Rabia Naz

Rabia Naz

Son dakika Rabia Naz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rabia Naz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rabia Naz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rabia Naz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rabia naz gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 rabia naz haberi bulunmuştur. Tüm rabia naz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baba Şaban Vatan duyurdu: Rabia Naz Davasında takipsizlik! Rabia Naz kim, neden öldü? Rabia Naz Vatan olayı nedir?
Baba Şaban Vatan duyurdu: Rabia Naz Davasında takipsizlik! Rabia Naz kim, neden öldü? Rabia Naz Vatan olayı nedir? Rabia Naz'ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Giresun'un Eynesil ilçesinde 2018’de şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan, "Bu nasıl bir vicdansızlık. Rabia Naz'ımızın soruşturmasına Savcı Emine Öveyik Görele 'den gitmeden takipsizlik vermiş" diye tepki gösterdi ve Adalet Bakanı Gül'e çağrıda bulundu. Peki, Rabia Naz kim? Rabia Naz olayı nedir? Rabia Naz’ın ölüm nedeni ne?
17.07.2020 Gündem
Rabia Naz soruşturmasında takipsizlik kararı
Rabia Naz soruşturmasında takipsizlik kararı Giresun'da, evlerinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümü ile ilgili yürütülen savcılık soruşturmasında takipsizlik kararı verildi. Kararda küçük kızın ölümünün yüksekten düşme sonucu meydana geldiği, başkası tarafından kasten ya da taksirle öldürüldüğü yönünde bir delil tespit edilemediğine yer verildi.
16.07.2020 Gündem
Rabia Naz davasında flaş gelişme
Rabia Naz davasında flaş gelişme GİRESUN'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz Vatan'ın ölümünün araştırılması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda bilgi veren Teknik Takip ve İşletme Büro Amiri Hüseyin Emir, ölü muayene tutanağını göstererek "Şu ayağın üzerinden en az bir tonluk araç geçmesi durumunda herhangi bir iz kalmaması mümkün değil. Kızımızın vücudundaki izlere bakıldığında bir darbe belirtisi görmüyoruz" dedi.
15.01.2020 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda çantanın sırrı ne?
Türkiye'nin konuştuğu olayda çantanın sırrı ne? Giresun’un Eynesil ilçesinde, 12 Nisan 2018’de evinin önünde ağır yaralı bulunan Rabia Naz Vatan’ın ölümü, her aşamasında birçok soru işareti barındırıyor. Savcılık, emniyet, adli tıp ve TBMM yanıtsız kalan sorulara yanıt arıyor.
2.01.2020 Yaşam
Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan hakkında yeni soruşturma
Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan hakkında yeni soruşturma Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) babası Şaban Vatan hakkında, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ın evine yaklaşmama kararını ihlalden soruşturma başlatıldı.
30.11.2019 Gündem
Rabia Naz soruşturmasında DNA sonucu belli oldu
Rabia Naz soruşturmasında DNA sonucu belli oldu GİRESUN’un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan’ın (11) otopsi raporunda rastlanılan sol el tırnağındaki erkek DNA profili araştırılıyor. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca daha önce DNA profili örneği vermekten kaçındığı açıklanan babası Şaban Vatan’ın eşi ve oğlu ile birlikte verdiği örneğin sonucu açıklandı. Trabzon Adli Tıp Kurumu raporuna göre; Rabia Naz Vatan’ın otopsi raporunda sol el tırnağındaki erkek DNA profilinin baba Şaban Vatan ve oğlu Yaşar Mert Vatan’ın DNA profili örnekleri ile uyumlu olduğuna yer verildi.
23.11.2019 Gündem
Rabia Naz Vatan ‘Mavi Balina’ kurbanı mı?
Rabia Naz Vatan ‘Mavi Balina’ kurbanı mı? Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştırmak için kurulan TBMM Araştırma Komisyonu dün, baba Şaban Vatan’ın trafik kazası iddiasında sorumlu tuttuğu eski Eynesil Belediye Başkanı Cafer Somuncuoğlu’nu da dinledi. Rabia Naz’ın ‘Criminal Case’ ve birçok çocuğu intihara sürükleyen ‘Mavi Balina’ oyununu oynadığını duyduğunu söyleyen Somuncuoğlu, komisyonun buna yoğunlaşması gerektiğini ifade etti.
22.11.2019 Gündem
Savcılık'tan Rabia Naz'ın babası için flaş karar
Savcılık'tan Rabia Naz'ın babası için flaş karar Giresun'un Eynesil ilçesinde geçen yıl 11 yaşında hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın babaannesi Fikriye Vatan'ın şikayeti üzerine, Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'ın annesinin evine bir ay süreyle yaklaşmaması yönünde Görele Cumhuriyet Başsavcılığınca tedbir kararı alındı.
20.11.2019 Gündem
Rabia Naz'ın annesi Atika Vatan'dan DNA örneği alındı
Rabia Naz'ın annesi Atika Vatan'dan DNA örneği alındı Giresun'un Eynesil ilçesinde geçen yıl 11 yaşında hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın annesi Atika Vatan'dan DNA örneği alındı.
20.11.2019 Gündem
Akşener: Parlamenter sistemden yanayız
Akşener: Parlamenter sistemden yanayız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Parlamenter sisteme geri dönüş noktasında dikkatle ve özenle üzerinde duran partiyiz. Her türlü bakış açısını izliyoruz. Biz parlamenter sistemden yanayız ve ısrarımız devam ediyor" dedi.
20.11.2019 Siyaset
Rabia Naz'ın amcasından şok suçlama!
Rabia Naz'ın amcasından şok suçlama! Rabia Naz’ın ölümünü araştıran komisyona ifade veren amca, babanın “Trafik kazası diyeceksiniz” diye baskı yaptığını, kendisini yumrukladığını, doktora da para verildiğini iddia etti.
16.11.2019 Yaşam
Bakan Soylu'dan Rabia Naz Vatan açıklaması
Bakan Soylu'dan Rabia Naz Vatan açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Rabia Naz kızımız üzerinden yargı, emniyet, tüm kurumlar birileri tarafından felç edilmek isteniyor. Bugüne kadar babanın iddialarını kanıtlayacak en ufak bulguya rastlamadık." ifadelerini kullandı.
14.11.2019 Gündem
Giresun Valiliği'nden 'Şaban Vatan' açıklaması
Giresun Valiliği'nden 'Şaban Vatan' açıklaması Giresun Valiliği, Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunup kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) babası Şaban Vatan ve 3 şüphelinin gözaltına alınmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, baba Şaban Vatan ve beraberindeki şüpheliler K.K., T.D. ve C.C.'nin, kendilerine Meclis Araştırma Komisyonu süsü verip, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'e baskı ve tehditte bulunup, darp ve tanık ifadesini değiştirmeye zorladığı suçlamasıyla gözaltına alındıkları kaydedildi.
14.11.2019 Gündem
Rabia Naz'ın babası gözaltına alındı
Rabia Naz'ın babası gözaltına alındı Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan'ın (11) babası Şaban Vatan, gözaltına alındı. Şaban Vatan'ın hangi gerekçeyle gözaltına alındığı ise açıklanmadı.
14.11.2019 Gündem
Rabia Naz olayında yeni gelişme! 'Soruşturmanın seyrini değiştirecek tanık'
Rabia Naz olayında yeni gelişme! 'Soruşturmanın seyrini değiştirecek tanık' Giresun Başsavcısı Abdülrahim Alan'ın, Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili TBMM Araştırma Komisyonu’na yaptığı yeni açıklamaları ortaya çıktı.
14.11.2019 Gündem
Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme!
Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Giresun’un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunan Rabia Naz Vatan’ın (11) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesiyle ilgili babası Şaban Vatan, DNA örneği vermek için dilekçeyle savcılığa başvurdu. Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Şaban Vatan’ın daha önce DNA örneği vermekten kaçındığı açıklanmıştı.
12.11.2019 Gündem
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığından Rabia Naz açıklaması
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığından Rabia Naz açıklaması Giresun'un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı halde bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın (11) ölümü ile ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açıklama yapıldı. Açıklamada, baba Şaban Vatan'ın sosyal medyada yer alan ve kızının otopsi görüntülerini izlediği izlenimi yaratan ifadelerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Başsavcılık ayrıca Rabia Naz’ın sol el tırnağında bir erkeğe ait olduğu tespit edilen DNA’da aynı soyağacından birine ait olduğu ihtimalini güçlendiren Y kromozomu bulunduğunu açıkladı.
11.11.2019 Gündem
TBMM kararları Resmi Gazete'de
TBMM kararları Resmi Gazete'de ABD Temsilciler Meclisinin kararlarının "kınanması, reddedilmesi ve yok hükmünde sayılması"na ilişkin TBMM Başkanlığının Meclis Genel Kurulunda kabul edilen kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.10.2019 Gündem
Rabia Naz kararı Resmi Gazete'de
Rabia Naz kararı Resmi Gazete'de Rabia Naz Vatan başta olmak üzere, şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına dair karar ile bazı komisyonların Meclis tatildeyken çalışabilmesine ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yer aldı.
19.07.2019 Siyaset
TBMM'den Rabia Naz kararı!
TBMM'den Rabia Naz kararı! TBMM Genel Kurulunda, "Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması" amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergeleri birleştirilerek bugün görüşülecek.
17.07.2019 Siyaset
Rabia Naz soruşturmasında yeni tanıklara ulaşıldı
Rabia Naz soruşturmasında yeni tanıklara ulaşıldı Soruşturma kapsamında savcılık, yeniden ifadelerine başvurulan kişilerin beyanları doğrultusunda yeni tanıklara ulaşıyor
26.04.2019 Yaşam
AK Partili Canikli’den, Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili Meclis araştırması talebi
AK Partili Canikli’den, Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili Meclis araştırması talebi AK Partili Nurettin Canikli, Rabia Naz'ın ölümüyle ilgili Meclis araştırması talebinde bulundu.
19.04.2019 Siyaset
Rabia Naz'ın ölümünde olay yeri incelemesi yapan polislere soruşturma
Rabia Naz'ın ölümünde olay yeri incelemesi yapan polislere soruşturma Giresun'un Eynesil ilçesinde,evlerinin önünde yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın ölümü ile ilgili, olayın ardından evin önünde inceleme yapan polisler hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, 60 tanığın da yeniden dinlenmesine karar verildi. Ayrıca, Cinayet Büro Amirliğinde özel ekip olayın yeniden soruşturulması için görevlendirildi.
17.04.2019 Gündem
Rabia Naz olayında flaş gelişme!
Rabia Naz olayında flaş gelişme! HSK, Rabia Naz Vatan'ın ölümüyle ilgili soruşturmada, babası Şaban Vatan'ın "müfettiş incelemesi yapılması" talebi doğrultusunda inceleme başlattı.
12.04.2019 Yaşam
Sır ölüm için çuvallı keşif
Sır ölüm için çuvallı keşif Ölümü şüpheli bulunan Rabia Naz için üç müfettiş inceleme yaptı. “Düştü” raporu üzerine talihsiz kızın ağırlığı kadar kum çuvalını evin çatısından atan heyet, çıkan sesin 300 metreden duyulduğunu tespit etti
8.11.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rabia Naz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rabia naz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.