Erken menopoz anneliğe engel mi?
Erken menopoz anneliğe engel mi? Hastalık, geç evlenme ve kariyerden dolayı bebek yapmayı erteleyen kadınlar, tedavi süreci için geç kalabiliyor. 40 yaşına yaklaşan kadınlarda yumurta rezervleri ya düşük ya da zaten kalitesiz olabiliyor. 40 yaşın altında olup menopozla erken tanışmış veya hamileliği bir nedenle ertelemiş kadınların bebek sahibi olabilmesinde PRP şansı arttırıyor. Peki, Erken menopoz döneminde hamile kalınır mı? Erken menopoz hamileliğe engel mi? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner merak edilenleri anlattı.
27.02.2022 Sağlık
Tekrarlayan tüp bebek başarısızlığında PRP yöntemi
Tekrarlayan tüp bebek başarısızlığında PRP yöntemi Op. Dr. Hüseyin Arık, “PRP tedavisi; özellikle rahim zarının kalınlaşması, yumurta kalitesinin artması gibi durumlarda yüz güldürücü sonuçlar sağlamaktadır” dedi.
27.10.2020 Sağlık
Diz kireçlenmelerinde PRP tedavisi
Diz kireçlenmelerinde PRP tedavisi Side Anadolu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzm. Op. Dr. Cuma Kayıkçı, “Diz eklemindeki kireçlenmenin erken evrelerinde PRP enjeksiyonları ile hastaların ağrılarında azalma ve fonksiyonlarında düzelme yaşanmıştır. Bununla birlikte topuk dikeninde, tendinitlerde de PRP ile başarılı sonuçlar elde edilmiştir" dedi.
25.09.2020 Sağlık
'PRP’nin ciltteki etkisi uzun oluyor'
'PRP’nin ciltteki etkisi uzun oluyor' Arzu Atalan, PRP tedavisinin uzun süre etkili olduğunu belirtti, "Deriyi en doğal şekilde yapılandırır” dedi.
24.04.2017 Sağlık