Polis Merkezi

Polis Merkezi

Son dakika polis merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.826 polis merkezi haberi bulunmuştur. Tüm polis merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Karakola pompalı tüfekle ateş açtı! Polis ekipleri kıskıvrak yakaladı
Karakola pompalı tüfekle ateş açtı! Polis ekipleri kıskıvrak yakaladı Adana’da bir kişinin karakola pompalı tüfekle ateş açması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Saldırganın yakalanıp tutuklandığı öğrenildi.
1.03.2024 Adana
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
Yine aynı yöntem! Bankaya gitti, yarım milyonluk oyunu böyle fark etti
Yine aynı yöntem! Bankaya gitti, yarım milyonluk oyunu böyle fark etti Esenyurt’ta kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, Suriye asıllı Türk vatandaşı kadını, “Terör örgütüne para gönderdiniz ve vatandaşlığınız iptal edildi. Altınlarınızı bozdurup tüm paranızı bu hesap numarasına gönderin” diyerek tehdit etti. Durumdan şüphelenen kocasının ihbarı üzerine polis ekipleri, kadının gittiği bankaya giderek yaklaşık yarım milyon lirayı dolandırıcılara göndermeden önce duruma müdahale etti.
27.01.2024 Gündem
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sokaktan topladığı kedileri oturduğu dairede öldürdükten sonra apartmanın bahçesine attığı suçlamasıyla gözaltına alınan K.K.'nin (36) ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, hayvanları sevdiğini söylediği öğrenildi. Valilik açıklamasında ise bahse konu ikametin arkasında bulunan boş arsada 4 kedi ölüsünün bulunduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
6 kez girip geçemediği ehliyet sınavında kopya için 15 bin liraya anlaşmış
6 kez girip geçemediği ehliyet sınavında kopya için 15 bin liraya anlaşmış Kütahya'da girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), adliyede ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya daha önce aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu Bursa’da, babaannesi tarafından belediye otobüsünde unutulan 6 yaşındaki Umut Efe K.'yi, son durakta tüm yolcular indikten sonra şoför fark etti. Polise bilgi veren şoför tarafından otobüs hareket müdürlüğüne getirilen Umut Efe ailesine teslim edildi.
13.01.2024 Gündem
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım?
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi Konya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım'ı (25) 47 bıçak darbesiyle öldüren Neşet Güneş (26), ilk duruşmada hükümlü olduğu açık cezaevinden izinli çıkıp eve gittiğini belirterek, ''Bıçakla vurdum. Kaç sefer vurduğumu hatırlamıyorum. İçeri girmek isteyen bayağı kişi oldu ama kapı kilitli olduğu için giremediler" dedi.
26.12.2023 Gündem
'Pes' dedirten olay! Polis merkezinde sevgilisine uyuşturucu getirirken yakalandı
'Pes' dedirten olay! Polis merkezinde sevgilisine uyuşturucu getirirken yakalandı Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs, polisin dikkati sonucu yakayı ele verdi. Montunun cebinden de uyuşturucu madde çıkan şahıs gözaltına alındı.
24.12.2023 Gündem
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümden çıkanlar polisi bile şaşırttı
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümden çıkanlar polisi bile şaşırttı İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs şoke etti.
24.12.2023 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp cesedini gömen Necati Akpınar (58) hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Akpınar'ın, olayın tek görgü şahidi olan kızı Alev Sevindik'e 'Ya bu kadın gitmiş ya' diyerek Menekşe'nin ölüm haberini telefonla verdiği ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız (21), Sevindik'in de babası kadar suçlu olduğunu belirterek, yargılanmasını istedi.
31.10.2023 Yaşam
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış Samsun’da Aysel Aktaş, bir çanta içerisinde bulduğu 590 bin TL'yi polise giderek, sahibine teslim etti.
24.10.2023 Yaşam
Büyük felaketi unutturmayan müzeler
Büyük felaketi unutturmayan müzeler Çin Halk Cumhuriyeti, 12 Mayıs 2008’de Sichuan eyaletinde yaşanan 8 büyüklüğündeki depremin en ağır hasarı verdiği, nüfusunun yarısının kaybedildiği Beichuan ilçesini, depremzedelere yas tutabilecekleri, depremle ilgili bilimsel araştırma yapılacak bir açık hava müzesi haline getirdi. Depremin merkezi Wenchuan ilçesinin adını taşıyan kapalı bir başka müzede ise kurtarma çalışmaları ve deprem sonrası faaliyetler anlatılıyor.
23.09.2023 Dünya
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı Manisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e (34), gönderilen kutudan 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıfı çıktı.
14.09.2023 Yaşam
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı Ümraniye'de yolu kapatarak drift yapan düğün konvoyundaki sürücüler yakalandı. "İstanbul'u yakmaya geldik" notuyla sosyal medyada görüntü paylaşan sürücülere ceza yağdı.
4.09.2023 Yaşam
Sabah şikayet etti öğleden sonra uzun namlulu silahla vurarak öldürdü
Sabah şikayet etti öğleden sonra uzun namlulu silahla vurarak öldürdü Erzurum'da Ümit D., kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle sabah polise şikayetçi olduğu husumetlisi Bünyamin Karatay'ı, öğleden sonra evine gelmesi sonucu uzun namlulu silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ümit D., suç aleti silahla yakalanarak gözaltına alındı.
26.08.2023 Gündem
Kadıköy'de olaylı gece! Denetime takılan alkollü sürücünün arkadaşları polise zor anlar yaşattı
Kadıköy'de olaylı gece! Denetime takılan alkollü sürücünün arkadaşları polise zor anlar yaşattı Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde yapılan polis denetimi sırasında durdurulan aracın sürücüsü A.K., 2.32 promil alkollü çıktı. Polisin işlem yapmasına engel olan A.K. gözaltına alınırken, bu kez de yanında bulunan arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Şirkete ait olduğu belirlenen aracın çekilmesini engellemek isteyen E. F. ve E. C. F., polise dakikalarca tepki göstererek haksızlık yapıldığını iddia etti.
8.08.2023 Yaşam
600 bin lirasını hortumladılar! Telefonda başladı, bankada bitti
600 bin lirasını hortumladılar! Telefonda başladı, bankada bitti Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları Ethem Vural'ı (85) korkutup bankadaki hesabından çektirdikleri 600 bin TL ile cep telefonu ve otomobilini gasbettikleri ileri sürülen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden İbrahim Arıtürk (23) tutuklanırken, diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.08.2023 Yaşam
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu İzmir'in Buca ilçesindeki hipodromda temizlik işçisi İrfan Güneç, başka yönden gitmesi konusunda Melih D.'yi uyarmış, Melih D.'nin Güneç'e tokat attığı anlar cep telefonuyla görüntülenmişti. Melih D. (58) hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Olay sonrası görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.
29.07.2023 Gündem
Avcılar'da taciz şüphelisine mahalleliden dayak! "Sapık var" diye bağırdı
Avcılar'da taciz şüphelisine mahalleliden dayak! "Sapık var" diye bağırdı İstanbul Avcılar'da şok eden olay. Avcılar'da, iddiaya göre köpeklerini gezdirmeye çıkan iki kadını taciz ettiği fark edilen kişi, mahalleli tarafından darbedilerek polise teslim edildi. Şüphelinin darbedildiği anlar cep telefonu ile görüntülendi.
27.07.2023 Gündem
İzmir Çeşme'de orman yangını çıktı! Şüpheli kıskıvrak yakalandı
İzmir Çeşme'de orman yangını çıktı! Şüpheli kıskıvrak yakalandı İzmir'in Çeşme ilçesinde çamlık alanda çıkan yangınla ilgili, alanı kundakladığı belirlenen 1 şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.