Plastik Fabrikası

Plastik Fabrikası

Son dakika plastik fabrikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plastik fabrikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plastik fabrikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plastik Fabrikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plastik fabrikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 plastik fabrikası haberi bulunmuştur. Tüm plastik fabrikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Komisyonu Başkanı Varank: Sokaklarımızı insanlar için de daha yaşanabilir hale getireceğiz
TBMM Komisyonu Başkanı Varank: Sokaklarımızı insanlar için de daha yaşanabilir hale getireceğiz Saldırgan, başıboş köpeklere çözüm bulunmasıyla ilgili konu, gündemdeki yerini koruyor. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, “Sokaklarımızı insanlar için de çok daha yaşanılabilir bir hale getirmiş olacağız.” dedi.
25.05.2024 Gündem
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu
Antalya'da plastik fabrikası alev alev yandı! Her şey kül oldu Antalya'da plastik kasa üretimi yapılan fabrikada çıkan yangında yüzlerce kasa yandı. 1 saatte kontrol altına alınan yangında, itfaiye erleri de zor anlar yaşadı.
14.11.2023 Gündem
Çatalca’da plastik fabrikası alev alev yandı
Çatalca’da plastik fabrikası alev alev yandı  Çatalca, Harput Sanayi Sitesi'nde bin metrekarelik alana kurulu bulunan plastik boru fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yan taraftaki mutfak dolabı üretimi gerçekleştiren başka bir fabrikaya sıçradı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, alev alev yanan her iki fabrikaya da müdahale etti. 
5.02.2023 Gündem
Korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Sivas'ta Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasında çıkan yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.
8.11.2019 Gündem
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon Sana'ya saldırdı
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon Sana'ya saldırdı Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Yemen'in başkenti Sana'ya hava saldırısı düzenledi.
10.04.2019 Dünya
Plastik fabrikasında yangın çıktı
Plastik fabrikasında yangın çıktı Bursa'da bir plastik atık fabrikasında yangın çıktı. Alevleri söndürme çalışmaları devam ederken, dumandan etkilenen itfaiye erlerine ve vatandaşlara sağlık ekipleri müdahale etti.
7.10.2018 Gündem
Adana'da geri dönüşüm kazanına düşen işçi öldü
Adana'da geri dönüşüm kazanına düşen işçi öldü Adana'da bir plastik fabrikasında geri dönüşüm kazanına düşen işçi hayatını kaybetti.
4.07.2018 Yaşam
Karaman'da plastik fabrikasında yangın
Karaman'da plastik fabrikasında yangın Karaman'da bir plastik fabrikasında çıkan yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin yaklaşık 5 saat süren çabalarıyla kontrol altına alındı.
3.11.2017 Yaşam
Adana'da plastik fabrikasında yangın
Adana'da plastik fabrikasında yangın Adana'da bir plastik fabrikasında elektrik kontağından çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu
26.01.2017 Yaşam
İstanbul'dan patlama! Plastik fabrikasında patlama
İstanbul'dan patlama! Plastik fabrikasında patlama Arnavutköy'de bir fabrikada patlamanın ardından çıktığı belirtilen yangında 4 kişi yaralandı. Ekiplerin 7 saatlik müdahalesi sonrası yangın söndü
29.09.2021 Gündem
Elazığ'da çıkan yangında plastik fabrikası küle döndü
Elazığ'da çıkan yangında plastik fabrikası küle döndü Elazığ valisi Murat Zorluoğlu, fabrikada çıkan yangının ardından söndürme çalışmalarını sürdüğü tesislerde incelemelerde bulundu...
24.08.2015 Yaşam
İstanbul'da 11 ilçede elektrik kesintisi
İstanbul'da 11 ilçede elektrik kesintisi Megakentin bazı ilçelerinde yarın ve 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.
26.09.2014 Yaşam
İstanbul karanlıkta kalacak!
İstanbul karanlıkta kalacak! İstanbul'un Anadolu yakasında 11 ilçenin bazı bölgelerine 16 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
14.06.2014 Yaşam
10 ilçeye elektrik yok!
10 ilçeye elektrik yok! İstanbul'un Anadolu yakasında 10 ilçenin bazı bölgeleri 7 Haziran'da elektrik alamayacak.
5.06.2014 Ekonomi
6 saat elektrik yok!
6 saat elektrik yok! Bu ilçede yaşayanlar dikkat
29.09.2021 Gündem
Plastik fabrikası alev alev yandı!
Plastik fabrikası alev alev yandı! Plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı
5.12.2012 Yaşam
Beylikdüzü'nde fabrika yangını
Beylikdüzü'nde fabrika yangını BEYLİKDÜZÜ’nde plastik askı imalatı yapılan 6 katlı binanın bodrumunda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu...
11.01.2011 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi İstanbul'un bazı ilçelerinde 28 Şubat-7Mart tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak...
29.09.2021 Gündem
İstanbul, 4 gün   elektriksiz   kalacak
İstanbul, 4 gün elektriksiz kalacak Bakım, onarım nedeniyle Şişli, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Sarıyer, Sefaköy ve Kumburgaz'ın bazı bölgelerine 26 - 29 Ağustos tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak...
29.09.2021 Gündem
İşçi servisi devrildi: 16 yaralı
İşçi servisi devrildi: 16 yaralı Eskişehir'de, fabrika işçilerini taşıyan servis otobüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 16 kişi hafif yaralandı
29.09.2021 Gündem
Musalla taşından kalktı satılan ‘ilk’ okulu aldı
Musalla taşından kalktı satılan ‘ilk’ okulu aldı “Musalla taşındaydım. Hüsnü Özyeğin beni sanayiciliğe döndürdü” diyen Mehmet Çeker, Gedikpaşa İlköğretim Okulu’nu 21.4 milyon YTL’ye aldı
17.11.2006 Ekonomi
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi’ni geçen yıl yayınlayan ve 2025 yılı hedeflerini ortaya koyan Türkiye, bu alanda ilk kez uygulanacak bir destek modeli geliştirdi. TÜBİTAK Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı, yapay zekâya ihtiyacı olan işletmeleri; teknoloji sağlayıcı KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma merkezleriyle buluşturuyor. TÜBİTAK Yapay Zekâ Enstitüsü’nün de dahil olduğu sistem, yapay zekâ alanında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Kayseri Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı! Bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi
Kayseri Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı! Bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi Kayseri Şeker Fabrikası'nın su soğutma kulesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince 1 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü.
22.08.2022 Gündem
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı!
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı! Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle başlayan savaş milyonlarca insanın hayatını etkiledi. Pop yıldızı ve Ukrayna’nın ‘Lady Gaga’sı olarak anılan Kamaliya Zahoor da savaşın başlamasıyla birlikte hayatı değişen milyonlarca insandan biri oldu. Ancak Kamaliya Zahoor’un ülkesinin terk etmek zorunda kalan milyonlarca mülteci Ukraynalıdan bir farkı var: O, Putin’e karşı verdiği savaşı Londra’nın en lüks semtindeki malikânesinden yürütüyor…
26.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Plastik Fabrikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plastik fabrikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.