Pompa

Pompa

Son dakika POMPA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan POMPA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını POMPA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pompa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pompa gelişmeleri de dahil olmak üzere 842 pompa haberi bulunmuştur. Tüm pompa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz
Erzincan'daki maden faciasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 9 işçinin arama-kurtarma çalışmalarına ilişkin yeni açıklama yapıldı.
21.02.2024 Gündem
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu
Tıp literatürüne girecek ameliyatla hayata tutundu Kanama bozukluğu ile en kanlı kalp ameliyatlarından birine alındı, kalbi açıkta yoğun bakımda tam 24 saat izlendi. Toplam 22 ünite kan verildi ve kalp kapağı yapay kapak ile değiştirildi. Rizeli inşaat mühendisi Emrullah Çitfçi, kanama bozukluğu hastalığı 'Von Willebrand' taşıyıcısıyken, enfeksiyona bağlı kalp kapağı değişimi ameliyatı ile sağlığına kavuşan hasta olarak tıp literatürüne girecek.
25.11.2023 Gündem
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek? Araç sahipleri bezin indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Brent Petrol fiyatları benzin ve motorin fiyatlarında artışa ya da azalışa neden oluyor. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Benzine yapılan indirim sonrası, yeni bir indirimin olup olmayacağı sorguluyor. Peki benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
5.10.2023 Ekonomi
İsviçre Bayrağı Anlamı Nedir? İsviçre Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsviçre Bayrağı Anlamı Nedir? İsviçre Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? İsviçre bayrağı diğer bayraklardan farklı olarak karedir. İlk kez 1847 tarihinde kabul edilmiş olan bayrak kırmızı zemin üzerine haç sembolü şeklindedir. 
10.09.2023 Eğitim
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları Benzine motorine zam geldi mi, akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorin fiyatları dolar/TL ve brent petrol ile bağlantılı olarak hakaret ediyor. Dolar endeksi ve Çin ekonomisine yönelik endişeler pompa fiyatlarını etkiliyor. Araç sahipleri benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? sorularına günlük olarak yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları
Motorine zam var mı, bu gece motorine zam gelecek mi? Benzine zam geldi mi? Mazota 4 TL zam ne zaman gelecek? 11 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanma sürerken motorine benzine fiyatları yakından takip ediliyor. Petrol fiyatları tarafındaki yükseliş sonrası akaryakıtta son durum merak ediliyor. Peki, Motorine zam geldi mi, 11 Ağustos mazota zam var mı? İşte güncel akaryakıt fiyatları 2023…
11.08.2023 Ekonomi
Redüktör Nedir, Ne İşe Yarar? Redüktör Nasıl Çalışır?
Redüktör Nedir, Ne İşe Yarar? Redüktör Nasıl Çalışır? Redüktör, bir güç kaynağından aldığı dönme hareketini azaltarak, daha yavaş ve daha yüksek torklu bir çıkış sağlayan bir mekanik bileşendir.
1.06.2023 Gündem
Piston Nedir, Ne İşe Yarar? Piston Çeşitleri Nelerdir?
Piston Nedir, Ne İşe Yarar? Piston Çeşitleri Nelerdir? Piston aynı zamanda itenek olarak ifade edilmektedir. Özellikle bir silindir içerisinde 1000’de de 7 oranında boşluk olacak biçimde yerleştirilmiş olan disk biçimindeki parçadır. Genelde makineler üzerinde silindirden dışarı doğru uzanan piston koluna bağlı biçimde çalışmaktadır. Özellikle de motorlu araçlarda kimyasal enerjiyi mekanik enerjiye dönüştürme görevini üstlendiğini söylemek mümkün. Bu düzenek bütün farklı araçlar için vazgeçilmez bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda farklı çeşitleri bulunur ve gücü ile birlikte tasarımına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir
30.05.2023 Gündem
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk canlı yayınında 'Gabar petrolünün fiyatlara katkısı olur mu?' sorusuna cevap verdi.
12.05.2023 Ekonomi
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Sel içinde 3 çocuğun bulunduğu konteyneri böyle sürükledi
Sel içinde 3 çocuğun bulunduğu konteyneri böyle sürükledi Adıyaman’ın Tut ilçesinde kayıp 3 çocuğun içinde bulunduğu konteynerin sürüklendiği anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.
15.03.2023 Gündem
Dizel arabası olan herkesi kapsıyor! Talep düştü, bir de uyarı geldi: 'Cep yakıyor'
Dizel arabası olan herkesi kapsıyor! Talep düştü, bir de uyarı geldi: 'Cep yakıyor' Eskişehirli dizel motor ustası Kaan Kara, dizel motorlu araçlarda kalitesiz mazot kullanımından dolayı arızaların çıktığını belirterek, araç sahiplerinin karşılaşabileceği problemleri anlattı.
28.02.2023 Ekonomi
1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? 1 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor. Benzin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalarla birlikte milyonlarca vatandaş benzin, motorin fiyatlarını araştırıyor. İşte güncel motorin ve benzin fiyatları...
1.02.2023 Ekonomi
Bakan Nebati iş dünyasına seslendi: Elinizi taşın altına koyun
Bakan Nebati iş dünyasına seslendi: Elinizi taşın altına koyun MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla mücadelenin çok boyutlu ve topyekûn yapılması gereken bir mücadele olduğunun farkındayız. Fiyat sabitlemesi yapan ve çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Dün itibarıyla, bu çağrılarımıza Türkiye çapında faaliyet gösteren bazı zincir marketlerimizin karşılık verdiğini büyük bir memnuniyetle öğrendik. Buradan, tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum. Enflasyon hepimizin ortak sorunu. İşsizliğe ve küçülmeye sebep olmadan bu sorunu beraberce aşacağız. Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi.
5.01.2023 Ekonomi
Motorin fiyatları güncel liste 29 Kasım 2022! Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son durum!
Motorin fiyatları güncel liste 29 Kasım 2022! Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? Akaryakıt fiyatlarında son durum! Rusya-Ukrayna savaşı brent petrol fiyatlarında dalgalanmayı devam ettirirken benzin ve motorin fiyatlarının güncel durumu merak ediliyor. Bugün pompaya yansıyan 82 kuruşluk indirimin ardından gözler yeniden akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Peki, Motorine indirim var mı, benzine indirim geldi mi? 29 Kasım 2022 güncel motorin fiyatları listesi…
29.11.2022 Ekonomi
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte alkol üretip, bunları yılbaşında piyasaya sürmeye hazırlanan 32 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan 56 adreste piyasa değeri 15 milyon lirayı bulan tonlarca etil/metil alkollü sıvı ve yaklaşık 10 bin şişe alkol ele geçirildi. Şüphelilerin yakalanmamak için "kumaş kesiyoruz işte, arabanın tamiri bitti mi, yazlık" gibi şifreli cümlelerle iletişimde bulundukları öğrenildi.
22.11.2022 Gündem
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı İzmir'de öğleden sonra aralıklarla, gök gürültülü sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan bazı dükkanları da su bastı.
18.11.2022 Gündem
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve otogaza zam geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesiyle birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatları ise indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1,31 lira ve LPG'ye ise 49 kuruşluk zam geldi. İşte tüm detaylar...
3.11.2022 Ekonomi
Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı?
Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı? 29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı kutlanıyor. Cumhuriyet Bayramı tatili 28 Ekim Cuma saat 13.00’te başlıyor, 29 Ekim Cumartesi 00.00’da sona erecek. 1 buçuk günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar “Müzeler resmi tatillerde açık mı, 29 Ekim 2022 müzeler açık mı?” sorularına yanıt aranıyor.
27.10.2022 Gündem
Benzine indirim gelecek mi, motorine indirim var mı? 24 Eylül 2022 Benzin ve motorin fiyatları düşecek mi, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
Benzine indirim gelecek mi, motorine indirim var mı? 24 Eylül 2022 Benzin ve motorin fiyatları düşecek mi, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Akaryakıt fiyatlarını etkileyen petrol fiyatları 85 dolar bandına çekildi. 9 ayın dibini gören petrol fiyatları sonrası “Benzine indirim gelecek mi, motorine indirim var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Benzin ve motorin fiyatları brent petrol tarafındaki dalgalanmalardan etkileniyor. Dünya genelinde merkez bankalarının faiz artışı kararları sonrasında Brent petrolün varil fiyatında bugünkü düşüş yüzde 5’e yaklaştı.
24.09.2022 Ekonomi
Çiftlik kurup, sahte para basan çeteye dava
Çiftlik kurup, sahte para basan çeteye dava Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, 'Ali Babanın Çiftliği' ismini verdikleri villada bastıkları milyonlarca lira sahte parayı piyasaya süren 16 kişi hakkında, zincirleme şekilde 'parada sahtecilik' suçundan 21’er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
7.09.2022 Yaşam
Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!
Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları! Petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Brent petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki değişikliklerle birlikte farklılık gösteriyor. Petrol fiyatlarındaki indirim ve zam akaryakıt ürünlerine yansımaya devam ediyor. Peki, Akaryakıta indirim gelecek mi? Motorine indirim var mı? Benzin ve motorine indirim gelecek mi? Güncel motorin ve benzin fiyatları!
7.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pompa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pompa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.