Rabia

Rabia

Son dakika rabia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rabia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rabia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rabia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rabia gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.283 rabia haberi bulunmuştur. Tüm rabia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu
Teleferik'te korku dolu anları kayıt altına alan anne- kız konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük (51) ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken (19), yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Ölümle burun buruna 5,5 saat geçirdiklerini söyleyen Rabia Küçük, "Bir daha ayağımı yerden kesen hiçbir şeye binmem" dedi. Video çekerken kaza anını kaydeden Nur Çeken ise birden sarsılmaya başladıklarını ve çok korktuğunu söyledi.
15.04.2024 Gündem
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti Esra Eol programında yaşanan olayı tüm Türkiye’yi şokey etti. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. İddialar üzerinde yayına katılan Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçekler dinleyenlerin kanını dondurdu. İşte Dadı Meryem olayı…
5.04.2024 Yaşam
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık"
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık" Adana’da çocukların ve hastaların yoğun yaşadığı bölgede asfalt yolu ve altyapısı olmayan mahalleli yetkililere tepki gösterdi.
11.03.2024 Adana
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
İki çocuk annesi'nin yapmış olduğu iş görenleri şaşkına çevirdi
İki çocuk annesi'nin yapmış olduğu iş görenleri şaşkına çevirdi Mersin'de yaşayan evli ve iki çocuk annesi Rabia Mafer, bir arkadaşının aracılığıyla patronu ile tanışması sonrasında vinç operatörlüğü eğitimi aldı. Mafer , "Beni vincin direksiyonunda görenler, önce bir şaşırıyor, adından tebrik edip, alkışlıyor" dedi.
7.03.2024 Gündem
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Katil sevgililer cinayet anını anlattı! Kan donduran ifadeler
Katil sevgililer cinayet anını anlattı! Kan donduran ifadeler Tüyler ürperten olay Konya'da yaşandı. Aralarında uyuşturucu ticareti nedeniyle husumet olan Abdullah Atlı'yı (23) öldüren sevgililer Alparslan Arabacı (24) ve Rabia Tugay (22) ile onlara yardım eden Tuğçe Esen'in (22) tutuklu yargılandığı davada çarpıcı detaylar ortaya çıktı.
19.01.2024 Gündem
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü"
Rabia Soytürk'ün filin burnuna oturduğu pozlar olay oldu! "En güzel günümdü" Son olarak Veda Mektubu dizisinde rol alan güzel oyuncu Rabia Soytürk'ün Tayland tatilinden paylaştığı pozları çok beğenildi. Oyuncu o anları "En güzel günümdü." diye paylaştı.
11.01.2024 Magazin
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı 'Isabelle' şarkısıyla popülerliği arta rapçi Sefo ve oyuncu Rabia Soytürk aşk yaşıyor. Yakın dost sanılan çift ters köşe yaptı.
20.11.2023 Magazin
44 katlı rezidansta korkunç ölüm! 2 çocuk annesi hayatını kaybetti
44 katlı rezidansta korkunç ölüm! 2 çocuk annesi hayatını kaybetti Ümraniye Finanskent Mahallesi’nde Rabia Keleş(31), 44 katlı binanın 16.katından düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
9.11.2023 Gündem
Umreye gideceklere müjde: Elektronik vize imkanı geliyor
Umreye gideceklere müjde: Elektronik vize imkanı geliyor Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia, Suudi Arabistan'a gidecek Türk vatandaşların, özellikle de umre ibadetini gerçekleştireceklerin sürecini hızlandırmak amacıyla elektronik vize kullanımına geçileceğini, bu çerçevede bir yıl içerisinde 90 gün ikamet alınabileceğini bildirdi.
17.10.2023 Yaşam
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı Ordu'un Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.
15.09.2023 Yaşam
Türkiye'nin kafası karıştı! İşte Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı...
Türkiye'nin kafası karıştı! İşte Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı... Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı belli oldu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Rabia Birsen Göğercin 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. ATV'de yayınlanan bilgi yarışmasında Rabia Birsen Güvercin'e sorulan 1 milyon TL'lik soru tüm Türkiye'nin kafasını karıştırdı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Milyoner'de 1 milyonluk sorunun doğru cevabını sosyal medya buldu. Rabia Birsen Göğercin'in büyük ödülü kazanıp kazanmadığı da belli oldu.
11.09.2023 Televizyon
Rabia Birsen Güvercin kimdir? Kim Milyoner finalisti Rabia'nın koluna ne oldu? Kaza mı geçirdi, doğuştan mı?
Rabia Birsen Güvercin kimdir? Kim Milyoner finalisti Rabia'nın koluna ne oldu? Kaza mı geçirdi, doğuştan mı? Rabia Birsen Güvercin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster'da 1 milyonluk soruya ulaşan 4'üncü yarışmacı olan Rabia Birsen Güvercin'in kolundaki protez dikkat çekti. Verdiği cevaplarla Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandıran yarışmacı, hayata karşı dik duruşu ve azmi ile izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Rabia Birsen Güvercin'in kolu doğuştan mı, kaza mı geçirdi? İşte Rabia Birsen Güvercin'in hayatı...
10.09.2023 Televizyon
Rabia Birsen Güvercin ne kadar kazandı? 1 milyonluk soruyu bildi mi?
Rabia Birsen Güvercin ne kadar kazandı? 1 milyonluk soruyu bildi mi? Kim Milyoner Olmak İster'de 10 Eylül 2023 Pazar akşamı büyük bir heyecan yaşanıyor. Uzun yııllardır ekrana gelmeyen ve yarışmacıların bir türlü ulaşamadığı 1 milyonluk soru yanıtlanacak. Yarışmacı Rabia Birsen Güvercin'in yanıtlayacağı soru doğru cevaplandığı takdirde 1 milyon TL ödülün de sahibi olacak. Peki 1 milyonluk soru nedir?
10.09.2023 Televizyon
Türkiye'nin kafası karıştı! Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı belli oldu
Türkiye'nin kafası karıştı! Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı belli oldu Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabı belli oldu. ATV'de yayınlanan bilgi yarışmasında Rabia Birsen Güvercin'e sorulan 1 milyon TL'lik soru tüm Türkiye'nin kafasını karıştırdı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Milyoner'de 1 milyonluk sorunun doğru cevabını sosyal medya buldu.
10.09.2023 Televizyon
1 milyonluk sorunun cevabı nedir? 10 Eylül Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru doğru cevaplandı mı?
1 milyonluk sorunun cevabı nedir? 10 Eylül Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru doğru cevaplandı mı? Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan dorukta. 10 Eylül 2023 Pazar akşamı yarışmacı Rabia Birsen Güvercin'e 1 milyonluk soru sorulacak. Şu ana kadar yarışma tarihinde bir milyonluk soruyu doğru cevaplayan tek bir isim var. Yıllar sonra tekrar ATV ekranında şahit olunacak Milyoner'de 1 milyonluk soru merakla bekleniyor.
10.09.2023 Televizyon
Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Cevap belli oldu!
Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Cevap belli oldu! Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Kim Milyoner Olmak İster'de 10 Eylül 2023 Pazar akşamı büyük bir heyecan yaşanıyor. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde sorulan 1 milyonluk sorunun doğru cevabı nedir? Rabia Birsen Güvercin'e sorulan ve yarışma tarihinde sadece bir kez doğru yanıt verilen soru yine soruldu.
10.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Rabia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rabia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.