Recep Gürkan

Recep Gürkan

Son dakika Recep Gürkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Gürkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Gürkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Gürkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep gürkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 recep gürkan haberi bulunmuştur. Tüm recep gürkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı Edirne'de Balkan Savaşları'nda şehit düşen askerler, Sarayiçi'nde bulunan Balkan Şehitliği'nde düzenlenen törenle anıldı. 
26.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Kadıoğlu: İklim değişikliği afetlerin sayısı ve süresini artırıyor
Prof. Dr. Kadıoğlu: İklim değişikliği afetlerin sayısı ve süresini artırıyor İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı Profesörü Mikdat Kadıoğlu, iklim değişikliğine dikkati çekerek, "İklim değişikliği mevcut problemlerimizi de artırıyor. Normalde sel, dünya var olduğundan beri sürekli var olan bir olay. Kuraklık da vardı ama iklim değişikliği bunların sayısını ve süresini artırıyor" dedi.
15.03.2023 Gündem
CHP'li 11 il belediye başkanı: Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar güveniyoruz
CHP'li 11 il belediye başkanı: Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar güveniyoruz CHP'li 11 il belediye başkanınca yapılan ortak açıklamada, "Umut dolu bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümekten gurur duyuyor ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz" denildi.
4.03.2023 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların bilançosunu açıkladı
Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların bilançosunu açıkladı Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Bilal Dikmen, Türkiye'de 1975'ten bugüne 2 bin 600'ün üzerinde taşkın yaşandığını belirterek, "Bu taşkınlarda 900'den fazla vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 990 bin hektarlık alan taşkına maruz kalmış ve zarar olarak değerlendirdiğimizde de 4 milyar dolardan fazla da mali zarar meydana gelmiştir" dedi.
6.07.2022 Gündem
Merakla bekleniyordu! Kırkpınar'da finalin adı belli oldu
Merakla bekleniyordu! Kırkpınar'da finalin adı belli oldu Edirne'de 661'incisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehilvanlık müsabakalarında finalistler Cengizhan Şimşek ile Mustafa Taş oldu.
3.07.2022 Diğer Sporlar
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası!
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Herkese bedava dağıttılar! Böylesi ilk kez oluyor, vali ve belediye başkanı...
Herkese bedava dağıttılar! Böylesi ilk kez oluyor, vali ve belediye başkanı... Edirne'de düzenlenen, ünü yurt sınırlarını aşan Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali'nin son günü Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen 'acı süs biberi yeme' yarışması ve bedava ciğer dağıtımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Kimi yarışmacının acıya aldırış etmediği, kiminin ise acıdan gözlerinden yaş geldiği etkinlikte dağıtılan 1.5 tonun üzerindeki ciğeri alabilmek için vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.
15.05.2022 Yaşam
Şaka yaptığı arkadaşının yumruklarıyla ölen Nevrekop'u, motosiklet tutkunları uğurladı
Şaka yaptığı arkadaşının yumruklarıyla ölen Nevrekop'u, motosiklet tutkunları uğurladı Edirne'de, şaka yaptığı Özkan Makas'ın (43), yumruk darbeleriyle bilinci kapanıp, tedavi gördüğü yoğun bakımda 19 gün sonra hayatını kaybeden Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop (44), Türkiye'nin dört bir yanından gelen 200'e yakın motosiklet tutkunun katıldığı törenle toprağa verildi.
8.03.2022 Gündem
Kırkpınar güreş ağalığını 1 milyon 22 bin lira bedelle Seyfettin Selim kazandı
Kırkpınar güreş ağalığını 1 milyon 22 bin lira bedelle Seyfettin Selim kazandı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde gelecek yılın güreş ağalığı ihalesini, mevcut ağa Seyfettin Selim 1 milyon 22 bin lira bedelle kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Koca'dan tam kapanma açıklaması!
Bakan Koca'dan tam kapanma açıklaması! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tam kapanmada vaka sayılarında hızlı düşüş sağlayacaklarını inandıklarını belirterek, "Tüm Türkiye'de son 2 haftada hastaneye müracaat edenlerin sayısı yarı yarıya düşmüş durumdadır. Özetle test sayılarının düşmesi, vaka sayısının düşmesinin sebebi değil, sonucudur" dedi.
3.05.2021 Gündem
Bakan Kurum duyurdu: 36 tesise kapatma cezası verildi!
Bakan Kurum duyurdu: 36 tesise kapatma cezası verildi! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trakya'da Ergene Havzası'ndaki kirliliğin önlenmesi için son 2 yılda 3 bin 440 denetim gerçekleştirdiklerini, 24 milyon TL idari para cezası uygulandığını, 36 tesise kapatma cezası verildiğini söyledi. Denetimleri aralıksız sürdüreceklerini belirten Bakan Kurum, Ergenemizi ve Meriçimizi koruyoruz. Bölgeyi doğal güzelliğiyle birlikte gelecek nesillere bırakacağımız adımları kararlı şekilde atmaya devam ediyoruz" dedi.
10.03.2021 Ekonomi
Belediye başkanına hapis şoku! 15 Temmuz gecesi...
Belediye başkanına hapis şoku! 15 Temmuz gecesi... Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi bir barda kadeh kaldırıp, şarkı söylediği görüntülerle ilgili 'suçu ve suçluyu övme' suçundan tutuksuz yargılandığı davada, savcı mütaalasını açıkladı. Savcı, Başkan Gürkan'ın 2 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.
13.01.2021 Gündem
Topkapı Sarayı eski müdürü Filiz Çağman, Edirne'de toprağa verildi!
Topkapı Sarayı eski müdürü Filiz Çağman, Edirne'de toprağa verildi! Topkapı Sarayı'nın eski müdürü, dünyanın sayılı el yazması ve minyatür sanatı uzmanlarından Dr. Filiz Çağman (81), son yolculuğuna uğurlandı.
12.01.2021 Gündem
Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Faciaya doğru gidiyoruz
Edirne Belediye Başkanı Gürkan: Faciaya doğru gidiyoruz Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya'da son 91 yılın en kurak döneminin yaşandığını, kentin içme suyunun sağlandığı Kayalıköy Barajı'ndaki su rezervinin de yüzde 3'e düştüğünü belirtti. Gürkan, "Trakya son 91 yılın en kurak dönemini yaşıyor. Yer altı sularımız yüzde 85 oranında azaldı. Bir faciaya doğru gidiyoruz" dedi.
23.12.2020 Gündem
Belediye başkanı duyurdu! 'Trakya son 91 yılın en kurak dönemini yaşıyor'
Belediye başkanı duyurdu! 'Trakya son 91 yılın en kurak dönemini yaşıyor' Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya'da son 91 yılın en kurak döneminin yaşandığını ve kente içme suyu sağlayan Kayalıköy Barajı'nda su seviyesinin yüzde 3'e düştüğünü bildirdi.
22.12.2020 Gündem
Kapandı! Gelen geri dönüyor, içlerinde Bulgaristan'dan gelenler bile var
Kapandı! Gelen geri dönüyor, içlerinde Bulgaristan'dan gelenler bile var Edirne'de her hafta cuma günü kurulan ve Bulgaristan vatandaşlarının alışveriş için geldiği Ulus Pazarı, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 hafta kapatıldı. Bugün pazar alışverişine gelen Bulgarlar, pazarın kapalı olduğunu görünce geri döndü.
27.11.2020 Yaşam
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı Cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a CHP'den tepki geldi. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
28.10.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan  Edirne'de ziyaretlerde bulundu
TBMM Başkanı Şentop ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Edirne'de ziyaretlerde bulundu TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Edirne'de Osmanlı darüşşifası ve Osmanlı imaretinin modellemelerle anlatıldığı müzeler ile "Türkiye'nin en çevreci camisi"ni ziyaret etti.
19.09.2020 Siyaset
Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 - 2020 yağlı güreşleri ne zaman başlıyor?
Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 - 2020 yağlı güreşleri ne zaman başlıyor? Koronavirüs salgını, birçok alanda olduğu gibi Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 takvimin de sarkmasına neden oldu. Geleneksel ata sporunun ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar, sabırsızlıkla Kırkpınar Güreşleri ne zaman, sorusuna cevap arıyor.
4.07.2020 Gündem
Kakava şenlikleri sembolik olarak kutlanacak! Kakava ne demek? Kakava şenlikleri ne zaman ve nasıl olur?
Kakava şenlikleri sembolik olarak kutlanacak! Kakava ne demek? Kakava şenlikleri ne zaman ve nasıl olur? UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'ndeki Kakava, bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında sembolik olarak yapılacak. Corona virüsü salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyularak düzenlenecek sembolik kutlamada her yıl binlerce kişinin katıldığı Kakava şenliklerine ise yer verilmeyecek. Peki, kakava ne demek? Kakava Şenlikleri nasıl ve nasıl olur?
5.05.2020 Gündem
Sokaktaki kalabalığı gören başkandan tepki: "Allah aşkına çıkmayın"
Sokaktaki kalabalığı gören başkandan tepki: "Allah aşkına çıkmayın" Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 'evde kal' çağrılarına karşın sokağa çıkan vatandaşları, kentin en önemli caddesine giderek uyardı. Gürkan, "Artık yalvarma derecesine geldik, ne söyleyeceğimizi şaşırdık. Allah aşkına sevgili Edirneliler, çıkmayın evden." dedi.
3.04.2020 Gündem
Yaşlılar "evinde kal" çağrısına uymayınca banklı çiçekliklere de tel  örgü çekildi
Yaşlılar "evinde kal" çağrısına uymayınca banklı çiçekliklere de tel örgü çekildi Edirne'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bankı olan çiçeklikler tel örgüyle çevrildi.
21.03.2020 Gündem
Şehit Uzman Çavuş, Edirne'de gözyaşlarıyla uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş, Edirne'de gözyaşlarıyla uğurlandı Irak'ın kuzeyinde sürdürülen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Bayram Günay (27), memleketi Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı törenin ardından, gözyaşları arasında toprağa verildi.
14.01.2020 Gündem
'Edirne'den Kars'a kadar' lafta kalmadı... Buluştular!
'Edirne'den Kars'a kadar' lafta kalmadı... Buluştular! Türkiye'nin iki sınır şehrinin futbol takımları, İstanbul'daki hazırlık maçında karşılaştı.
5.01.2020 Futbol
Türkiye'deki ilk 'İlk Yardım Eğitim Merkezi' kuruldu!
Türkiye'deki ilk 'İlk Yardım Eğitim Merkezi' kuruldu! Edirne Valiliği, ilk yardım eğitimi almış kişilerin sayısının artırılması amacıyla Türkiye'de bir ilke imza atarak 112 Acil Çağrı Merkezi bünyesinde 'İlk Yardım Eğitim Merkezi'ni kurdu. Edirne Valisi Ekrem Canalp, ilk yardımın önemine dikkat çekerek, "Kurumlarla beraber eş güdüm içerisinde çalışıldığı zaman önümüzdeki on yıllar boyunca burada on binlerce Edirneli ilk yardım eğitimini almış olacak" dedi.
22.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Recep Gürkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep gürkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.