump, 2020'de yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde mali kayıtlarını yayımlayacağını açıkladı.
21.11.2019 Dünya
Trump'a bir şok daha! Suçlu bulundu
Trump'a bir şok daha! Suçlu bulundu ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde danışmanlığını yapan ve Rusya soruşturmasında ismi geçen Roger Stone, aralarında "Kongre'ye yalan söylemek" ve "adaleti engellemek" gibi maddelerden suçlu bulundu.
15.11.2019 Dünya
'ABD tarihindeki en kötü aldatmaca'
'ABD tarihindeki en kötü aldatmaca' ABD Başkanı Donald Trump, 2016'daki başkanlık seçim kampanyasına yönelik yürütülen Rusya soruşturmasını, "ABD tarihindeki en kötü aldatmaca" olarak nitelendirdi.
26.10.2019 Dünya
ABD duyurdu: Yaptırım listesine alındılar
ABD duyurdu: Yaptırım listesine alındılar ABD yönetimi, 4 Rus internet firması ve 7 şahsı, "ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettikleri" gerekçesiyle yaptırım listesine aldığını duyurdu.
30.09.2019 Dünya
Trump, kendisiyle alay edilen sahte başkanlık forsu önünde konuştu
Trump, kendisiyle alay edilen sahte başkanlık forsu önünde konuştu ABD liderini rezil eden forsta Amerikan kartalı yerine çift başlı Rus kartalı var, kartal ok yerine golf sopası tutuyor ve Latince 'Çokluktan birliğe' sloganı yerine 45'inci başkan olan Trump'a atıfla '45 bir kukladır' deniyor.
26.07.2019 Dünya
Trump zorda! ABD’yi karıştıracak ifadeler!
Trump zorda! ABD’yi karıştıracak ifadeler! RUSYA’nın 2016 seçimlerine müdahale edip etmediği konusunda yürüttüğü soruşturmayla ilgili iki ay önce bir rapor yayınlayan Özel Savcı Robert Mueller, ilk kez Kongre’de soruları yanıtladı.
24.07.2019 Dünya
Çok konuşulmuştu: Kapattı ve istifa etti
Çok konuşulmuştu: Kapattı ve istifa etti ABD'de Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, Rusya soruşturması dosyasını resmen kapattığını ve Adalet Bakanlığındaki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
29.05.2019 Dünya
Trump'ı toplantıdan kaldırtan iddia!
Trump'ı toplantıdan kaldırtan iddia! ABD Başkanı Donald Trump, kendisine "Rusya soruşturmasının üstünü örtüyor." suçlamasını yönelten Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi'ye sert tepki gösterdi.
22.05.2019 Dünya
Trump'tan flaş sözler: Başkanlığımı düşürmeye çalışırlarsa...
Trump'tan flaş sözler: Başkanlığımı düşürmeye çalışırlarsa... ABD Başkanı Donald Trump, Demokratların kendisini azletmeyi denemesi halinde ilk adım olarak yüksek mahkemeye başvuracağını söyledi.
24.04.2019 Dünya
Trump'la ilgili bomba iddia! 'Bu benim başkanlığımın sonu'
Trump'la ilgili bomba iddia! 'Bu benim başkanlığımın sonu' Rusya soruşturmasına Mayıs 2017'de Özel Yetkili Savcı olarak Robert Mueller'ın atandığını öğrenen ABD Başkanı Donald Trump'ın "Bu benim başkanlığımın sonu." dediği ortaya çıktı.
18.04.2019 Dünya
Trump: Bu soruşturma hükümetimizi devirmeye teşebbüstü
Trump: Bu soruşturma hükümetimizi devirmeye teşebbüstü ABD Başkanı Donald Trump, Özel Yetkili Savcı Robert Mueller'ın yürüttüğü Rusya soruşturması için, "Bu soruşturma hükümetimizi ve ülkemizi devirmeye teşebbüstü, yasa dışı bir devirme girişimiydi" değerlendirmesini yaptı.
28.03.2019 Dünya
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi...
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi... ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25.03.2019 Dünya
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı?
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı? ABD'de 2 yıldır devam eden Rusya soruşturmasını tamamlayan Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, dosyasını Adalet Bakanı William Barr'a teslim etti. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, 'Bundan sonraki adım Bakan Barr'a kalmış durumda' açıklamasında bulundu.
23.03.2019 Dünya
Amerikalıların çoğu Trump'a inanmıyor
Amerikalıların çoğu Trump'a inanmıyor ABD'de gerçekleştirilen bir ankette, Amerikalıların çoğunun Başkan Trump'ın 2016 seçim kampanyasının Rusya ile bağlantısı olduğuna inandığını ortaya koydu.
10.03.2019 Dünya
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya
Trump: Rusya soruşturmasında hedef değilim
Trump: Rusya soruşturmasında hedef değilim ABD Başkanı Donald Trump, New York Times gazetesine verdiği röportajda Rusya'yla işbirliği iddialarını araştıran Özel Savcı Robert Mueller'in soruşturmasında bir hedef olmadığını söyledi. Trump ayrıca Meksika sınırına yapmayı planladığı duvar konusunda Demokat Partililerle yapılan müzakereleri "vakit kaybı" diye tanımladı.
1.02.2019 Dünya
Bomba iddia: FBI, Trump'ın Rusya için...
Bomba iddia: FBI, Trump'ın Rusya için... New York Times gazetesi, ABD Federal Soruşturma Bürosunun (FBI), ABD Başkanı Donald Trump'ın göreve geldiği 2017'de Rusya için çalışıp çalışmadığını soruşturduğunu iddia etti.
12.01.2019 Dünya
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek
Michael Cohen, Kongre’de ifade verecek Daha önce Kongre'ye yalan söylediğini itiraf eden avukat Cohen, Rusya soruşturmasının seyrini değiştirebilir. Trump'ın tepkisini çeken avukat, iki kadına sus payı ödemesi yapıldığını da açıklamıştı.
11.01.2019 Dünya
Rusya parmağı ifşa oldu
Rusya parmağı ifşa oldu Moskova'nın iki yıl önceki başkanlık seçimlerinde büyük bir kampanya yürüttüğü belirtilen rapora göre, müdahale yalnızca Facebook ve Twitter'la sınırlı değildi. Diğer sosyal medya devleri YouTube, Instagram, Tumblr, PayPal ve Google+'da yapılan paylaşımlarla özellikle muhafazakar seçmen hedeflendi.
18.12.2018 Dünya
Trump'ın eski avukatı Cohen'e 3 yıl hapis cezası
Trump'ın eski avukatı Cohen'e 3 yıl hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'e, "başkanlık seçimlerini etkilemeye çalışmak" da dahil çeşitli federal suçlardan 3 yıl hapis cezası verildi.
12.12.2018 Dünya
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, Amerikan Time dergisinin her yıl seçtiği "yılın kişisi" unvanı için finale kalan isimler arasında yer aldı.
10.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Robert Mueller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robert mueller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.