Pompalı Dehşeti

Pompalı Dehşeti

Son dakika Pompalı dehşeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pompalı dehşeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pompalı dehşeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pompalı Dehşeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pompalı dehşeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 pompalı dehşeti haberi bulunmuştur. Tüm pompalı dehşeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobille pompalı dehşeti! Önünü kesip ateş açtı: 1 ölü
Otomobille pompalı dehşeti! Önünü kesip ateş açtı: 1 ölü Kayseri'de Hamza Kocaman (25), seyir halindeyken, otomobille önünü kesen husumetlisi Bülent B.'nin pompalı tüfekle ateş açması sonucu hayatını kaybetti.
4.09.2022 Yaşam
Eşi ve 2 çocuğunu rehin alan baba, sınır dışı edilecek!
Eşi ve 2 çocuğunu rehin alan baba, sınır dışı edilecek! Gaziantep'in İslahiye ilçesinde eşi ile 2 çocuğunu tüfek ve bıçakla rehin alıp, polisler tarafından ikna edilerek yakalanan Irak uyruklu Rami Arap, sınır dışı edilmek üzere serbest bırakıldı.
28.06.2022 Yaşam
İstanbul’da pompalı dehşeti! Her şey kamerada! Yanlış dükkana ateş açtı!
İstanbul’da pompalı dehşeti! Her şey kamerada! Yanlış dükkana ateş açtı! Şişhane’de geldiği sokakta elindeki çantasını yere bırakan bir şahıs, vatandaşların gözü önünde bir dükkana pompalı tüfekle ateş açarak camı çerçeveyi indirdi. Dehşet anları kameralara yansırken, polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan yanlış dükkana ateş ettiğini söyledi.
9.01.2022 Gündem
İstanbul’da pompalı dehşeti kamerada!
İstanbul’da pompalı dehşeti kamerada! Şişhane’de bir şahıs, pompalı tüfekle bir dükkana vatandaşların gözü önünde ateş açtı...
9.01.2022 Gündem
Kız arkadaşıyla yürüyüşe çıktı, dehşeti yaşadı!
Kız arkadaşıyla yürüyüşe çıktı, dehşeti yaşadı! Bursa'da kız arkadaşıyla yürüyüş yapan 26 yaşındaki Erdal Yılmaz kimliği belirsiz kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Yılmaz kalçasından yaralandı.
22.06.2021 Gündem
Ankara'da sokak ortasında pompalı dehşeti!
Ankara'da sokak ortasında pompalı dehşeti! Ankara'da Nida E., yolda karşılaştığı husumetlisi Orhan Atalar'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
21.05.2021 Yaşam
Kayseri'de gece yarısı pompalı dehşeti!
Kayseri'de gece yarısı pompalı dehşeti! Kayseri'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 arkadaş pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.
1.11.2020 Yaşam
Pompalı tüfek dehşeti! Müşterilerin gözü önünde...
Pompalı tüfek dehşeti! Müşterilerin gözü önünde... Bursa'da tekel bayi işletmecisi Yılmaz Aslankılıç, para meselesi yüzünden husumetli olduğu S.Ö. tarafından müşterilerin gözü önünde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Aslankılıç'ın vurulma anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
15.06.2020 Yaşam
Manisa'da dehşet! Aynı aileden 4 kişi öldü
Manisa'da dehşet! Aynı aileden 4 kişi öldü Manisa’nın Salihli ilçesinde aralarında daha önceden mera yüzünden husumet olduğu iddia edilen 2 aile arasında çıkan tartışmada aynı aileden 4 kişi ölürken, diğer aileden de 1 kişi yaralandı.
24.04.2020 Gündem
Sokak ortasında pompalı dehşeti!
Sokak ortasında pompalı dehşeti! TEKİRDAĞ'da, sokakta karşılaşan E.Ü. ve husumetlisi G.K. arasındaki tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.Ü.'nün pompalı tüfekle ateş açması sonucu G.K.'nin yanındaki eşi Dilber K. (22) başından vurularak öldü, 5 kişi yaralandı. Kaçan E.Ü., kısa sürede polis ekiplerince suç aleti ile yakalandı.
20.10.2019 Yaşam
Pompalı Dehşeti! Eşini öldürüp...
Pompalı Dehşeti! Eşini öldürüp... Samsun'da bir kişi eşini pompalı tüfekle öldürüp jandarmaya teslim oldu.
14.08.2019 Yaşam
İstanbul'da sokak ortasında pompalı dehşeti!
İstanbul'da sokak ortasında pompalı dehşeti! İstanbul Ümraniye’de iki grup arasında yaşanan kavgada pompalı tüfek dehşeti yaşandı. Kavgada bıçak kullanan şahsın pompalı tüfekle vurulma anı, saniye saniye görüntülendi.
19.02.2019 Yaşam
Sokak ortasında pompalı dehşeti!
Sokak ortasında pompalı dehşeti! Aydın'ın Söke ilçesinde Ali Rıza B. (65), tartıştığı Kazım Kızıltaş'ı (55) sokak ortasında pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan Ali Rıza B., bir sokak ötede polis ekiplerince yakalandı.
9.06.2018 Yaşam
Esenyurt'ta pompalı dehşeti!
Esenyurt'ta pompalı dehşeti! Esenyurt'ta bir şahsın önce tartıştığı komşusuna, daha sonra da sokaktakilere pompalı tüfekle rastgele ateş açması sonucu 3 kişi yaralandı
20.03.2018 Gündem
Sokak ortasında pompalı dehşeti!
Sokak ortasında pompalı dehşeti! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sokak ortasında pompalı tüfekli saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Ölen şahsın yakınları ile polis arasında yaşanan arbedede bir polis yaralanırken, 4 kişi gözaltına alındı.
27.01.2018 Yaşam
İznik'te pompalı dehşeti: 2 yaralı
İznik'te pompalı dehşeti: 2 yaralı Bursa'nın İznik ilçesinde pompalı tüfekle iki kişi vuruldu
20.10.2017 Yaşam
Başkent’te pompalı dehşeti: 8 yaralı
Başkent’te pompalı dehşeti: 8 yaralı Ankara’da mahalle arasında kola içip sohbet eden arkadaş grubuna pompalı tüfek ve tabancalarla saldırı düzenlendi. Olayda biri ağır 8 kişi yaralandı.
10.09.2017 Yaşam
Başkent’te sokak ortasında pompalı dehşeti
Başkent’te sokak ortasında pompalı dehşeti Ankara’da sokak ortasında çıkan çatışmada, şahısların birbirine pompalı tüfek, tabanca ve uzun namlulu silahlarla ateş etmesi sonucu 3 kişi ağır yaralandı
8.06.2017 Yaşam
Çorum'da restoranda pompalı dehşeti
Çorum'da restoranda pompalı dehşeti Çorum'da bir restoranda çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 28 yaşındaki Adem Çetin öldü, ağabeyi 38 yaşındaki Ahmet Çetin yaralandı. Şüpheli olayın ardından kaçtı.
25.05.2017 Yaşam
Köyde pompalı dehşeti: 1 ölü
Köyde pompalı dehşeti: 1 ölü Bursa'da bir köyde çobanlık yapan kişi tartıştığı köy bakkalını pompalı tüfekle öldürdü.
13.03.2017 Yaşam
Kahvehanede pompalı dehşeti!
Kahvehanede pompalı dehşeti! İzmir'in Menemen İlçesinde, A.T. isimli bir şahıs pompalı tüfekle kahvehanede oturan iki kişiye ateş açtı. Yaşanan olayda 19 yaşındaki Osman Sepetçi hayatını kaybederken, arkadaşı D.T. ise ağır yaralandı
6.02.2017 Yaşam
Balıkesir’de pompalı dehşeti: 3 ölü
Balıkesir’de pompalı dehşeti: 3 ölü 27 yaşındaki genç, kendisini dövdüğünü iddia ettiği 3 kişiye kurşun yağdırdı
7.07.2016 Yaşam
İstanbul'da pompalı dehşeti!..
İstanbul'da pompalı dehşeti!.. İstanbul Sarıyer'de iki kişi arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle etrafa ateş eden bir şahıs 5 kişiyi yaraladı.
3.11.2015 Yaşam
Samsun'da pompalı dehşeti!
Samsun'da pompalı dehşeti! Samsun'da pompalı tüfekle saldırıya uğrayan Onurcan Tekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı anında çevrede bulunan 4 kişi de saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.
3.08.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pompalı Dehşeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pompalı dehşeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.