Puhutv

Puhutv

Son dakika puhutv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan puhutv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını puhutv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Puhutv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan puhutv gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 puhutv haberi bulunmuştur. Tüm puhutv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı!
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile Aile Arasında isimli sinema filmine de imza atan Gülse Birsel, uzun zamandır yeni bir proje üretmiyor. Senaryolarını yazdığı dizilerle ekrana damgasını vuran bir isim olan Gülse Birsel, unutulmayan, fenomen haline dönüşen pek çok karaktere de imza attı.
20.04.2021 Magazin
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi!
Jet Sosyete'de Ata Demirer sürprizi! Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı internet dizisi 'Jet Sosyete'nin yılbaşı özel bölümüne Ata Demirer konuk oldu. Gülse Birsel ve Ata Demirer, 'Avrupa Yakası'ndan yıllar sonra aynı dizide yeniden buluştu.
23.12.2019 Magazin
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi
İşte 'Jet Sosyete'nin yeni sezon yayın tarihi Yeni sezonu Puhu TV'de yayınlanacak olan 'Jet Sosyete'nin yayın tarihini Gülse Birsel duyurdu.
2.10.2019 Magazin
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım Ekranda başlayan yolculuğunu dijital dünyaya taşıyan ve yeni bölümleriyle puhutv’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jet Sosyete’, dram dizilerine gönderme yapan ilk teaser’ıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.
25.09.2019 Magazin
Gülse Birsel'den Jet Sosyete açıklaması!
Gülse Birsel'den Jet Sosyete açıklaması! Gülse Birsel, Jet Sosyete'nin 3. sezon çalışmalarına başladığını sosyal medyadan duyurdu.
16.07.2019 Televizyon
Büşra Develi'ye Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol
Büşra Develi'ye Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol Son olarak puhutv'den yayınlanan Fi ve Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde rol alan Büşra Develi, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Deli'de Meral karakterine hayat verecek
13.12.2018 Magazin
İnternette TV izleyen herkesin bilgileri RTÜK’e gidecek
İnternette TV izleyen herkesin bilgileri RTÜK’e gidecek Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), çıkarılan yeni yönetmelikle televizyonların internet yayınlarını izleyen herkesin kanal tercihlerine kadar bütün kişisel bilgilerine erişim hakkı kazandı.
26.09.2018 Televizyon
"Tokat sonrası defalarca öptüm"
"Tokat sonrası defalarca öptüm" Müjde Ar, 'Şahsiyet' dizisinde rol arkadaşı Cansu Dere'ye attığı sert tokatla ilgili konuştu
14.04.2018 Magazin
'Dipteki sırlar
'Dipteki sırlar İlker Kaleli, Neslihan Atagül ve Berrak Tüzünataç’ın başrolü paylaştığı ‘Dip’ dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.
20.03.2018 Magazin
Şahsiyet'in oyuncusu Haluk Bilginer isyan etti
Şahsiyet'in oyuncusu Haluk Bilginer isyan etti İlk üç bölümü Puhu TV'de yayınlanan Şahsiyet dizisinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer, televizyon dizileri için, "170 dakika dizi mi olur?" dedi.
19.03.2018 Magazin
Aşkıyla el ele
Aşkıyla el ele Cansu Dere ve Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı ‘Şahsiyet’ dizisi önceki gün yayınlandı.
18.03.2018 Magazin
Tehlikeli güzel
Tehlikeli güzel CANSU Dere, 17 Mart’ta puhutv’de yayınlanacak olan ‘Şahsiyet’ dizisinde cinayet büroda görevli ‘Nevra’ isimli polisi canlandırıyor.
12.03.2018 Magazin
Fi dizisi 10. bölümüyle bu akşam final yapıyor!
Fi dizisi 10. bölümüyle bu akşam final yapıyor! Fi dizisi uzun zamandır Puhutv ekranlarında ilgiyle izleniyordu. Bu akşam son kez yayınlanacak olan Fi 10. son bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki Fi final bölümünde neler yaşanacak? Can, Duru'ya zarar verecek mi? İşte tüm merak edilenler...
9.03.2018 Gündem
Perde kapanıyor
Perde kapanıyor İlk bölümünden bu yana 21.5 milyonun üzerinde tekil kişiye ulaşan, Türkiye’nin ilk dijital dizi projesi Fi, bugün yayınlanacak son bölümüyle veda ediyor.
8.03.2018 Magazin
Fi Çi 10. bölüm ne zaman? Fi dizisinin final fragmanları yayınlandı!
Fi Çi 10. bölüm ne zaman? Fi dizisinin final fragmanları yayınlandı! Fi Çi 10. bölümüyle son kez ekranlara veda edecek. Final kararı alan Fi dizisinde nasıl bir son yaşanacağı merak konusu oldu. Can Duru'ya zarar verecek mi? Duru her şeyi göze alarak sahneye çıkacak. İşte Fi'nin finalinde yaşanacaklar...
7.03.2018 Gündem
Müjde Ar'dan çok konuşulacak çıkış: Milli oluyorum
Müjde Ar'dan çok konuşulacak çıkış: Milli oluyorum İnternet dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan Müjde Ar, rol alacağı projeyle ilgili "İlk kez böyle bir işte yer alacağım, milli oluyorum" ifadesini kullandı.
23.02.2018 Magazin
Fi Çi 10. bölüm ne zaman? Çi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fi Çi 10. bölüm ne zaman? Çi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çi 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularının yanıtları gündemde çok fazla araştırılıyor. Puhutv'de yayınlanan Fi Çi dizisinin finaline az bir zaman kala neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Fi Çi diziyle ilgili tüm bilgiler...
23.02.2018 Gündem
Müjde Ar o dizi ile ekranlara geri dönüyor!
Müjde Ar o dizi ile ekranlara geri dönüyor! Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Müjde Ar, internet televizyonu puhutv'de yayınlanacak Şahsiyet dizisinde sıra dışı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.
17.02.2018 Magazin
Fi Çi 9. yeni bölüm ne zaman? Yayınlanan fragmanda Duru...
Fi Çi 9. yeni bölüm ne zaman? Yayınlanan fragmanda Duru... Fi Çi 9. yeni bölüm ne zaman? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Heyecanla biten 8. son bölümün ardından yayınlanan yeni fragman izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktı. Fi Çi dizisinde Duru'nun sakat kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.
16.02.2018 Gündem
Şahsiyet’li kadro
Şahsiyet’li kadro İnternet televizyonu puhutv’de ekrana gelecek ‘Şahsiyet’ dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
12.02.2018 Magazin
'Şahsiyet'in kadrosuna usta oyuncu da dahil oldu!
'Şahsiyet'in kadrosuna usta oyuncu da dahil oldu! Ay Yapım’ın Puhutv için çektiği “Şahsiyet” dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.
12.02.2018 Televizyon
Fi Çi 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? Fragman heyecan yarattı!
Fi Çi 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? Fragman heyecan yarattı! Fi Çi 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorusunun yanıtı gündemde oldukça merak ediliyor. Sıkça araştırılan Fi Çi 8. bölümüne dair tüm detayları haberimizde derledik. İşte Fi Çi 8. bölüm ne zaman yayınlanacağı ve yeni bölüm fragmanı...
1.02.2018 Gündem
Fi Çi 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Fİ Çi dizisi yeni bölümü ne zaman?
Fi Çi 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Fİ Çi dizisi yeni bölümü ne zaman? Fi Çi'nin merakla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu gelişmeleriyle Fİ Çi dizisinin yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek? İşte final yapmasına son 3 bölüm kalan Fi dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.01.2018 Gündem
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı...
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı... Yanık Efe karakterine hayat veren Onur Saylak, diziye veda etti.
26.01.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Puhutv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki puhutv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.