Akdeniz balıkçıları, yeni sezona hazır! Balık popülasyonu düştü
Akdeniz balıkçıları, yeni sezona hazır! Balık popülasyonu düştü Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kötü bir sezon geçiren Hataylı balıkçılar, Akdeniz'de yarın başlayacak olan avlanma döneminden umutlu. Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Birlik Başkanı Celal Bilen, av sezonu hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, "Balıkçılarımız 'Vira bismillah' diyerek denize çıkacaklar" dedi. Antalya'daki balıkçılar ise sezon hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, istilacı balık türlerinin hem balık popülasyonuna hem de ağlarına zarar verdiğini ifade ederek, endişelerini dile getirdi.
14.09.2023 Yaşam
Anadolu lekeli semenderinin popülasyon genetiği araştırılacak
Anadolu lekeli semenderinin popülasyon genetiği araştırılacak Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiçek'in öncülüğündeki ekip ve TÜBİTAK tarafından desteklenen projeyle nesli koruma altında tutulan Anadolu lekeli semenderi ile ilgili araştırma yapılacak.
30.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Karadeniz'de balık alarmı
Karadeniz'de balık alarmı Karadeniz'de deniz canlılarının özellikle yumurtlamak için kullandığı kıyıların yeni yaşam alanları için doldurularak tahrip edilmesinin balık popülasyonunu olumsuz etkilediği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
'Bu halkı seks kurtaracak'
'Bu halkı seks kurtaracak' Azalan genç nüfusu artırmak için öyle bir reklam filmi çekildi ki...
28.03.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri