Ps4

Ps4

Son dakika ps4 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ps4 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ps4 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ps4

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ps4 gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 ps4 haberi bulunmuştur. Tüm ps4 haberleri aşağıda listelenmiştir.
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı? FIFA serisine rakip olması beklenen UFL oyunun fragmanı yayınlandıktan sonra gözler oyunun çıkış tarihine çevrilmişti. Tamamen ücret olacak UFL’nin Türkçe spiker desteği de olacak. Goals AB'ye göre oyun, beceri öncelikli bir yaklaşım ve sıfır ödeme-kazan seçeneği ile fair-to-play olarak tanımlanıyor. Peki, UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
16.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
BİM aktüel 3 Haziran 2022 kataloğu indirimli ürünler! BİM aktüel cuma günü gelecek ürünler neler? 3 Haziran BİM bu Cuma kataloğu 2022
BİM aktüel 3 Haziran 2022 kataloğu indirimli ürünler! BİM aktüel cuma günü gelecek ürünler neler? 3 Haziran BİM bu Cuma kataloğu 2022 BİM 3 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM aktüel 3 Haziran 2022 kataloğu ile indirimli ürünler de belli oldu. Oyuncu koltuğundan teknolojik ürünlere, mutfak araç gereçlerinden oyuncağa kadar pek çok ürünün indirimli olarak sunulduğu 3 Haziran BİM aktüel ürünler 2022 araştırması yoğun bir şekilde devam ediyor. BİM aktüel ürünler kataloğu 3 Haziran 2022 ile BİM aktüel cuma günü gelecek ürünler…
3.06.2022 Ekonomi
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022!
Sıfır araba fiyatları ne kadar oldu? İşte Mart ayının en ucuz araba fiyatları 2022! Türkiye'de 2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller araç satın almak isteyenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlerin güncel fiyatları merak ediyor. 2022 yılı Mart ayında sıfır araçlara gelen 50 bin TL'lere varan zamlar ikinci el piyasasında da artışa neden oldu. Galerilerde araç fiyat listeleri de güncellendi. En uygun fiyatlı 2022 model otomobiller pek çok kişinin gündeminde. Peki, Sıfır araba fiyatları ne oldu? En ucuz sıfır araba fiyatlarında son durum ne? İşte marka marka sıfır araba fiyatları ve en ucuzundan en pahalısına güncel En ucuz araba fiyatları…
21.03.2022 Ekonomi
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları!
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları! Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlandı ve devreye girdi. Araba alacaklar için büyük fırsat. Düzenleme büyük avantaj sağlıyor. Ticaret Bakanlığı araba alımında taksit düzenlemesini hayata geçirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında otomobil alımlarında taksit düzenlemesinde değişikliğe gitti. Araçlara taksit 60 aya çıkarıldı. Peki, Araba alımında taksit nasıl olacak? Araçlara taksit kaç ay olacak? Araba fiyatları yükselir mi? İşte Otomobil taksit düzenlemesi detayları...
17.03.2021 Ekonomi
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Çocuklar, sosyal medya bağımlısı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Çocuklar, sosyal medya bağımlısı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, "Pandemi etkisiyle çocuklarımız okul hayatından uzaklaşmakta ve evlerde daha çok zaman geçirmektedir. Bunun bir yansıması olarak da çocukların medya araçlarıyla geçirdikleri zaman daha da artmakta" dedi.
12.12.2020 Gündem
FIFA20 lansmanı İstanbul'da
FIFA20 lansmanı İstanbul'da Türkiye’nin en büyük dijital eğlence yatırımı Fitaş Digital Republic (FDR) Metropol AVM şubesinde FIFA20 lansmanını 26 Eylül’de gerçekleştiriyor.
10.11.2021 Espor
Herkese açık PlayStation 4 turnuvası başlıyor
Herkese açık PlayStation 4 turnuvası başlıyor Herkesin kendi PlayStation 4’ü üzerinden katılabileceği ve çeşitli ödüller kazanabileceği turnuva serisi PS4 Tournaments: Challenger Series, ilk olarak Mortal Kombat 11 turnuvasıyla başlıyor.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Pokemon, Twitter'a damga vurdu
Pokemon, Twitter'a damga vurdu Final Fantasy VII Remake hakkında en çok tweet atılan en yeni oyun olurken Pokemon, Fortnite ve Splatoon en çok ilgi çeken ve hakkında en çok konuşulan oyun oldu.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5 ne zaman çıkacak?
PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Sony, PlayStation oyun konsolunun beşinci versiyonu hakkında ilk defa bilgi verdi.
18.04.2019 Bilim ve Teknoloji
COD Battle Royale'e yeni harita
COD Battle Royale'e yeni harita Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Battle Royale modu için yeni bir harita hazırlandı. Alcatraz adındaki harita ilk olarak Playstation için çıkacak.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Stadia böyle tanıtıldı
Google Stadia böyle tanıtıldı Dünyanın bir numaralı teknoloji markası Google'ın bir süredir yeni bir oyun platformu üzerinde çalıştığı biliniyordu. Şirket, dün gerçekleştirdiği GDC 2019 (Game Developer Conference) kapsamında yeni oyun servisi Stadia'yı dünyaya duyurdu.
20.03.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 4 için bomba yenilik!
PlayStation 4 için bomba yenilik! Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 4 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile birlikte 6.50 sürüme yükselen PS4'te bakın neler değişiyor.
8.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Playstation 5'ten bomba özellik
Playstation 5'ten bomba özellik Sony'nin 2020 yılında satışa sunmayı planladığı yeni oyun konsolu PlayStation 5'le ilgili en çok merak edilen konulardan biri konsolun geriye dönük uyumlu olup olmayacağıydı. Sony'ye yakın kaynakların iddiasına göre PS5 sanılanın aksine eski model konsollarla da uyumlu olacak.
5.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'ten Steam'i çıldırtacak hamle!
Epic Games'ten Steam'i çıldırtacak hamle! Oyun dünyası yakın zamanda çıkması beklenen 'platform' savaşına odaklanmış durumda.
29.01.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation fiyatları Türkiye'de indirime girdi
PlayStation fiyatları Türkiye'de indirime girdi Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro fiyatları, öğrencilerin sömestr tatiline girmesiyle birlikte indirime girdi.
22.01.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte 2018'in en çok satan oyunları
İşte 2018'in en çok satan oyunları Amazon, 2018 yılına damga vuran ve en çok sattığı oyunları açıkladı. Bakın ilk sırada hangi oyun var?
3.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite 7.00 güncellemesi ile gelen yenilikler
Fortnite 7.00 güncellemesi ile gelen yenilikler Epic Games, Fortnite’ın 7. sezonunun başladığını duyurdu. Geliştirici ekip yeni sezon için Fortnite 7.00 güncellemesi ile PC, PS4, XB1, Switch ve mobil oyuncuların karşısına çıkıyor.
8.12.2018 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!
PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Merakla beklenen PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer ise cihazın işlemcisi, çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı.
21.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Resmen duyuruldu! PUBG, PS4'e geliyor...
Resmen duyuruldu! PUBG, PS4'e geliyor... Sony beklenen açıklamayı yaptı. Çok oyunculu oyunların başında gelen PUBG, PlayStation'a geliyor.
14.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni PlayStation 4 Pro satışa sunuldu
Yeni PlayStation 4 Pro satışa sunuldu Sony'nin popüler oyun konsolu PlayStation 4 Pro, yenilenen tasarımıyla birlikte satışa sunuldu. Yeni cihazın kullanıcılarına sunduğu en büyük özelliklerden biri ise bir önceki jenerasyona göre daha sessiz çalışması olarak gösteriliyor.
9.11.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları
İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları PlayStation Plus üyelerinin Kasım ayında ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekleri oyunlar belli oldu.
1.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Playstation ne kadar sattı? İşte rakamlar...
Playstation ne kadar sattı? İşte rakamlar... Sony Interactive Entertainment bir önceki çeyreğe ait finansal sonuçlarını açıkladı. Böylece PS4 satış rakamlarına ilişkin bazı bilgiler de paylaşılmış oldu.
31.10.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ps4 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ps4 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.