Reyhan Karaca

Reyhan Karaca

Son dakika Reyhan Karaca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reyhan Karaca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reyhan Karaca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reyhan Karaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reyhan karaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 reyhan karaca haberi bulunmuştur. Tüm reyhan karaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Reyhan Karaca:Evli bir adama aşık oldum
Reyhan Karaca:Evli bir adama aşık oldum Şarkıcı Reyhan Karaca UçanKuş TV’de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. Reyhan Karaca özel hayatıyla ilgili olay itiraflarda bulundu.
4.10.2021 Magazin
Reyhan Karaca korkuttu! Kanlar içinde kaldı
Reyhan Karaca korkuttu! Kanlar içinde kaldı Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, yeni projeleri için görüşmeye gittiği villada talihsiz bir kaza yaşadı. Villanın bahçesinde yürüdüğü yere esnada yere düşen ve kanlar içerisinde kalan ünlü sanatçı Reyhan Karaca hastaneye kaldırıldı.
28.06.2020 Magazin
‘Türk erkeklerine güvenmiyorum...’
‘Türk erkeklerine güvenmiyorum...’ Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca, Türk erkeklerine güvenmediğini belirtti.
20.04.2020 Magazin
Canlı yayında yeni starlar arıyor
Canlı yayında yeni starlar arıyor Özgür Aras, Instagram hesabı üzerinden 3 gün üst üste yaptığı yayınla yeni seslere yer veren ve onları takipçilerine tanıttı. Ünlü menajerin yayına bağlanan Deniz Seki, İrem Derici, Simge, Reyhan Karaca ve Yonca Evcimik, hem sohbet etti, hem de şarkılar söyledi ve yayına bağlanan genç müzisyenlere yorumlarıyla motive etti.
3.04.2020 Magazin
Reyhan Karaca Radyo D'ye konuk oluyor
Reyhan Karaca Radyo D'ye konuk oluyor Radyo D’de Melis Baştuğ’un sunduğu Müzik Hattı her çarşamba çok özel konukları ile dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor…
25.02.2020 Kültür Sanat
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri
Doya Doya Moda yarışmasının jürisi Banu Noyan kimdir? Banu Noyan’ın hayatı ve kariyeri Doya Doya Moda yarışmasıyla gündeme gelen Banu Noyan ile ilgili merak edilenler arttı. Gülsah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ile birlikte Doya Doya Moda yarışmasında jüri olan Banu Noyan kimdir?
25.11.2019 Yaşam
Yeni bir aşk mı?
Yeni bir aşk mı? Reyhan Karaca, önceki akşam Arnavutköy’de görüntülendi.
30.01.2019 Magazin
Tek yürek oldular
Tek yürek oldular Ünlü isimler, darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri anmak için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde tek yürek oldular, birlik ve beraberlik mesajı verdiler
16.07.2018 Magazin
En büyük mirasım şarkılarım
En büyük mirasım şarkılarım Deniz Seki, meslek hayatının 20’nci yılını Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle kutladı. Seki, “İncecik bir kadınım. En büyük mirasım ise şarkılarım” dedi
9.12.2017 Magazin
Reyhan Karaca çıldırdı: Aşağılık, şerefsiz!
Reyhan Karaca çıldırdı: Aşağılık, şerefsiz! Üsküdar'da önünden geçen kediye silahla ateş eden kişiye sosyal medya hesabından tepki gösteren Reyhan Karaca, "Aşağılık, şerefsiz" ifadelerine yer verdi.
13.11.2017 Magazin
Ünlü şarkıcıya büyük ayıp! Cenazede selfie yapmak isteyen kadına tepki
Ünlü şarkıcıya büyük ayıp! Cenazede selfie yapmak isteyen kadına tepki Meslektaşı Hakan Altun'un babası Hasan Altun'un cenazesine katılan şarkıcı Reyhan Karaca, cenazede selfie yapmaya çalışan bir kadının telefonunu elinden aldı.
3.11.2017 Magazin
Ataşehir'de best of 90's konseri!
Ataşehir'de best of 90's konseri! Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, önceki gün Ataşehir Palladium'da muhteşem bir konser verdi.
24.10.2017 Kültür Sanat
Reyhan Karaca hastaneye kaldırıldı!
Reyhan Karaca hastaneye kaldırıldı! Şarkıcı Reyhan Karaca, dün gece saatlerinde evinde fenalaştı. Bayılıp yere düşen şarkıcı, yakın dostları tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.07.2017 Magazin
Çorbada tuzları oldu!
Çorbada tuzları oldu! Evsiz insanlara her akşam sıcak bir çorba ikram etmek için başlatılan ‘Çorbada Tuzun Olsun’ kampanyasına ünlüler yoğun ilgi gösterdi.
27.03.2017 Magazin
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye Özgür Aras, önceki gece çok özel bir partiyle yeni yaşını kutladı.
8.02.2017 Magazin
Özgür bir deniz!
Özgür bir deniz! Cezaevinde bulunan Deniz Seki, menajeri Özgür Aras’ın doğum gününü “Özgür bir deniz gördüm sanki!” notuyla kutladı.
7.02.2017 Magazin
Banu Alkan'ın dehşet dakikaları! Yığılıp kaldı
Banu Alkan'ın dehşet dakikaları! Yığılıp kaldı Ünlü isimlerin şakalandığı 'Demet Akbağ ile Çok Aramızda' programının son kurbanı Türkiye'nin Afrodit'i Banu Alkan oldu.
9.01.2017 Magazin
Yepyeni bir sayfa açıyorum
Yepyeni bir sayfa açıyorum Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde mahkum olan Deniz Seki’nin sanatçı dostları yeni yılını kutladı. Seki içeride dostlarına “Hatalarımla yüzleştim. Şimdi yeşereceğim” dedi
30.12.2016 Magazin
Deniz Seki’ye sürpriz ziyaret
Deniz Seki’ye sürpriz ziyaret Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün sanatçı dostlarının sürpriz ziyaretiyle cezaevinde mutlu anlar yaşadı.
29.12.2016 Magazin
Bu şarkı çok özel
Bu şarkı çok özel Enbe Orkestrası şefi Behzat Gerçeker’in Antalya Belekte’ki Sueno Hotel’de gerçekleştirdiği konserlerinin bu haftaki konuk sanatçısı Reyhan Karaca oldu...
2.09.2016 Magazin
Tuğba Altıntop rekor kırdı!
Tuğba Altıntop rekor kırdı! Tuğba Altıntop'un şarkıcılığa adım attığı single'ı 'La La', Youtube'da 4 milyona yakın tıklanarak Tarkan'ın 'Sevmekten Kim Usanır'ından, Sibel Can'ın 'Arabesque'inden ve 'İşte Benim Zeki Müren' albümündeki şarkılardan daha çok izlendi Aralarında Enrico Macias, Göksel, Engin Altan Düzyatan, Halit Ergenç, Muazzez Ersoy, Funda Arar’ın da bulunduğu 20 şarkıcının ve ünlü ismin birer Zeki Müren şarkısı seslendirdiği ‘İşte Benim Zeki Müren’ adlı albümün yapımcısı Murat Yıldırım, Youtube’daki izlenme sayıları karşısında şoke oldu...
11.06.2016 Magazin
Deniz Seki kimdir?
Deniz Seki kimdir? Pop sanatçısı Deniz Seki son dönemlerde adı skandallarla anılıyor. Şu anda hapishanede bulunan Deniz Seki kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Deniz Seki hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Müzik dünyasına sürpriz ikili!
Müzik dünyasına sürpriz ikili! Müzik, dans ve oyunculuk eğitimi alan radyo programcısı Volkan Kırımlıoğlu, ilk single’ı ‘Boyalı Sevdalar’ı yayınladı...
6.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reyhan Karaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reyhan karaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.