Radar Sistemi

Radar Sistemi

Son dakika radar sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan radar sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını radar sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radar Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radar sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 654 radar sistemi haberi bulunmuştur. Tüm radar sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İsmail Demir: Yeni sürprizlerimiz olacak
İsmail Demir: Yeni sürprizlerimiz olacak Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yakın zamanda savunma sanayiinde yapılan projeleri anlatarak, "Yeni sürprizlerimizin olacağını da belirtmek isterim. Önümüzdeki günlerde bizi takibe devam edin" dedi.
21.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 yılı müjdelerde dolu bir sene olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında savunma sanayisinde birçok projenin hayata geçirileceğini belirterek, "2023 yılı inşallah 7'den 70'e herkesi gururlandıracak, çok mühim gelişmelerin yaşandığı müjdelerle dolu bir sene olacak" dedi.
9.01.2023 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı Demir: Stratejik hiçbir ürün ve teknolojide dışa bağımlılığı kabul etmiyoruz
Savunma Sanayii Başkanı Demir: Stratejik hiçbir ürün ve teknolojide dışa bağımlılığı kabul etmiyoruz Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, gazetecilerle bir araya geldiği 'Teknopark İstanbul'da, 2022 yılı savunma sanayii icraat ve verilerini açıklayarak, 2023 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Demir, “Bugün bize vermek için yalvarsalar dahi, kritik ve stratejik hiçbir ürün ve teknolojide dışa bağımlılığı kabul etmiyoruz" dedi.
8.01.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! 'RADAR'a takıldı ceza kesilecek
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! 'RADAR'a takıldı ceza kesilecek Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın vergi kayıp kaçağını önlemek için oluşturduğu RADAR sistemine 1 milyon mükellef takıldı. Gıda sektörü 373 bin mükellef ile ilk sırada yer alırken, 200 bin ev sahibi kira geliri nedeniyle incelendi.
3.11.2022 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! 200 bin kişi 'RADAR'a yakalandı
Bakanlık harekete geçti! 200 bin kişi 'RADAR'a yakalandı Hazine ve Maliye Bakanlığı, gayrimenkul sektöründeki vergi kayıp kaçağını önleme çalışmalarını genişletti.
11.10.2022 Ekonomi
Memur, işçi milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu, yeni tedbirler yolda
Memur, işçi milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu, yeni tedbirler yolda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Vatandaşımızın rahat etmesi lazım onun içinde dar gelirlileri, işçileri, memurları rahatlatacak tedbirleri aldık yeni tedbirlerimizde yolda. Paketlerle dar gelirlileri rahatlatacak tedbirleri alıyoruz” dedi.
9.09.2022 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat: 100 bin mükellef 'RADAR'a girdi! Ne ceza verilecek?
Araç sahipleri dikkat: 100 bin mükellef 'RADAR'a girdi! Ne ceza verilecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı araç sektöründe haksız fiyat artışına sebep olan 100 bin mükellefi tespit etti. Peki bu 100 bin kişiye nasıl bir ceza uygulanacak? İşte detaylar...
17.08.2022 Ekonomi
Rusya: Hmelnitski ve Kiev yüksek hassasiyetli füzelerle vuruldu
Rusya: Hmelnitski ve Kiev yüksek hassasiyetli füzelerle vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna ordusuna ait Hmelnitski bölgesindeki bir mühimmat deposu ve hangar ile Kiev'deki bir mühimmat deposunun yüksek hassasiyetli füzelerle imha edildiğini açıkladı.
12.04.2022 Dünya
Savunma Sanayii Başkanı Demir 2022 hedeflerini açıkladı! Türk SİHA'ları dünyanın radarında! 170 ülke peşinde...
Savunma Sanayii Başkanı Demir 2022 hedeflerini açıkladı! Türk SİHA'ları dünyanın radarında! 170 ülke peşinde... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, 2021 yılındaki çalışmalardan ve 2022 yılında hayata geçirilecek kritik projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türk SİHA’ları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Demir, “Dost ve müttefik ülkelerimizin envanterlerinde yerlerini alan ürünler, dünyanın dört bir yanına ihraç edilirken, özellikle Türk SİHA’larının oyun değiştiren konsepti dünyanın da gündemine girdi. Savunma sanayii ürünlerimizi ihraç ettiğimiz ülke sayısı 170’e; İHA ve SİHA’lar, kara araçları, deniz platformları başta olmak üzere ihraç edilen ürün çeşidi 228’e çıktı.” diye konuştu. Demir HÜRJET'in hangardan çıkacağını ve yer testlerinin başlayacağını, aynı zamanda yeni insansız deniz araçlarının geleceğini de belirtti. İşte 2022 hedefleri...
31.01.2022 Gündem
Tapuda yeni dönem! Değişiyor, ev alıp satacakları ilgilendiriyor
Tapuda yeni dönem! Değişiyor, ev alıp satacakları ilgilendiriyor Ev sahiplerini çok yakından ilgilendiriyor. Tapuda yeni bir dönem başlıyor. Konut alım satımında önemli değişiklikler olacak. Gayrimenkul sahipliği üzerinden alınan vergiler, diğer tasarruf araçlarının vergilendirilmesi dikkate alınmak suretiyle yeniden değerlendirilecek. Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi'ne entegre bir gayrimenkul değer bilgi merkezi kurulacak ve taşınmazların değerlerine yönelik veriler mülkiyet bilgileri ile tutulacak.
28.10.2021 Ekonomi
Honda Accord yeniden 540 bin TL’den geliyor
Honda Accord yeniden 540 bin TL’den geliyor Yeni Accord 2 donanım seçeneği ile 16 Ekim’de satışa çıkacak. Fiyat 540 ile 560 bin TL arasında değişecek.
8.10.2021 Otomobil
Milli radar MİLSAR, İHA'lar için göreve hazır
Milli radar MİLSAR, İHA'lar için göreve hazır Türk savunma sanayisinin insansız hava araçlarının (İHA) etkinliğini artırmak için geliştirdiği elektronik çözümlere MİLSAR radarı eklendi.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan yeni sözleşme
ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan yeni sözleşme ASELSAN, Savunma Sanayii Başkanlığı ile Mobil Kule ve Mobil Alçak İrtifa Hava Trafik Radar Sistemi Projesi'ne ilişkin 52 milyon dolar ve 115 milyon lira tutarında sözleşme imzaladı.
23.06.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'den YPG itirafı! Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Kimmitt: İttifaka zarar veriyor
ABD'den YPG itirafı! Eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Kimmitt: İttifaka zarar veriyor ABD eski Dışişleri Bakan Yardımcı Mark Kimmitt CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. ABD’nin Suriye’deki konumu, S-400 ve F-35 tartışmalarını değerlendiren Kimmitt “YPG ile ortaklık Türkiye’ye ile ittifaka zarar veriyor” dedi.
26.03.2021 Dünya
FETÖ'cü Gürbüz Sevilay ile ilgili şok PKK detayı! Anti tank füzesi, silah tüccarları...
FETÖ'cü Gürbüz Sevilay ile ilgili şok PKK detayı! Anti tank füzesi, silah tüccarları... MİT’in başarılı operasyonuyla, Özbekistan’da yakalanarak Türkiye’ye getirilen firari FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’ın, terör örgütü FETÖ'nün talimatıyla, terör örgütü PKK ile bağlantı kurduğu, örgüt üyelerine Ukrayna’daki Suriyeli silah tüccarları üzerinden askeri teçhizat temin ettiği ortaya çıktı.
16.02.2021 Gündem
MİT'ten FETÖ operasyonu! Gürbüz Sevilay ve Tamer Avcı Türkiye'ye getirildi
MİT'ten FETÖ operasyonu! Gürbüz Sevilay ve Tamer Avcı Türkiye'ye getirildi Haklarında yakalama kararı bulunan firari FETÖ mensupları Gürbüz Sevilay ve Tamer Avcı, MİT'in operasyonuyla Özbekistan'dan Türkiye'ye getirildi. Gürbüz Sevilay'ın, Irak ve Suriye'de PKK/KCK-PYD/YPG-SDG'ye yönelik silah temini faaliyetinde bulunduğu ve örgüt sorumlularıyla görüştüğü belirlendi.
15.02.2021 Gündem
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu
Türk savunma sanayisi 2020'yi başarılarla doldurdu Türk savunma sanayisi, 2020 yılında güvenlik güçlerine bir dizi yeni ürün kazandırdı, geleceğin harp ortamında görev alacak sistemler için de çalışmalarını sürdürdü.
28.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de ilk! Çalışmalar tamamlandı, Türk Hava sahasında...
Türkiye'de ilk! Çalışmalar tamamlandı, Türk Hava sahasında... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin ilk sivil havacılık amaçlı yaklaşım radar sistemi Milli Gözetim Radarı'nın (MGR) Gaziantep Havalimanı'nda yürütülen saha kabul çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.
21.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Capella-2 radar sistemi dünyanın röntgenini çekiyor
Capella-2 radar sistemi dünyanın röntgenini çekiyor Capella Space şirketi tarafından tasarlanan ve dünya yörüngesinde dönen Capella-2 uydusunun, kullandığı radar teknolojisiyle dünyadaki hemen hemen her yerin yüksek çözünürlüklü görüntülerini oluşturabildiği belirtildi.
19.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye için tarihi gün! P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı
Türkiye için tarihi gün! P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı. Savunma Sanayi Başkanlığı'nca yürütülen Meltem-3 Projesi'nin ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Deniz Hava Komutanlığı'nda düzenlenen törenle görevine başladı. 9 saat havada kalabilen uçak, keşif, gözetleme, hedefleme ve arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılacak.
14.12.2020 Gündem
P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı
P-72 Deniz Karakol Uçağı görevine başladı Savunma Sanayi Başkanlığı'nca yürütülen Meltem-3 Projesi'nin ilk P-72 Deniz Karakol Uçağı, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Deniz Hava Komutanlığı'nda düzenlenen törenle görevine başladı.
14.12.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Radar Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radar sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.