O madde erkeklerde kısırlığa neden oluyor
O madde erkeklerde kısırlığa neden oluyor Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın yaptığı araştırma çarpıcı verileri ortaya koydu. Araştırmaya göre bir insan her hafta bir kredi kartı büyüklüğünde yaklaşık beş gram plastik tüketiyor. Bu kadar yüksek miktarda plastik tüketiminin sağlığa zararları hakkında bilgiler aktaran Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Doç. Dr. Mahmut Muzaffer İlhan, “Şu an dünyada her yıl 300 milyon ton plastik çevreye salınıyor. Maruz kaldığımız plastik tüketim miktarı arttıkça karaciğer kanseri, kısırlık, otizm, tiroit ve pankreas bozuklukları, metabolik sendrom ve obeziteye yol açıyor dedi.
13.12.2020 Sağlık
‘Uçan balon’ evin duvarlarını uçurdu!
‘Uçan balon’ evin duvarlarını uçurdu! Hatay’da bir evde uçan balondan sızan helyum gazının patlaması nedeniyle dairenin PVC kaplı bir duvarı yıkıldı, olayda büyük panik yaşandı.
11.11.2017 Yaşam
Pimaş Türkiye'deki üretimi durdurdu
Pimaş Türkiye'deki üretimi durdurdu 1963 yılından beri üretimini sürdüren PVC, kapı ve pencere sektörünün köklü şirketlerden biri olan Pimaş, Gebze'de bulunan Türkiye'deki son üretim tesisini de kapattığını açıkladı.
22.02.2016 Ekonomi
PVC’nin komutanı oldu!
PVC’nin komutanı oldu! Oyak grubu, Avusturya merkezli pvc devi Chemson AG’yi satın aldı
11.11.2013 Ekonomi