Rami Kışlası

Rami Kışlası

Son dakika rami kışlası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rami kışlası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rami kışlası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rami Kışlası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rami kışlası gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 rami kışlası haberi bulunmuştur. Tüm rami kışlası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya çalıştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya çalıştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Rami Kütüphanesi'nde gençlik buluşmasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya ve kendi tabanlarını tatmin etmeye çalıştılar. Sonra biz 5 puan önde bitirdik. Yarım puan daha alsaydık, o akşam işi bitiriyorduk" dedi.
20.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri: Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da 'Gençlik Buluşmaları' programına katıldı. Gençlik Buluşması'nda tahıl koridoru ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Putin 'tahılı bilabedel gönderiyorum' dedi. Biz de 'fabrikalarımızda una çevirir fakir Afrika ülkelerinde göndeririz' dedik" açıklamasını yaparak Karadeniz tahılının yüzde 44'ünün Avrupa ülkelerine gönderildiğini belirterek bu sayının dengeleneceğini sözlerine ekledi. 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Masacıların, nasıl bir Türkiye vaat ettiğini hepiniz görüyorsunuz. Ne diyorlar, hepsi başbakan yardımcısı olacakmış, hepsi bakanlık alacakmış. Böyle memleket mi idare edilir? Bu cehalettir, cehalettir" açıklamasını yaptı.
15.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Rami ne demek, Eyüpsultan Rami ismi nereden geliyor? Sadrazamlık Rami Mehmed Paşa kimdir, Rami isminin anlamı nedir?
Rami ne demek, Eyüpsultan Rami ismi nereden geliyor? Sadrazamlık Rami Mehmed Paşa kimdir, Rami isminin anlamı nedir? İstanbul Eyüpsultan'da bulunan 250 yıllık Rami Kışlası artık kütüphane olarak hizmet verecek. Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da sayılı kütüphaneleri arasında yer alacak olan Rami Kışlası Kütüphanesinde yazma eserler ile Fatih Sultan Mehmet'in şahsi kitaplığında bulunan eserlerin de aralarında bulunduğu 40 dilde 20 bin eser yer alacak. Söz konusu açılış nedeniyle Rami ne demek, Eyüpsultan Rami ismi nereden geliyor? Sadrazamlık Rami Mehmed Paşa kimdir, Rami isminin anlamı nedir?
13.01.2023 Gündem
Rami Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası Kütüphanesi saat kaçta açılıyor? Rami kışlası tarihi anlam ve önemli ile Rami kışlası kütüphanesi açılışı…
Rami Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası Kütüphanesi saat kaçta açılıyor? Rami kışlası tarihi anlam ve önemli ile Rami kışlası kütüphanesi açılışı… Rami Kışlası nerede, Rami Kütüphanesi saat kaçta ne zaman açılıyor? Rami Kütüphanesi’nin açılışı ve tarihi merak ediliyor. İstanbul'daki Rami Kışlası bir buçuk yıllık restorasyon çalışmasının ardından kütüphane oldu. Türkiye'nin en büyük kütüphanesi Rami Kışlası Kütüphanesi’nde 2 milyondan fazla kitap olacak. Açılış töreni ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, Rami Kışlası Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası Kütüphanesi ne zaman, saat kaçta açılıyor? Rami Kışlası’nın tarihi anlam ve önemi nedir?
13.01.2023 Kültür Sanat
Rami Kışlası nerede, Rami Kışlası kütüphanesi ne zaman açılacak? Rami kışlasına nasıl gidilir, adresi ne?
Rami Kışlası nerede, Rami Kışlası kütüphanesi ne zaman açılacak? Rami kışlasına nasıl gidilir, adresi ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü hizmete girecek ve İstanbul'un en büyük millet kütüphanesi olacak Rami Kışlası'nın açılışına muhalefeti de davet etti. Peki, Rami Kışlası Kütüphanesi nerede, Rami Kışlası kütüphanesi ne zaman açılacak? Rami kışlasına nasıl gidilir, kışlasının adresi ne?
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rami Kütüphanesi paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rami Kütüphanesi paylaşımı Tarihi 18. YY’a dayanan Rami Kışlası restorasyon çalışmalarının ardından Rami Kütüphanesi olarak yeniden hayata geçiyor. Açılış öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
13.01.2023 Gündem
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi!
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi! İstanbul'un tarihi ve 250 yıllık yapılarından biri olan Rami Kışlası kütüphaneye dönüştürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Rami Kışlası Kütüphanesi Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın sayılı kütüphaneleri arasına da girecek. Peki, Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kütüphanesi nerede? Rami Kışlası Kütüphanesi’nin adresi ne, yol tarifi nasıldır?
13.01.2023 Kültür Sanat
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor!
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası’nı bugün açıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapacağı 36 bin metrekare kapalı alanla hizmet verecek olan kütüphane, Central Park ve Hyde Park’a benzetilen 51 bin metrekarelik bir millet bahçesine de sahip.
13.01.2023 Gündem
Rami Kışlası kütüphane oldu; Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
Rami Kışlası kütüphane oldu; Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak 18'inci yüzyılın ortasına dek uzanan Rami Kışlası, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından Rami Kütüphanesi olarak yeniden hayat buluyor. Eyüpsultan'da yer alan kışladaki kütüphane çalışmalarında artık sona gelindi. 250 yılı aşkın tarihiyle İstanbul'un en büyük kütüphanesi olacak kışlanın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 13 Ocak Cuma günü açılması planlanıyor. Rami Kütüphanesi, havadan da görüntülendi.  
11.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2023'te otoyol ve köprü ücretlerinde artışa gidilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 2023'te otoyol ve köprü ücretlerinde artışa gidilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın ilk Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "EYT'li olarak bilinen vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında meclisimize getiriyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında bir müjde de vererek "Otoyol ve köprü hizmetlerinde yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecek" ifade etti. Ayrıca muhalefete çağrıda da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü Rami Kışlası açılışına tüm muhalefeti davet ettiğini de duyurdu.
9.01.2023 Gündem
Türkiye'nin en büyük üniversite kütüphanesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin kişiye hizmet verecek
Türkiye'nin en büyük üniversite kütüphanesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin kişiye hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ziraat Bankası Kütüphanesi ve Merkezi Derslik Binası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bünyesinde bir milyon cilt basılı kitabı ve aynı anda 3 bin kişiye hizmet verecek, ülkemizin en büyük üniversite kütüphanesini açıyoruz." dedi.
12.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Bu yıl ücretsiz başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Bu yıl ücretsiz başlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması ve Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan, eğitim-öğretimdeki ücretsiz kitap dağıtımına ilişkin "Bir yenilik daha yapıyoruz; yardımcı kaynaklarımızı da öğrencilerimize ulaştıracağız. Bu yeni uygulamanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Bakan Ersoy: Müzecilik alanında dünyaya yön veren öncü ülkelerden biri haline geldik
Bakan Ersoy: Müzecilik alanında dünyaya yön veren öncü ülkelerden biri haline geldik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kültür sanat fuarı Heritage İstanbul'un açılışında konuştu. Bakan Ersoy, "Kazılar sonucu ortaya çıkan eserler, çağdaş müzecilik anlayışıyla yapılan müzelerimizde sergileniyor. Son yıllarda attığımız adımlarla, müzecilik alanında da dünyaya yön veren, hedefler gösteren öncü ülkelerden biri haline geldik. Türkiye'miz 'kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele' konusunda da rol model olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.
11.05.2022 Kültür Sanat
Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...
Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in İstanbul'da bir araya gelebileceğini belirterek, "Eğer İstanbulumuzda liderler zirvesini gerçekleştirebilir ve neticesinde de olumsuz gidişi olumlu bir hale dönüştürmenin kararını iki liderle gerçekleştirebilirsek Türkiye olarak büyük mutluluk duyacağız" dedi.
1.04.2022 Siyaset
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var
Bakan Ersoy canlı yayında duyurdu: Yüzde 65 artış var Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy A Haber canlı yayınına katıldı. Turizm geliştirme ajansının salgın döneminde kritik rol oynadığını aktaran Bakan Ersoy, bu süreçte Türkiye'nin hayata geçirdiği projelerin dünyaya örnek gösterildiğini belirtti. Erken rezervasyonlarda yüzde 65'lik bir artış olduğunu da belirten Bakan Ersoy, turizm sektörüne destek için teşvikli kredi çalışması hazırlıklarının olduğunu söyledi ve vergi yüklerinin azaltılması için çalıştıklarını ifade etti. Bakan Ersoy ayrıca 2022 yılı için 35 milyar dolarlık bir turizm geliri hedeflerinin olduğunu aktardı.
13.01.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Sinema sektörüne 94 milyon 797 bin TL destek sağladık
Bakan Ersoy: Sinema sektörüne 94 milyon 797 bin TL destek sağladık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dışişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıkları ve bağlı kuruluşların 2022 yılı bütçeleriyle ilgili milletvekillerine bilgi verdi. TBMM Genel Kurulunda konuşan Bakan Ersoy, “2021 yılında sinema sektörüne toplamda 94 milyon 797 bin TL destek sağladık. Yine 1 Ekim 2021 tarihine kadar KDV oranını yüzde 1’e indirip, sinema bileti üzerinden alınan yüzde 10 eğlence vergisini de 31 Mayıs 2022’ye kadar sıfırladık” dedi.
13.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKM'de incelemelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKM'de incelemelerde bulundu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemelerde bulundu.
11.09.2021 Siyaset
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN Türk'de Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Bakan Ersoy, bu yılki turizm hedeflerini revize ettiklerini belirterek, "Hedefleri 25 milyon turist, 20 milyar dolar gelir beklenti olarak düzelttik. Şu anda iyi de gidiyor, inşallah hedeflere ulaşacağız. Ama gönlümdeki hedefi sorarsanız 30 milyon turist, 23 milyar dolar gelir." dedi.
18.07.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nin en yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirterek, "Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız." dedi.
8.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rami Kışlası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rami kışlası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.