Rabia Yaman

Rabia Yaman

Son dakika Rabia Yaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rabia Yaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rabia Yaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rabia Yaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rabia yaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 rabia yaman haberi bulunmuştur. Tüm rabia yaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
İstanbul'da lüks sitede 17 yaşındaki genç kızın feci ölümü! 3 arkadaşı kaçmaya çalışırken yakalandı
İstanbul'da lüks sitede 17 yaşındaki genç kızın feci ölümü! 3 arkadaşı kaçmaya çalışırken yakalandı İstanbul Esenyurt’ta lüks bir sitedeki dairenin camından henüz bilinmeyen nedenle aşağı düşen genç kızın ölümü şok etti. Sitenin kiralık dairesinde bulunan 1’i kadın toplam 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
24.05.2022 Yaşam
Rabia Yaman boksa başladı
Rabia Yaman boksa başladı Rabia Yaman önceki gün Bebek’teydi. Stil danışmanı boks yapmaya başladığını söyledi: “Bu sporun erkeklere karşı katkısı olur diye düşünüyorum.”
22.09.2020 Magazin
İrem Derici: Selülit saçma bir konu
İrem Derici: Selülit saçma bir konu Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, tatil planını anlatırken, selülit konusu da değindi.
13.07.2020 Magazin
Şükrü Özyıldız gecelerde!
Şükrü Özyıldız gecelerde! Oyuncu Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz akşam basın mensuplarını birden karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
24.01.2019 Magazin
Can Yaman aşk iddialarını yalanladı
Can Yaman aşk iddialarını yalanladı Erkenci Kuş dizisiyle gündemde olan yakışıklı oyuncu Can Yaman, Şükrü Özyıldız'ın eski nişanısı Rabia Yaman'la hakkında çıkan aşk iddialarını yalanladı. Yaman, "Her gün yeni saçmalığa "Hayda" demekten sıkıldım" dedi.
29.09.2018 Magazin
‘İyiyim’ dedi ama...
‘İyiyim’ dedi ama... Geçtiğimiz aylarda nişanlısı Rabia Yaman’dan ayrılan oyuncu Şükrü Özyıldız, Etiler’de objektiflere yansıdı.
20.06.2018 Magazin
120 bin ’lik yüzüğü iade etti
120 bin ’lik yüzüğü iade etti Oyuncu Şükrü Özyıldız ile stilist Rabia Yaman geçen ay sürpriz bir kararla ilişkilerini bitirmişti.
24.04.2018 Magazin
Şükrü’nün adını bile anmadı
Şükrü’nün adını bile anmadı Şükrü Özyıldız ile evlilik hazırlıkları yaparken ayrılan Rabia Yaman, önceki gün Bebek sahilinde yürüyüş yaptı.
11.04.2018 Magazin
İlk adımı  attık
İlk adımı attık ŞÜKRÜ Şükrü Özyıldız, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu stilist sevgilisi Rabia Yaman’la nişanlandı.
7.03.2018 Magazin
El ele yürüyüş
El ele yürüyüş Şükrü Özyıldız ile sevgilisi Rabia Yaman, önceki gün Bebek sahilde objektiflere yansıdı.
27.11.2017 Magazin
Adı belli değil
Adı belli değil Uğur Yücel’in yeni çekeceği dizide rol olacak olan Şükrü Özyıldız, önceki gün sevgilisi Rabia Yaman’la Akmerkez’de görüntülendi.
19.11.2017 Magazin
Oyunculuğa göz kırptı
Oyunculuğa göz kırptı Şükrü Özyıldız’ın yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu stilist sevgilisi Rabia Yaman, kendisine oyunculuk tekliflerinin geldiğini ve sevgilisinin bu konuya sıcak baktığını söyledi.
12.10.2017 Magazin
Özpetek  heyecanı
Özpetek heyecanı Oyuncu Şükrü Özyıldız, önceki gün sevgilisi Rabia Yaman ile İstinyePark AVM’deydi.
6.10.2017 Magazin
Şükrü Özyıldız'ın aşk tatili sürüyor!
Şükrü Özyıldız'ın aşk tatili sürüyor! Sevgilisi Rabia Yaman'la geçtiğimiz hafta Tayland'a giden Şükrü Özyıldız'ın aşk tatili sürüyor.
15.08.2017 Magazin
Konser öncesi tartışma
Konser öncesi tartışma Rabia Yaman’la Pentagram’ın konserine giden Şükrü Özyıldız, “Küçüklükten beri onlara hayranım. Bugün bir hayali gerçekleştireceğim” dedi.
31.07.2017 Magazin
Şimdilik dizi yok
Şimdilik dizi yok Şükrü Özyıldız, önceki gün stilist sevgilisi Rabia Yaman ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
22.07.2017 Magazin
Ben bilmem Şükrü bilir
Ben bilmem Şükrü bilir Şükrü Özyıldız’ın stilist sevgilisi Rabia Yaman, önceki gün spor salonu çıkışı objektiflere takıldı.
29.06.2017 Magazin
Ebru Polat: Hava Çok Sıcak
Ebru Polat: Hava Çok Sıcak Şarkıcı Ebru Polat, bir yıl aradan sonra çıkardığı yeni parçası 'Hava Çok Sıcak' ile müzik kariyerine devam ediyor.
29.06.2017 Magazin
Canlı yayında açıkladı: Seneye evleniyoruz!
Canlı yayında açıkladı: Seneye evleniyoruz! Sekiz aydır birlikte olan Şükrü Özyıldız ve Rabia Yaman, 2018 yılında evleniyor. Rabia Yaman, ''Seneye yaz aylarında nikâh masasına oturacağız'' dedi.
21.06.2017 Magazin
120 bin TL’lik yüzük
120 bin TL’lik yüzük Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ın sevgilisi Rabia Yaman önceki gün Nişantaşı’nda bir kafede arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülendi.
27.04.2017 Magazin
120 bin TL’lik tektaş yüzükle evlilik teklifi!
120 bin TL’lik tektaş yüzükle evlilik teklifi! Şükrü Özyıldız, stilist sevgilisi Rabia Yaman’a 120 bin TL’lik tektaş yüzükle evlilik teklifi etti.
17.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rabia Yaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rabia yaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.