Polis Şiddeti

Polis Şiddeti

Son dakika polis şiddeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis şiddeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis şiddeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Şiddeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis şiddeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 polis şiddeti haberi bulunmuştur. Tüm polis şiddeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
ABD’de 17 yaşındaki genç, polisler tarafından defalarca yumruklandı
ABD’de 17 yaşındaki genç, polisler tarafından defalarca yumruklandı ABD’nin Illinois eyaletinde üzerinde silah bulunduğu iddia edilen ve trafik denetimi sırasında polisten kaçan 17 yaşındaki genç, polis tarafından yere yatırılarak defalarca yumruklandı.
31.07.2022 Dünya
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu!
George Floyd'u öldüren polisin cezası belli oldu! ABD’de mahkeme, siyahi George Floyd’u öldüren eski polis memuru Derek Chauvin’e 22.5 yıl hapis cezası verdi.
25.06.2021 Dünya
Almanya’da Türk iş insanına yapılan polis şiddeti protesto edildi
Almanya’da Türk iş insanına yapılan polis şiddeti protesto edildi Almanya'nın Duisburg kentinde ülkedeki polis şiddeti araç konvoyu oluşturularak protesto edildi. Polisin özellikle yabancı kökenlilere ilişkin orantısız güç kullandığına ve bu şiddete son verilmesi gerektiğine dikkat çekildi.
8.05.2021 Dünya
ABD'de bir skandal daha! Evden kaçan siyahiyi öldürdüler
ABD'de bir skandal daha! Evden kaçan siyahiyi öldürdüler ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir siyahinin polis tarafından vurularak öldürülmesi gerginliğe neden oldu.
21.04.2021 Dünya
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi...
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi... Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaleti Ennepetal kasabasında polisin kızıyla birlikte şiddet uyguladığı Cemil Başöngen, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Başöngen, 17 yaşındaki kızının yüzündeki kırıklar nedeniyle konuşamadığını belirterek, kendisinin de 5 gün iş göremez raporu aldığını söyledi.
7.02.2021 Dünya
2020 yılında milyonlarca kişinin özel verileri çalındı
2020 yılında milyonlarca kişinin özel verileri çalındı Pandeminin tüm süreçleri küresel çapta etkilediği 2020 yılı birçok kişisel veri ihlalinin de yaşanmasına neden oldu. 12 ay boyunca milyonlarca kişinin verilerinin ihlal edildiğini belirten uzmanlar, geride bıraktığımız yılın en çok konuşulan kişisel veri ihlallerini sıralıyor.
4.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Almanya'da başörtülü kadına polis şiddeti! İnfial yarattı...
Almanya'da başörtülü kadına polis şiddeti! İnfial yarattı... Almanya’nın Wuppertal kentinde polis, başörtülü bir kadına maske takmadığı gerekçesiyle sert müdahalede bulundu.
24.12.2020 Dünya
İngiltere'de skandal olay! Colin Kazım'a büyük şok
İngiltere'de skandal olay! Colin Kazım'a büyük şok İngiltere Championship'te 16. hafta mücadelesinde Milwall, Derby County'yi ağırlarken, maç öncesi gerçekleşen saygı duruşunda skandal bir olay yaşandı.
5.12.2020 Futbol
Fransa'da ortalık karıştı! Her yeri yakıp yıktılar
Fransa'da ortalık karıştı! Her yeri yakıp yıktılar Fransa'nın başkenti Paris'te yeni güvenlik yasa tasarısını protesto eden göstericilere, polis müdahale etti.
28.11.2020 Dünya
Alman emniyetindeki rezalet ortaya çıktı! Skandal sözler: Bugün Türkleri avlayacağız
Alman emniyetindeki rezalet ortaya çıktı! Skandal sözler: Bugün Türkleri avlayacağız Alman emniyet teşkilatındaki korkunç gerçek yapılan bir araştırma ile ortaya çıktı. Almanya’da polislerin göçmen kökenlilere ve görünüşü Alman olarak algılanmayan kişilere ırkçı davrandığına ilişkin emareler bulunduğunu ortaya koydu.
13.11.2020 Dünya
ABD'de yeni "George Floyd" vakası! Şok eden görüntüler ortaya çıktı
ABD'de yeni "George Floyd" vakası! Şok eden görüntüler ortaya çıktı ABD'de bu kez de Kalifornia eyaletinin San Bernardino kentinde yaşanan başka bir polis şiddeti sonucu ölüm vakasının görüntüleri yayınlandı. Polisin "dur" ihtarına uymadığı iddia edilen siyahi vatandaş vurularak öldürüldü.
24.10.2020 Dünya
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar!
ABD'yi karıştıran George Floyd davasında mahkemeden flaş karar! ABD'de siyahi George Floyd'u gözaltına alırken diziyle boynuna bastırarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin hakkındaki 3. dereceden cinayet suçlaması düşürüldü.
22.10.2020 Dünya
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak ABD Başkanı Donald Trump'ın siyahi topluma yönelik açıklayacağı yeni planı kapsamında, beyazların üstünlüğünü savunan ırkçı grup Ku Klux Klan ve ülkedeki sokak eylemlerinde yaşanan şiddetin sorumlusu olarak görülen Antifa'yı "terör örgütü" olarak tanıyacağı belirtildi.
25.09.2020 Dünya
Trump ateş püskürdü: Barışçıl değil, terör eylemi...
Trump ateş püskürdü: Barışçıl değil, terör eylemi... ABD Başkanı Donald Trump, ülkede son dönemde şiddet eylemlerine dönüşen gösteriler hakkında, "Bunlar barışçıl gösteri değil, bunlar iç terör eylemleri." nitelemesinde bulundu.
1.09.2020 Dünya
Bomba iddia: Trump o ismi görevden alacak
Bomba iddia: Trump o ismi görevden alacak ABD Başkanı Donald Trump'ın 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerini kazanması halinde seçimden hemen sonra Savunma Bakanı Mark Esper'i görevden almayı düşündüğü iddia edildi.
12.08.2020 Dünya
ABD seçimleri ne zaman? ABD başkanlık seçimlerinde kimler aday?
ABD seçimleri ne zaman? ABD başkanlık seçimlerinde kimler aday? ABD'de başkanlık ve kongre seçimlerine hazırlanıyor. Trump seçimlerin ertelenmesini istedi ama bunun için Kongre kararı gerekiyor. Peki, ABD seçimi ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte detaylar...
11.08.2020 Gündem
ABD’de kaos devam ediyor
ABD’de kaos devam ediyor Amerika Birleşik Devletleri’nin birçok kentinde kaos bitmek bilmiyor. Siyahi Amerikalı George Floyd’un öldürülmesi sonrası başlayan protestolar, bazı şehirlerde halen devam ediyor. Ancak biraz iş çığırından çıkmış durumda.
27.07.2020 Dünya
Facebook'a karşı reklam boykotu büyüyor
Facebook'a karşı reklam boykotu büyüyor Bir yılda 70 milyar dolar reklam geliri elde eden sosyal medya devi Trump'ın mesajını engellemedi, 'Kâr için nefreti durdur' kampanyası başladı. Facebook'a reklam vermeyeceğini ilan eden son firma, Unilever'in dondurma şirketi oldu.
24.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Algoritmaların ırkçılığı yeniden gündemde
Algoritmaların ırkçılığı yeniden gündemde ABD'de siyahi Amerikalı George Floyd'un öldürülmesi ile bütün dünyada ırkçılık karşıtı protestolar artarken, yapay zeka temelli algoritmaların sahip olduğu ırkçı ön yargılar da tekrar dünyanın gündemine geldi.
20.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Facebook, Trump'ın seçim kampanyası paylaşımlarını nefret yasası  ihlali gerekçesiyle kaldırdı
Facebook, Trump'ın seçim kampanyası paylaşımlarını nefret yasası ihlali gerekçesiyle kaldırdı Sosyal paylaşım sitesi Facebook, ABD Başkanı Donald Trump’ın seçim kampanyası kapsamında bazı reklam ve paylaşımlarının nefret söylemi içerdiği gerekçesiyle kaldırıldığını duyurdu.
18.06.2020 Dünya
ABD’de polis 7 yaşındaki çocuğun yüzüne biber gazı sıktı!
ABD’de polis 7 yaşındaki çocuğun yüzüne biber gazı sıktı! ABD’nin başkenti Washington'da ırkçılık karşıtı protestoda, bir polis memuru, 7 yaşındaki bir çocuğun yüzüne biber gazı sıktı. Protestocular olaya sert tepki gösterdi.
15.06.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany: Trump imzalayabilir
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany: Trump imzalayabilir Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın polis teşkilatı reformu için kararname imzalayabileceğini açıkladı.
10.06.2020 Dünya
New York, polisin boyuna baskı uygulamasını yasaklayacak
New York, polisin boyuna baskı uygulamasını yasaklayacak New York eyaleti, siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından polisin gözaltı esnasında zanlının boynuna baskı uygulama yöntemini yasaklayacak.
9.06.2020 Dünya
ABD tarihinde ilk siyah kuvvet komutanı atandı
ABD tarihinde ilk siyah kuvvet komutanı atandı ABD Senatosu, siyah Orgeneral Charles Q. Brown Jr.'un Hava Kuvvetleri Komutanı olarak atamasını onayladı. Böylece ülke tarihinde ilk kez bir Siyahi general kuvvet komutanı olarak görev yapacak.
9.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Polis Şiddeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis şiddeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.