Posta

Posta

Son dakika posta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan posta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını posta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Posta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan posta gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.464 posta haberi bulunmuştur. Tüm posta haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi?
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi? 10 Nisan'da başlayan Ramazan Bayramı 3 gün sürecek. 3 günlük bayram tatili Cuma günü sona erecek. Bayram tatili sonrası olan 13 Nisan’da kargoların çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Peki, 13 Nisan kargolar açık mı, Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil?
11.04.2024 Yaşam
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı Son dönemde özel hayatında aradığını bulamadığını anlatan demeçler veren oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu kez mutluluğu yakaladı.
8.04.2024 Magazin
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı?
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı? Bayram tatilinde bankaların çalışma durumu için araştırmalar hızlandı. Bu yıl Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan tarihine denk geliyor. Dini bayramlar kategorisine yer alan Ramazan Bayramı'nda kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığına duyurunca kargo firmalarının çalışma günleri merak ediliyor. Peki, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo firmaları açık mı kapalı mı, PTT, MNG, Yurtiçi, ARAS, Sürat kargo kaç gün kapalı?
4.04.2024 Gündem
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı? 1 Nisan noterler açık mı, yarın (1 Nisan’da) noterler kapalı mı, tatil mi? 31 Mart 2024 yerel seçimin sona ermesiyle 1 Nisan Pazartesi günü noterleri çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Araç, konut alış satışı, tasdikleme gibi işlemleri olan kişiler seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da noterler açık mı? Sorusuna yanıt arıyor.
31.03.2024 Gündem
Yerel seçimde oy kullanmayana ceza var mı, seçimlerde oy kullanmama cezası ne kadar? 31 Mart seçimlerinde oy kullanmama cezası kaç TL 2024?
Yerel seçimde oy kullanmayana ceza var mı, seçimlerde oy kullanmama cezası ne kadar? 31 Mart seçimlerinde oy kullanmama cezası kaç TL 2024? Yaklaşık 61 milyon seçmen oy kullanmak için 31 Mart’ı bekliyor. 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un 25. maddesine göre, Türkiye'de oy kullanma zorunluluğu bulunuyor. Peki, Oy kullanmama cezası var mı, varsa oy kullanmama cezası kaç TL, oy kullanmayan para cezası ödemezse ne olur?
30.03.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.
27.03.2024 Ekonomi
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Ünlü isimleri dolandırmaktan yargılanan Seçil Erzan'a yeni dava şoku!
Ünlü isimleri dolandırmaktan yargılanan Seçil Erzan'a yeni dava şoku! Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırmaktan 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan’a bir dava şoku daha geldi. Müştekiler arasında bulunan Melis Özsüt Şener, hem Erzan’a hem de Denizbank’a 91 bin 654 TL’lik alacak davası açtı.
21.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Mert Hakan ile Dzeko birbirine girdi! Topu vermeyince çıldırdı, İsmail Kartal'a bile posta koydu
Mert Hakan ile Dzeko birbirine girdi! Topu vermeyince çıldırdı, İsmail Kartal'a bile posta koydu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1'lik skorla mağlup ederken mücadele esnasında Mert Hakan Yandaş ile Edin Dzeko arasında yaşanan tartışma gündeme oturmuştu. İşte ikili arasındaki gerilimin nedeni...
12.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Posta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki posta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.