Playstation 5

Playstation 5

Son dakika playstation 5 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan playstation 5 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını playstation 5 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Playstation 5

haberleri sayfasında son dakika yaşanan playstation 5 gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 playstation 5 haberi bulunmuştur. Tüm playstation 5 haberleri aşağıda listelenmiştir.
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı? FIFA serisine rakip olması beklenen UFL oyunun fragmanı yayınlandıktan sonra gözler oyunun çıkış tarihine çevrilmişti. Tamamen ücret olacak UFL’nin Türkçe spiker desteği de olacak. Goals AB'ye göre oyun, beceri öncelikli bir yaklaşım ve sıfır ödeme-kazan seçeneği ile fair-to-play olarak tanımlanıyor. Peki, UFL ne zaman çıkıyor? UFL mobile ne zaman çıkacak, UFL PS4’e çıkacak mı?
16.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi!
Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak? İlk oynanış videosu geldi! Mortal Kombat yepyeni hikayeyle geliyor. Devam oyunu olması beklenen oyunda farklı bir hikaye anlatacak. Peki, Mortal Kombat 1 ne zaman çıkacak?
9.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi!
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi! Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş kapsamında başvuru yapanlar iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9 ve Apple Wach kazandı. Talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 27.01.2023 tarihine kadar geri dönüş yapması gerekiyor. İşte 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazanan isim listesi…
12.01.2023 Ekonomi
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? FIFA 23 oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Oyunseverlerin merakla beklediği futbol oyunu FIFA 23’ün Türkiye satış fiyatı da netlik kazandı. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira?
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira? Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, ertelendi mi? Ekim ayında çıkış yapması planlanan Battlefield 2042, ertelendi. İşte Battlefield 2042 hakkında merak edilenler…
16.09.2021 Gündem
Galatasaray eşya piyangosu ne zaman açıklanacak? Nesine Galatasaray eşya piyangosu sonuçları nereden sorgulanacak?
Galatasaray eşya piyangosu ne zaman açıklanacak? Nesine Galatasaray eşya piyangosu sonuçları nereden sorgulanacak? GS Nesine çekiliş ne zaman açıklanacak? Galatasaray eşya piyangosu sonuçları merak ediliyor, sarı kırmızılılar GS nesine eşya çekiliş sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Nesine.com aracılığıyla yapılan eşya çekilişinde Range Rover, Mini Cooper ve iPhone 12 gibi hediyeler verilecek. İşte Galatasaray eşya piyangosu nesine çekiliş sonuçları hakkında merak edilenler…
26.02.2021 Gündem
Playstation 5 Türkiye satış fiyatı belli oldu! Playstation 5 ne zaman Türkiye'ye gelecek, çıkış tarihi...
Playstation 5 Türkiye satış fiyatı belli oldu! Playstation 5 ne zaman Türkiye'ye gelecek, çıkış tarihi... Playstation 5 Türkiye satış fiyatı merak edilirken, Playstation 5 ne zaman Türkiye'ye gelecek sorusuna yanıt aranıyor. Dünyanın en çok satan oyun konsollarından olan Playstation yeni modeliyle geliyor. Playsation 5'in çıkış tarihi yaklaştıkça fiyat hakkında yapılan araştırmalar da artıyor. Playsation 5 Türkiye fiyatı kaç TL, ne kadar?
18.10.2020 Gündem
PlayStation 5'in arayüzü: İlk kez paylaşıldı
PlayStation 5'in arayüzü: İlk kez paylaşıldı Sony, önümüzdeki haftalarda uzun yıllardır beklenen yeni oyun konsolu PlayStation 5'i satışa sunacak. Şirket, bu tarihten önce ise merak edilen PS5 arayüzünü de kullanıcılarla paylaştı.
17.10.2020 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5'in Türkiye fiyatı belli oldu
PlayStation 5'in Türkiye fiyatı belli oldu Sony Türkiye, yaptığı açıklama ile Türkiye'deki oyunseverlerin merakla beklediği PlayStation 5 fiyatını açıkladı.
16.10.2020 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5'in fiyatı ve ne zaman çıkacağı belli oldu
PlayStation 5'in fiyatı ve ne zaman çıkacağı belli oldu Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony PlayStation 5'in (PS5) yurt dışı fiyatları açıklandı
17.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Lansman öncesi flaş gelişme! PlayStation 5'in fiyatı sızdı
Lansman öncesi flaş gelişme! PlayStation 5'in fiyatı sızdı Sony’nin yeni nesil PlayStation modeli PS5 için geri sayım sürüyor. Lansmana saatler kala online alışveriş platformu Amazon’un Birleşik Krallık internet sitesinde PlayStation 5’in fiyatı yer aldı.
11.06.2020 Bilim ve Teknoloji
PS5 kontrolcüsü DualSense görücüye çıktı
PS5 kontrolcüsü DualSense görücüye çıktı Sony Playstation'dan yapılan açıklamada yeni oyun konsolunun kontrol cihazı DualSense'in ilk görselleri yayınlandı.
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Sims severlere müjde! Sims 5 geliyor...
Sims severlere müjde! Sims 5 geliyor... Maxis tarafından geliştirilen Sims serisi, birçok kişiye göre tüm zamanların en başarılı video oyun serilerinden biri. En son 4. oyunla karşımıza çıkan serinin yeni oyununun ne zaman çıkacağı merak ediliyordu. EA CEO'su Andrew Wilson, bugün Sims 5’in yolda olduğunu resmen açıkladı.
15.02.2020 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5 ne zaman çıkacak? PS 5 çıkış tarihi belli oldu mu? PS5 tanıtımı ne zaman yapılacak?
PlayStation 5 ne zaman çıkacak? PS 5 çıkış tarihi belli oldu mu? PS5 tanıtımı ne zaman yapılacak? PS5 hakkında detaylar açıklanmaya başladı. Oyun severlerin merakla beklediği PlayStation ne zaman çıkacak? PS 5 çıkış tarihi belli oldu mu? PS5 tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
PlayStation 5'e ait görüntüler sızdırıldı! Çıkış tarihi...
PlayStation 5'e ait görüntüler sızdırıldı! Çıkış tarihi... Oyun dünyasının en önemli başrollerinden olan Sony'nin ürettiği PlayStation 5 bütün dünya tarafından merakla bekleniyor. Bu sene çıkacağı bilinen PlayStation'un hangi tarihte çıkacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak iddiaya göre PlayStation 5, Şubat ayında tanıtılacak.
17.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Sony'den resmi PlayStation 5 açıklaması!
Sony'den resmi PlayStation 5 açıklaması! Önümüzdeki sene yani 2020 yılında satışa sunulması beklenen PlayStation 5 ile ilgili her geçen gün yeni bir bilgi geliyor. Sony CEO'su Jim Ryan'ın açıklamalarına göre PlayStation 5'te güç tasarruf modu olacak. PlayStation 5'in teknik özellikleri neler?
23.09.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5 ne zaman çıkacak?
PlayStation 5 ne zaman çıkacak? Sony, PlayStation oyun konsolunun beşinci versiyonu hakkında ilk defa bilgi verdi.
18.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Playstation 5'ten bomba özellik
Playstation 5'ten bomba özellik Sony'nin 2020 yılında satışa sunmayı planladığı yeni oyun konsolu PlayStation 5'le ilgili en çok merak edilen konulardan biri konsolun geriye dönük uyumlu olup olmayacağıydı. Sony'ye yakın kaynakların iddiasına göre PS5 sanılanın aksine eski model konsollarla da uyumlu olacak.
5.02.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5 hakkında bomba iddia!
PlayStation 5 hakkında bomba iddia! Merakla beklenen PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yaşanılan gelişmeye göre yapmış olduğu sızıntılarla tanınan Reddit kullanıcısı, PlayStation 5 işlemcisi hakkında önemli bir iddiada bulundu.
24.11.2018 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu!
PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! Merakla beklenen PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer ise cihazın işlemcisi, çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı.
21.11.2018 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu mu?
PlayStation 5 çıkış tarihi belli oldu mu? Yeni nesil oyun konsollarının piyasaya çıkmak üzere olduğuna dair söylentiler uzun süredir gündemden düşmüyordu. Bugün yapılan haberlerdeyse PlayStation 5 ve Xbox Two isimlerine sahip olacakları söylenen konsolların çıkış tarihine dair yeni bilgiler paylaşıldı. İşte PlayStation 5 çıkış tarihi…
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 5 için beklenen haber geldi
PlayStation 5 için beklenen haber geldi Sony Corporation başkanı ve CEO'su Kenichiro Yoshida'dan yeni nesil konsol açıklaması. İşte detaylar!
10.10.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Playstation 5 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki playstation 5 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.