Robert Amsterdam

Robert Amsterdam

Son dakika Robert Amsterdam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robert Amsterdam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robert Amsterdam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robert Amsterdam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robert amsterdam gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 robert amsterdam haberi bulunmuştur. Tüm robert amsterdam haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün ABD'deki eğitim şebekesi afişe olacak
FETÖ'nün ABD'deki eğitim şebekesi afişe olacak Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) dünyadaki faaliyetlerini Türkiye Cumhuriyeti adına araştıran bağımsız hukuk şirketi Amsterdam&Partners'ın kıdemli ortağı Robert Amsterdam'ın "Aldatma İmparatorluğu:Gülen'in ABD'deki Okul Şebekesi" kitabının Türkçesi piyasaya çıktı.
28.03.2018 Gündem
İhanete ayda 1 milyon dolar
İhanete ayda 1 milyon dolar FETÖ'nün dünya genelindeki hukuk dışı faaliyetlerini ve para trafiğini deşifre eden Amerikalı Avukat Robert Amsterdam, "Fethullah Gülen'in Washington'da lobicilik faaliyetlerine ayda neredeyse 1 milyon dolar harcadığını söyleyebiliriz" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ Türkiye'ye saldırmak için servet harcıyor
FETÖ Türkiye'ye saldırmak için servet harcıyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün dünyadaki faaliyetlerini araştıran hukuk firması Amsterdam&Partners'ın sahibi Robert Amsterdam, örgütün ABD'deki faaliyetlerine ilişkin, "Gülen siyasi yetkililere önemli miktarlarda bağış yapmış durumda. Neredeyse lobicilik faaliyetlerine her ay yarım milyonla 1 milyon dolar arası para harcandığını söyleyebiliriz. Bu parayı Türkiye'ye, Türkiye için çalışan herhangi birine saldırmak, kendi faaliyetlerini korumak ve teşvik etmek için harcıyor" dedi.
13.12.2017 Dünya
FETÖ ABD'deki okulları hortumlamış
FETÖ ABD'deki okulları hortumlamış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasıyla ilgili "Aldatma İmparatorluğu: Gülen Sözleşmeli Okul Ağı Üzerine Bir Araştırma" adlı kitabını yayımlayan Robert Amsterdam, New York Times gazetesine verdiği ilanda, FETÖ'nün ülkedeki okullarından milyonlarca doları "hortumladığını" belirtti.
18.09.2017 Dünya
ABD'de "FETÖ" kitabı yayımlandı!
ABD'de "FETÖ" kitabı yayımlandı! FETÖ'nün dünya genelindeki faaliyetlerini araştıran Amsterdam'ın, ABD'deki FETÖ bağlantılı okullardaki usulsüzlükleri anlattığı "Aldatma İmparatorluğu: Gülen Sözleşmeli Okul Ağı Üzerine Bir Araştırma" adlı kitabı piyasaya çıktı
14.09.2017 Dünya
FETÖ'den üyelerine 1 dolar uyarısı
FETÖ'den üyelerine 1 dolar uyarısı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında FETÖ üyelerinin deşifre edilen "ByLock" yazışmalarında, darbe girişiminden önce örgüt üyelerinin "1 dolar" konusunda uyarıldıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
ABD’de FETÖ’nün kitabı yazılıyor
ABD’de FETÖ’nün kitabı yazılıyor ABD’de yaşayan Fethullah Gülen’in okul sistemin ve vergi mükelleflerini nasıl suistimal ettiği bir kitapla anlatılacak.
11.05.2017 Dünya
Bomba iddia! FETÖ, oralarda hala aktif
Bomba iddia! FETÖ, oralarda hala aktif ABD'de, Türkiye adına FETÖ ile ilgili davaları takip eden Avukat Robert Amsterdam FETÖ'yle ilgili korkunç gerçeği açıkladı. Amsterdam, FETÖ'nün 26 eylatte hala aktif olduğunu açıkladı
29.09.2021 Gündem
FETÖ okullarına 60 milyon dolar destek!
FETÖ okullarına 60 milyon dolar destek! ABD'de vergi mükelleflerinin ödediği paralarla beslenen FETÖ'nün New Jersey eyaletinde yönettiği okulların geçen yıl 60 milyon dolardan fazla finansal destek aldığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
Trump yönetimi FETÖ'nün kullandığı vizeyi kaldırıyor
Trump yönetimi FETÖ'nün kullandığı vizeyi kaldırıyor ABD'de başkan seçilen Trump'ın göçmenlere yönelik politikaları kapsamında ülkeye çalışmak için gelenlere verilen vize türlerinden H-1B'yi sınırlandırmayı planladığı bildirildi. H-1B vize tipini FETÖ de öğretmen çalıştırmak için kullanıyor.
10.01.2017 Dünya
Bomba iddia! 'Gülen, milyonlarca dolar aktardı'
Bomba iddia! 'Gülen, milyonlarca dolar aktardı' Fethullah Gülen’e yönelik yurtdışındaki davalarda Türkiye’yi temsil eden uluslararası avukat Robert Amsterdam, Gülen’in ABD’deki başkanlık yarışını kaybeden Demokrat aday Hillary Clinton’ın kampanyasına milyonlarca dolar bağışta bulunduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
‘ABD’nin Gülen okulları için verdiği para Bank Asya’da çıktı’
‘ABD’nin Gülen okulları için verdiği para Bank Asya’da çıktı’ FETÖ’nün Amerika’daki faaliyetlerini inceleyen hukukçu Amsterdam, “FBI, ABD hükümetinin FETÖ okulları için verdiği paranın Bank Asya’nın kurtarılmasında kullanıldığını tespit etti” dedi.
29.09.2021 Gündem
Şoke eden açıklama! FETÖ, ABD’den bu yıl "yarım milyar dolar" aldı
Şoke eden açıklama! FETÖ, ABD’den bu yıl "yarım milyar dolar" aldı FETÖ’nün yasadışı faaliyetlerini soruşturan Avukat Robert Amsterdam, örgütün 140 ülkedeki 2 bin okulunda üstü örtülü olarak siyasi faaliyetlerde bulunduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
ABD'ye çarpıcı "FETÖ" uyarısı
ABD'ye çarpıcı "FETÖ" uyarısı Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi Amsterdam: Türkiye'de yüzlerce kişinin ölümü ve binlerce kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan 15 Temmuz darbe girişiminin sorumlusu FETÖ, bu yıl ABD'deki 26 eyalette, 140'tan fazla okulda yaklaşık 60 bin öğrenciye eğitim verdi, ülke ekonomisinden yarım milyar dolar çekti
29.09.2021 Gündem
FETÖ ABD'yi dolandırmış
FETÖ ABD'yi dolandırmış Uluslararası hukuk firması Amsterdam & Partners, ABD’nin Ohio eyaletinde faaliyet gösteren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı okullarda yolsuzluk yapıldığını tespit ettiklerini, sadece Ohio'da emlak dolandırıcılığından 19 milyon dolar gelir elde ettikleri gerekçesiyle bu okulların soruşturulması için yetkili makamlara resmi başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Avukat Amsterdam: Gülen'i de yönlendiren bir 'Abi' var
Avukat Amsterdam: Gülen'i de yönlendiren bir 'Abi' var Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) uluslararası yasa dışı faaliyetlerini hukuki olarak soruşturan Amsterdam&Partners hukuk firmasının yetkilisi Robert Amsterdam, FETÖ'nün elebaşı "Gülen'i yönlendiren bir 'abi' olduğunu düşünüyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ, gözünü ABD ordusuna dikti
FETÖ, gözünü ABD ordusuna dikti 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin arkasındaki FETÖ, gözünü ABD ordusuna da dikti. Örgüt yeni hedef olarak ABD üslerinde de okullar açmaya başladı
29.09.2021 Gündem
Teksas'taki "PDY okulları" hakkında soruşturma talebi
Teksas'taki "PDY okulları" hakkında soruşturma talebi ABD'de Teksas Temsilciler Meclisi Üyesi Dan Flynn, eyalet başsavcısı Ken Paxton'a gönderdiği mektupta Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) bağlı olduğu belirtilen Harmony Okulları hakkındaki iddiaların soruşturulması talebinde bulunarak, "Eğer iddialar doğruysa Teksaslı vergi mükellefi vatandaşlarımız ve eğitim sistemimiz tehlike altında demektir" dedi...
17.06.2021 Dünya
ABD'de Paralel Yapı okullarında yolsuzluk iddiası
ABD'de Paralel Yapı okullarında yolsuzluk iddiası ABD'de Paralel Yapı'yla ilişkili Harmony Okullarında 18 milyon dolarlık yolsuzluk iddiasıyla ilgili Teksas Eğitim Ajansına ek şikayet başvurusu yapıldı. Amsterdam&Partners LLP hukuk firmasının yetkilisi Amsterdam: "18 milyon doların zimmete geçirildiğini öğrenmek sarsıcı"
11.07.2016 Dünya
Robert Amsterdam: Putin savaşçı bir kişiliktir
Robert Amsterdam: Putin savaşçı bir kişiliktir Amsterdam hukuk firmasının sahibi Robert Amsterdam, BBC World'e verdiği röportajda Suriye'deki ateşkes ortamını ve sivil kayıpları değerlendirdi
3.03.2016 Dünya
ABD'de Gülen'e dava açıldı!
ABD'de Gülen'e dava açıldı! Uluslararası hukuk firmaları Amsterdam & Partners LLP ile Fox Rothschild LLP'nin yöneticileri, Fetullah Gülen hakkında çeşitli insan hakları ihlalleri suçlamalarıyla Gülen'in yaşadığı Pennsylvania'da dava açtıklarını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Efsane isimlerin izinde Başka Şehirler
Efsane isimlerin izinde Başka Şehirler Şehirlerin dününe uzanan yolculuklar, iz bırakan efsane isimlerden geriye kalan hatıralar, geçmişin derinliklerinde unutulan masal tadında hikâyeler…
17.09.2019 Kültür Sanat
Avrupa ekibi şokta! Stadın çatısı çöktü
Avrupa ekibi şokta! Stadın çatısı çöktü Hollanda Eredivisie ekiplerinden AZ Alkmaar’ın maçlarına ev sahipliği yapan AFAS Stadyumu’nun çatısının bir kısmı hortum sebebiyle çöktü.
10.08.2019 Futbol
“Türkiye finallerde sürpriz yapabilir”
“Türkiye finallerde sürpriz yapabilir” 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde "en iyi üçüncü" kontenjanından finallere gitme hakkı kazanan Türkiye'nin performansını yorumlayan Avrupa'nın farklı ülkelerinden birçok basın mensubu, ay-yıldızlıların büyük bir başarıya imza attığı görüşünde birleşti.
15.10.2015 Futbol
Devler Ligi'nde büyük sürpriz!
Devler Ligi'nde büyük sürpriz! Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçlarında ilk gün tamamlandı.
4.08.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Robert Amsterdam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robert amsterdam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.