Raporu

Raporu

Son dakika raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.613 raporu haberi bulunmuştur. Tüm raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narin'in ölüm tarihi belli oldu! Otopsi raporu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Narin'in ölüm tarihi belli oldu! Otopsi raporu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktıDiyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın yaÅŸadığı TavÅŸantepe Mahallesi’ndeki çocukların durumlarına iliÅŸkin psikososyal destek ekibince hazırlanan ön rapor tamamlandı. Raporda dikkat çeken detaylar yer aldı. Öte yandan Narin'in otopsi raporu ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ölüm tarihi belli olan Narin ile ilgili Diyarbakır Barosu BaÅŸkanı Nahit Eren açıklama yaptı.
20.09.2024Gündem
Kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı!
Kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı!Artan kira fiyatları nedeniyle açılan kira tespit davalarında, İstanbul’da bir ev sahibinin açtığı dava Türkiye’de bir ilke imza atıldı. İlk kez kira tespit davasında yapay zeka kullanıldı.
20.09.2024Gündem
Adli Tıp raporu tamamlandı! Narin'in kesin ölüm nedeni belirlendi
Adli Tıp raporu tamamlandı! Narin'in kesin ölüm nedeni belirlendiAdli Tıp Kurumu, Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına baÄŸlı" olarak öldüğünü belirledi.
19.09.2024Gündem
Rekabet Kurulundan, Petrol Ofisinin BP Petrolleri ve BP Turkey'i devralmasına koşullu izin
Rekabet Kurulundan, Petrol Ofisinin BP Petrolleri ve BP Turkey'i devralmasına koşullu izinRekabet Kurulu, BP Petrolleri AŞ ve BP Turkey Refining Limited Şirketi'nin tüm hisselerinin Petrol Ofisi AŞ tarafından devralınması işlemine koşullu izin verilmesini kararlaştırdı.
19.09.2024Ekonomi
Ä°nsansız Deniz Aracı Yarışması Final Süreci BaÅŸlıyor
Ä°nsansız Deniz Aracı Yarışması Final Süreci BaÅŸlıyorTEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında Milli Savunma Bakanlığı ve ASELSAN yürütücülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenen Ä°nsansız Deniz Aracı Yarışmasının final deÄŸerlendirme süreci 19-22 Eylül tarihlerinde Mersin Erdemli Balıkçı Barınağında gerçekleÅŸecek.
18.09.2024YaÅŸam
Reklam ve pazarlama iletiÅŸiminin yükselen trendleri IAB Connect’te ele alındı
Reklam ve pazarlama iletiÅŸiminin yükselen trendleri IAB Connect’te ele alındıİnteraktif Reklamcılık DerneÄŸi IAB, yılın son çeyreÄŸine girerken, reklam ve pazarlama iletiÅŸimi sektörünü bir araya getirdi. IAB Connect: Yükselen Trendler etkinliÄŸinde, önümüzdeki yılın stratejileri, yaratıcı uygulama fikirleri, ekonomik beklentiler ve yeni yasal düzenlemeler konuÅŸuldu.
18.09.2024YaÅŸam
Maliye sahte fatura kesenleri yakaladı: 3 milyar TL'lik tespit
Maliye sahte fatura kesenleri yakaladı: 3 milyar TL'lik tespitHazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında sahte fatura kullanımını engellemek amacıyla 4 bin 500 büyük mükellefe ilişkin incelemelerini derinleştirirken, ilk aşamada 3 milyar liralık sahte fatura tespit edildi.
18.09.2024Ekonomi
AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı: Uzak mesafeden öldürülmüÅŸ
AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı: Uzak mesafeden öldürülmüÅŸBatı Åžeria'da Ä°srail askerlerince katledilen AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı. Raporda AyÅŸenur'un uzak mesafeden yapılan atışla hedef alındığı belirlendi.
18.09.2024Dünya
Ä°srail askerlerinin öldürdüÄŸü AyÅŸenur Ezgi Eygi'ye son veda: Zalimler hesabını verecek
Ä°srail askerlerinin öldürdüÄŸü AyÅŸenur Ezgi Eygi'ye son veda: Zalimler hesabını verecekÄ°ÅŸgal altındaki Batı Åžeria'da Ä°srail askerlerince öldürülen 26 yaşındaki Türk-Amerikan vatandaşı AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin cenazesi dün Türkiye'ye getirildi. Eygi, bugün Aydın'ın Didim ilçesinde topraÄŸa veriliyor. Cenaze töreninde konuÅŸan TBMM BaÅŸkanı Numan KurtulmuÅŸ, "Zalimler bunun hesabını uluslararası tüm mahkemelerde verecek" tepkisinde bulundu.
14.09.2024Gündem
Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına yanıt
Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına yanıtNarin Güran cinayetine iliÅŸkin gözaltına alınan tutuklanan Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. CNN TÃœRK kanalında paylaşılan bilgilere göre; Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'la olan iliÅŸkisine ve HTS kayıtlarına dair de açıklamalarda bulundu. Ä°ÅŸte detaylar...
13.09.2024Gündem
AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu ortaya çıktı
AyÅŸenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu ortaya çıktıFilistin Adli Tıp Kurumunun Türk-ABD vatandaşı AyÅŸenur Ezgi Eygi için hazırladığı otopsi raporunda Eygi'yi başından hedef alan Ä°srail kurÅŸununun "neredeyse düz bir çizgide soldan saÄŸa doÄŸru isabet ettiÄŸi" belirtildi.
13.09.2024Gündem
Narin Güran soruÅŸturmasında sır isim her ÅŸeyi tek tek anlattı! Cinayet sonrası atılan mesaj ortaya çıktı
Narin Güran soruÅŸturmasında sır isim her ÅŸeyi tek tek anlattı! Cinayet sonrası atılan mesaj ortaya çıktıNarin Güran cinayetinde yeni geliÅŸme! Türkiye’yi sarsan cinayette Narin’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi çalışmaları devam ederken Narin’in (8) tutuklu amcası Salim Güran'ın, yeÄŸeninin kaybolduÄŸu 21 AÄŸustos’ta saat 16.43’ten sonra 5 kez aradığı isim ortaya çıktı. Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne iliÅŸkin Adli Tıp Kurumu'nun ön raporu ortaya çıktı.Â
12.09.2024Gündem
Antalyaspor'da Alex istedi, Mendez ile anlaşma sağlandı
Antalyaspor'da Alex istedi, Mendez ile anlaşma sağlandıTeknik direktör Alex de Souza'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı kulüp, Sao Paulo'dan Jhegson Mendez ile el sıkıştı.
12.09.2024Süper Lig
3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret! Bakan Tunç: 22 ÅŸüpheli yarın savcılıkta olacak
3 bakandan Narin'in kabrine ziyaret! Bakan Tunç: 22 ÅŸüpheli yarın savcılıkta olacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir GöktaÅŸ, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçiÅŸleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da, 8 yaşındaki Narin Güran'ın kabrini ziyaret etti. Narin'in kabri sonrası Diyarbakır ValiliÄŸi'ne geçen üç bakan, soruÅŸturmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Narin'in ölümüyle ilgili 267 kiÅŸinin ifadesi alındı. Caniler, hesap verecek. 22 şüpheli yarın savcılıkta olacak" ifadelerini kullandı.
11.09.2024Gündem
Doktoru döven ÅŸüpheliden piÅŸkin savunma: "Suç ondaydı, üzerime çay dökünce, çaycının altını alıp kafasına vurdum"
Doktoru döven ÅŸüpheliden piÅŸkin savunma: "Suç ondaydı, üzerime çay dökünce, çaycının altını alıp kafasına vurdum"Adana'da eÅŸine saÄŸlık raporu almaya gittiÄŸi doktoru elektrikli çaydanlık ile döven ÅŸahıs adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde, "Doktor üzerime çay döktü. Ben de çaycının altını alıp kafasına vurdum" dediÄŸi öğrenildi.
11.09.2024Adana
Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyor
Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyorTEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl yine genç mühendisleri ve bilim insanlarını buluşturuyor. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek inovatif projelerden biri olan Dikey İnişli Roket Yarışması, dünyada düzenlenen ilk roket itkili iniş yarışması olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Genç yeteneklerin yarışacağı bu büyük mücadele, 11-15 Eylül 2024 tarihleri arasında TÜBİTAK SAGE yerleşkesinde, Ankara’da gerçekleştirilecek.
11.09.2024YaÅŸam
Dr. Mehmet KasapoÄŸlu Ä°zmir Körfezi ile ilgili akademik toplantıya katıldı
Dr. Mehmet KasapoÄŸlu Ä°zmir Körfezi ile ilgili akademik toplantıya katıldıİzmir Körfezi'nde yaÅŸanan çevre felaketinin çözümüne yönelik yürütülen çalışmalara bir destek de Ege Ãœniversitesinden geldi.
11.09.2024Gündem
7 yaşındaki Yüsra'nın yanlış serum takıldığı için öldüÄŸü iddiası! Adli tıp raporu çıktı, toksik maddeye rastlanmadı
7 yaşındaki Yüsra'nın yanlış serum takıldığı için öldüÄŸü iddiası! Adli tıp raporu çıktı, toksik maddeye rastlanmadıBursa'da bahar nezlesi ÅŸikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Yüsra TürkoÄŸlu, ailesinin iddiasına göre yanlış serum sebebiyle hayatını kaybetti. Acılı aile sorumlu olduklarını iddia ettiÄŸi kurum ve kiÅŸiler hakkında ÅŸikayette bulunurken, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporunda tedavi sırasında kullanılan ilaçların tedavi düzeyinde olduÄŸu, toksik düzeyde olmadığı, aranan toksik maddelerin bulunmadığı, Yüsra'nın ölümünün kalp kası enfeksiyonu ve geliÅŸen komplikasyonları sonucu meydana geldiÄŸi ifade edildi.
11.09.2024Gündem
Mardin'de biri boksör iki kardeÅŸ nöbetçi öÄŸretmeni darbetti
Mardin'de biri boksör iki kardeÅŸ nöbetçi öÄŸretmeni darbettiMardin’in Mazıdağı ilçesinde bir anaokulunun bahçesinde nöbetçi öğretmen Yusuf E., 'kapı açma' nedeniyle tartıştığı biri amatör boksör 2 kardeÅŸ tarafından darbedildi. Olay güvenlik kamerasına yansırken, 2 kardeÅŸ de gözaltına alındı.
10.09.2024Gündem
Narin soruÅŸturmasında yeni detaylar! Ön otopsi raporu ortaya çıktı
Narin soruÅŸturmasında yeni detaylar! Ön otopsi raporu ortaya çıktıNarin Güran günlerdir Türkiye'nin gündeminde. Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran soruÅŸturmasıyla ilgili yeni açıklama yaptı. Bakan Tunç, "SoruÅŸturmada gözaltındaki kiÅŸi sayısı 24’e yükselmiÅŸtir" dedi. Diyarbakır Valisi Murat ZorluoÄŸlu, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kıyafetleriyle dere kenarında çuval içinde üzeri taÅŸla gizlenmiÅŸ vaziyette 08.45 sıralarında ölü bulunduÄŸunu söyledi. 8 yaşındaki Narin Güran’ın BaÄŸlar Kaymakamlığının projesindeki görüntüleri ortaya çıktı. Narin'in içinde bulunduÄŸu torbadan 3 eÅŸya çıktı. Narin Güran'ın Adli Tıp Kurumu'nda süren otopsisi sona erdi. Ä°ÅŸte merak edilen tüm detaylar...
8.09.2024Gündem
AyÅŸenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateÅŸ edildi
AyÅŸenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateÅŸ edildiÄ°srail askerleri Türk asıllı insan hakları aktivisti AyÅŸenur Ezgi Eygi'yi katletti. Eygi'nin öldürülmesi sonrası tepkiler çığ gibi geldi.
7.09.2024Dünya
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü saÄŸanak yağışlar 26 ilde etkili olacak
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü saÄŸanak yağışlar 26 ilde etkili olacakSon dakika haberi; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ãœlkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doÄŸusu, Batı ve DoÄŸu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, DoÄŸu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile DoÄŸu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÃœRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Åžen'den hafta sonu için uyarı geldi.
6.09.2024Gündem
Son hava tahmin raporu Meteoroloji tarafında açıklandı, 16 ÅŸehir için saÄŸanak yağış uyarısı geldi
Son hava tahmin raporu Meteoroloji tarafında açıklandı, 16 ÅŸehir için saÄŸanak yağış uyarısı geldiSaÄŸanak yağışlar sıcak havaların yerini almaya baÅŸlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ãœlkemizin iç ve doÄŸu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, DoÄŸu Karadeniz, Orta ve DoÄŸu Akdeniz’in iç kesimleri, DoÄŸu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Kırklareli, Gaziantep, Kilis ve Hatay çevrelerinin yerel olmak üzere saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon’un batısı, Artvin’in kuzeyi, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli, Rize çevreleri ile Trabzon'un doÄŸusunda yer yer çok kuvvetli ve ÅŸiddetli olması bekleniyor.
5.09.2024Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı olduİstanbul Havalimanı, 26 Ağustos-1 Eylül'ü kapsayan dönemde, günlük ortalama bin 494 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kaydedildi.
5.09.2024Ekonomi
BeÅŸiktaÅŸ'ta ayrılık sayısı 20'yi aÅŸtı! Transfer raporu ortaya çıktı
BeÅŸiktaÅŸ'ta ayrılık sayısı 20'yi aÅŸtı! Transfer raporu ortaya çıktıBeÅŸiktaÅŸ yaz transfer döneminde kadrosunda büyük deÄŸiÅŸiklikler yaptı. Ä°ÅŸte siyah-beyazlılarda gelenler ve gidenlerin listesi...

Benzer Haber Etiketleri

Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.