Playback

Playback

Son dakika playback haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan playback ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını playback haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Playback

haberleri sayfasında son dakika yaşanan playback gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 playback haberi bulunmuştur. Tüm playback haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım"
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! '"Şu anda üstümdekilerle kaldım" 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem!
Mehtap Yılmaz'dan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
9.01.2023 Magazin
Murat Övüç, sahnede playback yaparken düştü
Murat Övüç, sahnede playback yaparken düştü Kadın matinelerinin değişmez ismi haline gelen Murat Övüç, sahnede playback yaparken düştü.
12.12.2022 Magazin
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti!
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti! Ebru Yaşar, Kurban Bayramı’nın ilk günü Bodrum'da bir otelde sahne aldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı, repertuarı ve sahne performansıyla unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.
10.07.2022 Magazin
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi!
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi! Güzellik merkezi açılışları için reklam ücreti olarak İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL istiyor. Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezi açılışı için talep ettiği reklam ücreti ise dudak uçuklatan cinsten...
26.02.2022 Magazin
Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası! Nakarattaki sesin...
Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası! Nakarattaki sesin... Şarkıcı Nicole Rona, Banu Alkan'ın 'Beyaz Orkide' şarkısının nakarat kısmındaki sesin kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Şarkının nakarat kısmında Banu Alkan'ın playback yaptığını iddia eden Rona sesini izin almadan kullandığını öne sürdüğü Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası açtı.
18.09.2021 Magazin
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç?
Özgür Balakar kimdir? TikTok fenomeni Özgür Balakar kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Demet Akalın'ın yaşanan olayın ardından ardından sitemde bulunması üzerine Özgür Balakar'dan açıklama geldi. Özgür Balaka"Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun..." açıklamasını yaptı. Peki, Özgür Balakar kimdir? İşte tiktok fenomeni Özgür Balakar hakkında bilgiler
31.03.2021 Gündem
Berkay: Ben galerici değilim, şarkıcıyım
Berkay: Ben galerici değilim, şarkıcıyım Berkay, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin ve kızıyla birlikte Bebek’te görüntülendi. Ünlü popçu, sahnede playback şarkı söylemediğini, diğer kişilerin ise kendisini ilgilendirmediğini belirtti.
21.10.2020 Magazin
Yeni kısıtlamalar neler? Maske, müzik, ayakta yolcu kısıtlaması mı geldi? Yeni gelen kısıtlamalar...
Yeni kısıtlamalar neler? Maske, müzik, ayakta yolcu kısıtlaması mı geldi? Yeni gelen kısıtlamalar... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece 00.00’dan itibaren kafetarya ve restoran gibi mekanlarda müzik yayını yapılamayacağını duyurdu. Soylu, “Bu gece saat 12’den itibaren 81 vilayette kafeterya olsun, restoran olsun kesinlikle ve kesinlikle; hem canlı müzik hem de yani bir plak gibi, playback gibi müzikler yayınlanmayacaktır. 12 itibariyle sona erecektir. Genelgeyi valiliklere gönderdik, karar alacaklar ve bunu da derhal uygulamaya başlayacaklardır” dedi. İşte yeni gelen kısıtlamalar…
8.09.2020 Gündem
Bu geceden itibaren yasak! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu!
Bu geceden itibaren yasak! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu gece saat 00.00'dan itibaren 81 vilayette kafeterya, restoran gibi yerlerde hem canlı müzik, hem de kasetten müzik olmayacak. Genelgeyi valiliklere gönderdik. Derhal uygulanmaya başlayacak." dedi.
8.09.2020 Gündem
TikTok kullanıcıları, üniversitede araştırma konusu oldu
TikTok kullanıcıları, üniversitede araştırma konusu oldu Dünyada 800 milyon üye sayısıyla en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında bulunan TikTok'a yönelik bir araştırmada gençlerin çektikleri video türlerine göre farklı rollere büründüğü, takipçilerinden beğeni kazanmak için videoları yayınlamadan önce çevrelerine izlettirerek, onay aldıkları belirlendi.
2.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Bülent Ersoy, orkestraya çıldırdı
Bülent Ersoy, orkestraya çıldırdı Bület Ersoy sahneye çıkmadan şarkı çalınca orkestraya tepki gösterdi.
12.08.2019 Magazin
Sertab Erener annesine teşekkür etti
Sertab Erener annesine teşekkür etti Sertab Erener önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sahneye çıktı.
22.07.2019 Magazin
Bülent Ersoy: Playback söylemek sahtekarlık
Bülent Ersoy: Playback söylemek sahtekarlık Bülent Ersoy önceki akşam Levent Fuego'da sahneye çıktı. Konserlerde playback yapan şarkıcılar için ''Yalandan ağzını oynatmak, seyirciye saygısızlıktır. Hatta sahtekarlıktır'' dedi.
14.12.2018 Magazin
Meslektaşlarını topa tuttu!
Meslektaşlarını topa tuttu! Instagram'da yaptığı sansasyonel paylaşımlarıyla sık sık gündeme oturan Yılmaz Morgül, bu sefer de meslektaşlarını "Playback'te bir numaralar" diyerek eleştirdi.
13.11.2018 Magazin
Linet: Playback yapan sanatçı haram yer
Linet: Playback yapan sanatçı haram yer Linet, sahnede şarkı söylüyormuş gibi rol yapan meslektaşlarını hedef aldı: “Playback yapan sanatçılar haram para kazanıyor"
9.11.2018 Magazin
Yaz boyunca para basacak
Yaz boyunca para basacak Şarkıcı Demet Akalın 15 Haziran-23 Eylül tarihleri arasında vereceği 43 konserden toplam 3 milyon 635 bin lira kazanacak.
11.06.2018 Magazin
Playback tepkisi
Playback tepkisi BURCU Güneş, 49. Uluslararası Sultanhisar Atça Nysa Çilek Tarım Kültür ve Sanat Festivali kapsamında konser verdi.
17.05.2018 Magazin
Kerimcan Durmaz'ın aylığı 500 bin TL'ye çıktı!
Kerimcan Durmaz'ın aylığı 500 bin TL'ye çıktı! Sosyal medya fenomenliğinin kitabını yazan Kerimcan Durmaz, ilk çıktığında 200 bin TL olan aylık kazancını şimdilerde 500 bin TL'ye kadar çıkardı.
27.11.2017 Magazin
Bülent Ersoy'dan bir ilk!
Bülent Ersoy'dan bir ilk! Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Çukur ile ilk defa bir diziye konuk oldu.
24.10.2017 Magazin
Bir ilk gerçekleşti! Bülent Ersoy o dizide...
Bir ilk gerçekleşti! Bülent Ersoy o dizide... Yılın en iddialı dizilerinden birisinde Bülent Ersoy da oynayacak.
19.10.2017 Televizyon
Tam gaz devam
Tam gaz devam Tarkan, 8 konserlik açıkhava maratonunun beşinci gecesinde Harbiye’de yeniden sevenleriyle buluştu.
13.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Playback ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki playback haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.